Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC] Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gidakontrol

27 Mayıs 2008; 21:50:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

26 temmuzdan beri 24 saat esasına göre kullanıyorum genelde,fan sesi haricinde sorunum yok,yazın servise verip düzelttirmeyi umuyorum,onun haricinde cok memnunum.2 kez yuksekten düştü ama banamısın demedi meret

AXU
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

28 Mayıs 2008; 11:19:53 

quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

26 temmuzdan beri 24 saat esasına göre kullanıyorum genelde,fan sesi haricinde sorunum yok,yazın servise verip düzelttirmeyi umuyorum,onun haricinde cok memnunum.2 kez yuksekten düştü ama banamısın demedi meret

fan durup dururken yerinden oynuyo olabilir.fan sesi problemini bende yaşadım ama serviste düzelttiler.
ama seninki düşmeden kaynaklanıyo olabilir.
düşmesine rağmen başka birşey olmaması da senin şansındır diye düşünüyorum
çötenek

29 Mayıs 2008; 22:11:51 

quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Orjinalden alıntı: çötenek

arkadaşlar bende ms 16 var..iki şikayetim var..

1.) wireless e tıklıyorum.fakat 1 dk.sonra kontrol paneli açılıyor tıklayınca hemen açılmıyor ilk aldığımda vista kurulu iken açılıyordu..

2.) en önemli sorun bu..yazı yazarken imleç kendi kafasına göre geziyor.bazen yazdığım cümlenin ortasına geçiyor bazen sayfayı kapatıyor..
şuan bile 10 kez oldu.aşağıda bir örnek yazacağım yani düzeltmeden bırakacağım bakın cümle ne hale geliyor..

örnek... yapmaz şimdi rezil olurum.bu sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim.bunun haricinde laptopum gayet iyi ses falan yok hatta bir ara su bastı saç kurutma makinası ile kuruttum çalışmaya devam ediyor..

bakalım şimdi yapacakmı..dişciye gidince diş ağrısı geçiyorya buda onun gibi olur..hata

su döküldü bir problem yok diyorsun ama bu saydıkların suyun dökülmesi yüzünden olmuş olmasın??

yok daha öncesinde de vardı....
ve inatla devam ediyor...

aşağıdaki laptopum çalınmıştır...

DATRON MS163A NOTEBOOK /INTEL Core2Duo T7250 2.0 GHz/2 GB DDR2 667MHz/15.4 inç/160 GB SATA/Nvidia 8600M GT 512 MB Paylaşımsız/..vs..vs....
AXU
Uzaklaştırılmış

30 Mayıs 2008; 9:50:10 

quote:

Orjinalden alıntı: çötenek

quote:

Orjinalden alıntı: AXU

su döküldü bir problem yok diyorsun ama bu saydıkların suyun dökülmesi yüzünden olmuş olmasın??

yok daha öncesinde de vardı....
ve inatla devam ediyor...

sen de inatla servise götür o zaman
pelstina

31 Mayıs 2008; 8:50:15 

Ben de ciddi bir fan sorunu yaşıyorum. Nerdeyse bulaşık makinesi kadar ses yapıyo meret.. 3 dakkada bir devreye giriyor! Harddisk tıkırtıları da aynı şekilde, makine resmen beste yapıyo yani..

AXU, sen serviste fanı düzelttiler diyosun. Eski ile yeni arasındaki fark çok belirgin mi? Eğer öyleyse ben de servise götürecem..

DATRON TW7M
Sony Ericsson W810i
Samsung Digimax S500
Samsung VPD351
i-river T20
o2lisu

31 Mayıs 2008; 10:52:13 

Merhaba,
ms1719 kullanıcısıyım.2 sorum olacak...Adaptor takılı iken pili cıkarmak pil omrunu uzatır mı ?
2. de bu bir sorun mu bilmiyorum ama pil doluyor ısığı yanarken birden ısık kırmızı yanıp sonmeye basladı.Bende olası bir sorun olabilir diye kapatıp pili cıkarttım....Sizce nedir bu ?

AXU
Uzaklaştırılmış

31 Mayıs 2008; 20:57:57 

quote:

Orjinalden alıntı: pelstina

Ben de ciddi bir fan sorunu yaşıyorum. Nerdeyse bulaşık makinesi kadar ses yapıyo meret.. 3 dakkada bir devreye giriyor! Harddisk tıkırtıları da aynı şekilde, makine resmen beste yapıyo yani..

AXU, sen serviste fanı düzelttiler diyosun. Eski ile yeni arasındaki fark çok belirgin mi? Eğer öyleyse ben de servise götürecem..

ses bayağı farketti tabiki.bence bekleme hiç götür.çok ses geliyosa fan zorlanıyo demektir zaten.yanmasın pc sonra
AXU
Uzaklaştırılmış

31 Mayıs 2008; 21:02:34 

quote:

Orjinalden alıntı: o2lisu

Merhaba,
ms1719 kullanıcısıyım.2 sorum olacak...Adaptor takılı iken pili cıkarmak pil omrunu uzatır mı ?
2. de bu bir sorun mu bilmiyorum ama pil doluyor ısığı yanarken birden ısık kırmızı yanıp sonmeye basladı.Bende olası bir sorun olabilir diye kapatıp pili cıkarttım....Sizce nedir bu ?

pili kullanmamış olduğun için tabi pilin ömrünü uzatır ama elektrik direkt prizden pc ye geldiği için ani bi voltaj düşüklüğünde pc zarar görebilir bence 1 ay fazla kullancan dye pili bu riski alma
o2lisu

31 Mayıs 2008; 23:24:27 

Bu pil gosterge ısığının kırmızı yanıp sonmesi neye alamet ? normalde yesildi birden kırmızı oldu....

AXU
Uzaklaştırılmış

1 Haziran 2008; 11:27:24 

quote:

Orjinalden alıntı: o2lisu

Bu pil gosterge ısığının kırmızı yanıp sonmesi neye alamet ? normalde yesildi birden kırmızı oldu....

onu bende anlamadım kullanma klavuzun varsa orada gösteriyo olabilir bi bak istersen
o2lisu

1 Haziran 2008; 12:34:55 

aksam kapatmıstım gece acınca kırmızı sinyal vermedi yesile döndü adaptoru takınca ...kutusunda olması lazım kullanma kılavuzuna bakayım haklısınız

AXU
Uzaklaştırılmış

1 Haziran 2008; 19:37:17 

baktıktan sonra durumdan bizleri de haberdar edersen sevinirim
rekfuh

1 Haziran 2008; 23:02:31 

selamlar arkdaslar ben "http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=NB.DA-MS1724SGWHVPR1" bu link deki bilgisayarı begedim almak istiyorum ancak sizlerede bi danısıyım dedim sizce bu bilgisyar iyimidir yada datron markası nasıl bi marka ne gibi sorunlar cıkartır
*fiyatı ucuz geldi insan bi sakatlık olmasın diye supheleniyor
*17" ekran var ekran ozellikleri nasıldır vs vs yardımcı olursanız sevinirim

masterekfuh
AXU
Uzaklaştırılmış

2 Haziran 2008; 11:00:13 

quote:

Orjinalden alıntı: rekfuh

selamlar arkdaslar ben "http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=NB.DA-MS1724SGWHVPR1" bu link deki bilgisayarı begedim almak istiyorum ancak sizlerede bi danısıyım dedim sizce bu bilgisyar iyimidir yada datron markası nasıl bi marka ne gibi sorunlar cıkartır
*fiyatı ucuz geldi insan bi sakatlık olmasın diye supheleniyor
*17" ekran var ekran ozellikleri nasıldır vs vs yardımcı olursanız sevinirim

bir kaç ufak aksaklık dışında kalitesinden nahoş olacağın bir durum çıkmaz.
istiyorsan ben tavsiye ederim sana datron u
kobra_45

2 Haziran 2008; 17:20:55 

Kırmızı yanıp sönmesi bilgisayarın çalışırken şarjı bittiyse bilgisayar kapanır ve kırmızı ışık yanıp sönmeye başlar takii bilgisayarı prize takana kadar

AXU
Uzaklaştırılmış

2 Haziran 2008; 20:04:26 

quote:

Orjinalden alıntı: kobra_45

Kırmızı yanıp sönmesi bilgisayarın çalışırken şarjı bittiyse bilgisayar kapanır ve kırmızı ışık yanıp sönmeye başlar takii bilgisayarı prize takana kadar

bende o şekilde olmuyo nedense
bybeyaz407

2 Haziran 2008; 21:20:26 

Fare'nin kendi kendine tıklama sorunu olan arkadaşlar vardı, benimde bir müddet bu sorun oldu. Sorunu şimdi çözdüm. Klavye ve tauchpad'i tanıtmamıştım gereksiz diye, şimdi tanıttım sorun kayboldu. Artık kendi kendine tıklama olmuyor.

Mustaf-a Eskişehiri

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ
lemonyak

3 Haziran 2008; 11:19:56 

tw7 model bilgisayarımın caps lock tuşu kırıldı istanbulda satın alabileceğim bir yer varmı acaba ?

..