Selamlar ben datron almayı düşünüyorum şimdiye kadar elektronik bi cihazı kolay kolay bozmadım yani servis filan benim için o kadar önemli değil fiyatıda diğerlerine göre düşük ama en önemlisi sessiz olması intel işlemcili (core duo, core2duo) datronların ses durumu nasıldır fanı süreklimi çalışıyor yoksa 3-4 saatte bi defamı çalışıyor?
AMD X2 3600ADO3600IAA5DD270FSB@1.35vcore|ABIT KN9S|1GB hynix DDR2667|PALIT 8600GT Sonic 700/1700|250GB samsung sataII SP25047200RPM | NEC 3520A BLACK (DVD-RW) | AOPEN H600B-28 BLACK (FSP 400watt) | 107E PHILIPS | Logitech s510
bende tw7a modeli var fanı ara ara çalışıyo ve çalıştıını çok fazla farketmedim ama bir özelliği var; cihaz üzerinde bir fan tuşu var ve istediğin zaman o tuşa basıp fanı aktif edebiliyosun bence çok iyi bişey bu
Değerli arkadaslar, başlığı açtığınız için öncelikle teşekkürler. Ben de datron almayı düsünenlerdenim. Özellikle tw7a t7300 yada t7500 modelleriyle ilgilenmekteyim. Kullanıcı arkadaşlar olumlu-olumsuz yönlerini açıkyüreklilikle paylaşırlarsa ben ve datron almayı düsünen bir cok arkadası bilgilendirmiş olacaklar. Paylaşımlarınnızı bekliyoruz.selamlar.
selam söylediğin modellerin sistemleri çok iyi bence kasa görünümü de süper ama windows vista yüklü olduğundan dolayı sistemi tam hızında kullanamıyor gibi oluyosunuz buyüzden vistanın oturması gerek ben aldım ve şimdi vista oturana dek xp yüklüycem. ısınma sorunu çok az şimdilik bunları söyleyebilcek kadar kullandım ama bi 10 usd daha verip şuunda ekliyim diyebilceniz hiçbişey yok! kullandıkça yazmam gereken şeyleri yazıcam
Arkadaşlar hiçbir notebookun fanı 3-4 saatte bir çalışmaz.ben bütün markaları şahsen kullandım.hiçbir makina süper sessiz değil.fanları hepsinin sürekli çalışır.sadece işlem sayısı artınca dönme deviri de artar.notebooklar ince küçük aletler olduğu için desktop bilgisayarlara göre soğutma sistemleri mükemmel değil.o yüzden her makina bir miktar ısınıyor ve bu nedenle fan işlemciyi soğutmaya çalışıyor.
windows vista şu anda service pack2 yi kullanıyor.daha neyi bekleyeceksiniz arkadaşlar.vistaya alışmaya başlayın yavaş yavaş.çok yakında xp tarih olacak.ram i 2gb bir makina almanız sizi hız konusunda rakipsiz yapacaktır.
**SATILIK TOSHIBA NOTEBOOK** 600 YTL DAHA JELATİNİ ÜSTÜNDE.CENTRİNO 1.6Ghz. 1GB DDR RAM.15" MONİTÖR.120GB HDD.CD-RW/DVD COMBO.128MB İNTEL EKRAN KARTI.ORJİNAL KUTU,YAZILIMLAR VE WİNDOWS XP.3xUSB PORT.PCMCI.İNTEL WİRELESS KART.HİGH DEFİNİTİON SES KART.
fanın sesi gercekten rahatsız etmıyor ozellıklede sol üst kısımdaki fan cıkısını kapatmaz<sanız cokcok az ısındıgından fan calısmadıgı için. bende 2gb ramli model var 7300 olan ve hız konusunda bir sıkıntım yok ancak vistanın genel olarak xp den yavas oldugunu dusunuyorum.
Evet bende kamerayı kullanamadım daha. Datron MS12 aldım. İçinde 2 kamera sürcüsü vardı. Biri Bison diğeri A ile başlıyor tam hatırlayamadım. Makine ecvde şimdi. Hangisi kurulacak. Nasıl açılacak. Bu arada datronu herkese tavsiye ederim.
Ben de fan sesinin ön planda tutulmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Sessiz ortam da denedikçe fark ediyorsunuz sesi. Yaptığınız işlemler çoğaldıkca fan 2. devire geçiyor ve sesi belirginleşiyor. Makine açtığınızda zaten fan 1. seviyede çalışıyor,bunu geceleri sessiz ortamda duyabilirsiniz,gündüzleri bu ses hiç duyulmuyor. Fan sesini duymuyorum diyenler dikkat ederlerse mutlaka fark edeceklerdir. Bir notebook'da duyulmaması mümkün değil.
beyler bugun cok garıp bişi farkettım sizle paylasayım dedim.şimdi aldıgımız tw7a ların özellıklerınde turbo ile goruntu kartının 512 olacagı yazılı ancak bendekı laptopun ekran kartının özellıklerıne baktıgımda 1gb olarak gösterıyor. bugun tv ye baglamak ıcın nvidia kontrol panelı actım(normalde s video taktıgınız an kendı ayarlıyor ancak ben sıyah beyaz goruntuyu degiştirmeye calısıyordum)ve orda sistem özellıklerıne gırdıgımde 256 kendı 7oo küsürde paylasılmıs bellek toplamda 1gb ekran kartı oldugunu sölüyor,sizde kontrol edermısınız acaba? birde yukarda anlattıgım gibi goruntuyu sıyah beyazdan renklıye cevıremedım yolunu bilen varmı?