basketbolun olmazsa olmazlarındandır smaç, blok gibi spektaküler hareketler.. veya maç kazandıran bir şutun tadı bambaşkadır..
biz de beğendiğimiz videoları burada toplayalım.. aslında vaktinde böyle bir konumuz vardı ama akşam akşam aramaya üşendim şimdi baştan yeni konu açıp daha derli toplu yapalım dedim.. youtube vb. sitelerde beğendiğiniz basketbol içerikli videoların linklerini (işin tadını kaçırmadan) burada paylaşalım ayrıca linkini verdiğimiz videonun içeriği hakkında bilgi verelim..
lütfen ayrı konu açmayalım
ilk video benden olsun bakalım
tom "tommy gun" chambers'ın mark jackson'ın üzerinden vurduğu, benim için en unutulmaz smaçlardan birisi-->
nba.com'da Vince Carter'ın gelmiş geçmiş en iyi 10 smacını gösteren bi video vardı tekrar bulabilirsem veya youtube'ad varsa koyarım buraya Toronto'dayken gerçekten anormal smaçları varmış Carter'ın
bu maçı tvde canlı izleme şansım olmuştu yaş 38... dile kolay 51 sayı o zamanki adıyla Charlotte Hornets potasına
eline sağlık hocam, harika bir video
jordan bu maçtan 1 maç önce sakatlanıp oyunu yarıda bırakmıştı ve maçı kariyerinin en düşük sayısı olan 2 sayı ile tamamlamıştı.. işte daha sonra bu maçta 51 ve peşinden new jersey'e 45 sayı atmıştı.. pek çok kişi jordan'ın wizards forması ile dönüşünü bir hata olarak görse de, jordan'ın 39-40 yaşında yaptığı şeyler ona olan saygımı ve sevgimi kat kat artırdı.. videoya dikkat ederseniz attığı sayılardan hiçbirinde o eski spektaküler smaçlarını, defansın arasından hızla geçip attığı bir turnikeyi göremezsiniz.. ama o eşsiz basketbol zekasını konuşturarak dünyanın en iyi orta mesafe şutörü olduğunu kariyeri boyunca hiç bir zaman durdurulamayan fade-away'lerini sıralayarak bir kez daha gösteriyor attığı sayılarla..
oynadığı 2 sene boyunca playofflara kalamayacağını,düşük skorlu maçlar çıkaracağını bile bile basketbola döndü.. ama aradan geçen 3 seneye ve 40'lı yaşlara merdiven daymasına rağmen öyle işler ortaya koydu ki jordan, neden bu oyunun en iyisi olduğunu ve neden insanlara ilham kaynağı olduğunu defalarca gösterdi.. hiç unutmam dizi sürekli sorun çıkarıyordu ve o maçlardan önce sorunlu dizini ısıtıp hazır hale getirmek için dakikalarca kondisyon bisikletinde çalışıyordu sadece içinde oynama ve kazanma azmi için.. ilk senesinde genellikle3 numara oynayıp kendinden kalıplı insanlarla mücadele etti.. hatta 45 sayı attığı new jersey maçının büyük bir bölümünde onu kenyon martin tutmuştu.. maç sonunda jordan, kenyon "keyboard" martin'in takım arkadaşlarıyla konuşurken sırtında sorunu olduğundan bahsettiğini duyduğunu ve bu sebeple ısrarla topu isteyerek martin'i olabildiğince yormaya çalıştığını söylemişti..
neyse çok uzattım.. jordan'ı görünce dayanamıyorum
söz jordan'dan açılmışken onun eğlenceli bir videosunu koyayım.. jordan bir maçta dikembe mutombo ile ufak bir iddialaşmaya giriyor..mutombo ondan gözü kapalı serbest atış atmasını istiyor.. ve sonuç: jordan tabi ki iddiayı kazanıyor videoda basket gösterilmiyor ama jordan atışı sokuyor emin olabilirsiniz
"beyaz beyaz dibine dek beyaz, rüyası insana yalan söyledi. sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra. iyi ki varsın iyi ki yokum.. gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
"beyaz beyaz dibine dek beyaz, rüyası insana yalan söyledi. sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra. iyi ki varsın iyi ki yokum.. gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
marko milic vardı bir zamanlar bilirmisiniz(gerçi hala var ).. çok atletik bir oyuncuydu ama geçirdiği diz sakatlıklarından sonra eski formuna ve atletikliğine ulaşamadı.. 1997 final four'uydu, olimpia ljubljana takımında oynarken asvel'e karşı 3.'lük maçında maç esnasında smaç vurup panyayı tuz buz etmişti.. aha da linki--> http://www.youtube.com/watch?v=OHt0o8lxY70
bunun yanında henüz toy iken 95 slovenya allstar'ında boris gorenc ile mücadele ettiği smaç şampiyonası finali görüntüleri var--> http://www.youtube.com/watch?v=wRi4dBWHSzY
siz en iyisi mi youtube'a marko milic yazıp aratın, sonra da videoları izleyin gerçekten çok güzel smaçları var.. benim gibi salon basketbolunu sevenler çok zevk alacaklardır eminim
neyse çok uzattım.. jordan'ı görünce dayanamıyorum
söz jordan'dan açılmışken onun eğlenceli bir videosunu koyayım.. jordan bir maçta dikembe mutombo ile ufak bir iddialaşmaya giriyor..mutombo ondan gözü kapalı serbest atış atmasını istiyor.. ve sonuç: jordan tabi ki iddiayı kazanıyor videoda basket gösterilmiyor ama jordan atışı sokuyor emin olabilirsiniz
jordan ma hıle sayılmaz mı? sadece hızı ayarlıyor ama neyse yapmak cok zor tabıkıde ibrahim kutluay cok guldurdu benı yav bende arastıma yapıyorum guzel vıdeoları buraya koyacagım ust konu olmalı tabıkıde,cunku hep sadece 1 vıdeo ıcın konu acıyor arkadaslar bunu engellemıs oluruz en azından
troy murphy ve tyrus thomas arasında ribaund mücadelesi sonucu çıkan kavga bu tyrus denyosuna zaten gıcıktım iyice nefret etmeye başladım murphy ı tutmasalardıda suna adam gibi bi yumruk geçirseydi yok önce smaç yarışmasını küçümseyen açıklamlar ben parama bakarım falan filan sonra yazın verdiği röportajda kıymetinin bilinmemesi yok nbadeki hiç bir oyuncudan çekinmiyormuşda her pozisyonu oynarmışta artist herif
arkadaşlar bana magic johnson ve larry bird'in söyle en güzel videolarından koyar mısınız?magic johnson'un the teacher videosu dısında.youtube de cok video var ama hepsi cok güzel degil sizin izlediginiz ve cok begendiniz videolar varsa buraya koyar mısınız?(magic ve larry icin)
Bizim milletimiz burada işsiz,güçsüz,parasız,pulsuz dolaşırken bazı insanlar 5 para etmeyen canlara 5 milyon tl yi layık görüyorlar. Allah akıl fikir versin..
Geçen gün yaptığım bir mixi size taktim etmek istiyorum;
Tüm Zamanların En İyi 30 Smacı
Başta smaç tutukunları olmak üzere herkese izlemesini tavsiye ederim.Smaç sevmeyen arkadaşlarım bile çok beğendi. Sizin de beğenmeniz umuduyla,iyi seyirler.Ha unutmadan yıldız verir ve yorum yaparsanız çok makbule geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkkan23LeBron -- 2 Ocak 2008; 15:57:36 >