'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 39615 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
gaziemirdekine otokent esnafı araba çıkarır genelde. normal kullanıcıdan fazla galerici vardır orda. hangi marka araba alacaksın. yeni asırdaki ilanları dene istersen
gaziemirdekine otokent esnafı araba çıkarır genelde. normal kullanıcıdan fazla galerici vardır orda. hangi marka araba alacaksın. yeni asırdaki ilanları dene istersen
+1 ve orada ki galericiler de resmen kazıklayacak adam arıyorlar, tanıdık bi galerici, gaziemirde ki pazara sabah erken saatte gitmen gerek demişti, çünkü düzgün bi araba gelirse, normal müşterilerden önce parası olan galericiler kapıyormuş.
Kemalpaşa'yı tavsiye ederim. Ankara yolu üzerinde, ulaşımı çok rahat değil, ama araç sahiplerinin çoğunlukta olduğu bir pazar. Gaziemir'dense orayı tavsiye ederim...
Kemalpaşadaki oto pazarı tam olarak neredeydi? Uşak yönüne giderken solda bir aradan giriyorduk ama tam olarak hatırlayamıyorum. Aklımda sütçülerden önce yenmiş köyünde diye kalmış ama emin olamıyorum.
arabayla hiç gitmedim,gerçi iki defa gitmiştim ama hatırlayamıyorum,ben olsam ya adres alır ya da kenarda bekler kemalpaşa dolmuşunun arkasına takılırdım.
Google earthden baktım oto pazarına benzeyen tek yer ulucaktan 3.4 km sonra soldaydı. Öğleden sonra gitcem bakalım orasımı
Ben iki defa Kemalpaşa dolmuşlarına bindim ( Kendim için araç bakmaya gidiyordum ),otopazarın kapısının önünde indim,bu dediğim bu sene şubat ayı içerisindedir,tabii siz inmeyip devam ederseniz Kemalpaşa'ya gidersiniz.
Kemalpaşadaki oto pazarı tam olarak neredeydi? Uşak yönüne giderken solda bir aradan giriyorduk ama tam olarak hatırlayamıyorum. Aklımda sütçülerden önce yenmiş köyünde diye kalmış ama emin olamıyorum.
Hatırlatabilecek varmı?
sol tarafta bisan fabrikasını gördükten hemen sonra sola giriyorsun zaten pazar günü oraya giren araba çok oluyor kesin dikkatini çeker...hayırdır dostum arabayımı satıyosun??
Konuyu hortlattım kusura bakmayın.ama yeni bi konu da açmak istemedim.. İzmirin yabancısıyım.Üçyol-Hatay taraflarındayım ve Kemalpaşadaki pazara gitmek istiyorum.Arabam yok dolayısıyla minibüs,otobüs,vs gitmek durumundayım.Bilen arkadaşlardan yol tarifi rica ediyorum..
Konuyu hortlattım kusura bakmayın.ama yeni bi konu da açmak istemedim.. İzmirin yabancısıyım.Üçyol-Hatay taraflarındayım ve Kemalpaşadaki pazara gitmek istiyorum.Arabam yok dolayısıyla minibüs,otobüs,vs gitmek durumundayım.Bilen arkadaşlardan yol tarifi rica ediyorum..
üçyoldan metro ile bornova metroya gelin.yani son durağa. oradan kemalpaşa minibüsleri kalkıyor.kime sorsan söylerler.hemen metronun yanında kemalpaşa minibüsü sizi bisan fabrikasının yanındaki oto pazara götürür
üçyoldan metro ile bornova metroya gelin.yani son durağa. oradan kemalpaşa minibüsleri kalkıyor.kime sorsan söylerler.hemen metronun yanında kemalpaşa minibüsü sizi bisan fabrikasının yanındaki oto pazara götürür
2 hafta önce gitmiştim. Çok kalabalıktı. Aracı bulucak yer bulamadım 2 3 turladıktan sonra kenarda bir yer buldum. Ama tozun toprağın içinde ağzıma yüzüme toz dolmuştu.
Otokentte kazıklayacak enayi aramakta resmen. Piyasanın 2-3 bin yukarısına kazali arabaları satıyorlar. Ayrıca elemanlar pek Tekin değil sadece gezme amaçlı gitmeniz tavsiye edilir
Ama araba almak için değil, ne kadar leş araba varsa orada toplanmış. Ne kadar üçkağıtçı galerici varsa mekan açmış. Sadece ilçelerden gelen küçük esnaf, çiftçi, cami imamı vs. iyi niyetli saf insanlar için ağ atmış bekliyorlar.
Oradaki arabaları ve esnafı görünce altındaki arabayı değiştirmekten vazgeçersin. Daha güzel görünür gözüne.