Arkadaşlar işlemcim p4 2.8 fakat yetmiyor 720p filmler için hareketli sahnelerde falan , acaba Core 2 Duo E4300 işlemci yeter mi?
aslında o işlemcinin yetmesi lazım ama yükünü hafifletmek istiyosan 4300 e 100 küsür dolar vereceğine 55$ a hd2600 pro gibi bi kart alıp bu işi ona yaptırabilirsin.
edit:gene imla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 1 Eylül 2007; 12:52:25 >
1080p için 2.8ghz çift çekirdekli işlemci öneriliyor.(pentiumlar kastedilerek) , yani e4300 değil 720p ,1080p için bile hayli yeterli olacaktır. Ben bundan önceki d945'im ile cam gibi 1080p izlediğimi biliyorum,şimdiki işlemci de dahil.
işlemcim p4 2.8 , 1024 ram , fx5500 ekran kartı herkes takılmaması lazım diyor ama bende anlamadım . codec problemi olmadığından eminim o zaman aklıma tek cpu geliyor . 1080p gereksiz benim için zaten. 4300'ü ise forumda birisi satıyordu ondan sordum o zaman cpu değiştirmek lazım sağolun yardımcı olduğnuz için
hocam aynı sistem bende var ve süper çalışıyor, ama klite ve cccp codeclerinin mükemmel ! yapısı yüzünden takılmalar olabiliyor. ben şuanda vlc kullanıyorum ve çok çok iyi.
ama şu da bir gerçek ki 544p'nin üstündeki hd filmler gerçekten 2 çekirdek teknolojisine göre yapılmış, ya da bu işlemciler ona göre şey olmuş. neyse...