Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC] Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AXU

5 Nisan 2008; 9:12:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ShaqRAP

ya arkadaşlar
şimdi bi Datron AERO modeli celeron 1.87 işlemcili 1gb ramli olan makinelerden var bendede

bunun ramını artırmak istiyorum aynı modeli olup yaptıran varmı ?

yada bilgisi olan varmı?

içinde 512 512 mi wardır yoksa 1 gb mi var.
hanhi marka model takarsam daha iyi verim alırım... filan

şimdiden teşekkürler

bu konuda çok fazla sorun yaşayan arkadaşımız var bildiğim kadarıyla içinde 2*512 olması lazım.
ama sen yinede servisine götürüp iyice öğren.hatta uyumlu ram in hangisi olabilceğinide öğren ona göre yükselt

AXU

5 Nisan 2008; 9:15:06 

quote:

Orjinalden alıntı: karaeagle2

heheheh haklısın valla ya dogru soluyosun senın makınandakı problemler hep cozuldu dımı hıhı bu arada nerelıyız

evet çözüldü problemler ama arada ufak tefek sorunlar çıkarıyo malesef.
neyse kötü konuşmayalım kötü olmasın

AXU

5 Nisan 2008; 9:19:48 

quote:

Orjinalden alıntı: hedowich

ms122 modeli web cam calıstramıorum

driver ının yüklü olduğundan eminmisin?

Richter

6 Nisan 2008; 15:40:23 

quote:

Orjinalden alıntı: lemonyak

Arkadaşlar merhaba. Benim bir kaç sorum olacaktı. Yaklaşın 5 ay önce tw7 model laptop aldım. Şuanki sorunum oyun oynarken aşırı ısınmadan dolayı bilgisayarın kendini kapatması. Daha öncede Hp pavillion marka laptop almıştım o ısınmadan dolayı alet yanmıştı :))) şimdi benim merak ettiğim bu ısınma neden kaynaklana bilir. Birde oyun oynarken Emule, msn ve virüs programı açık ama bu 2 gb ram şuncacık şeyi kaldıramıyormu :) Ayrıca vistayı kaldırıp xp kurduktan sonra sapıttı bu alet. Pil takılı ve fişte takılı durumda gunde 15 saat kadar açık duruyor bu makine :) Sadece oyun oynarken oluyor bu ısınma. yaklaşık 2 yıllık laptop kullanıcısıyım ama bu aletleri yakmaktan başka bir şekilde kullanamadım. Beni biraz aydınlatırsanız sevinirim neden ısınır işletim sistemi ne kullanmalıyım. Yani Şu makine nasıl rahat çalışır bilgilendirirseniz sevinirim.

slm bende de tw7a t7500 2gb datron war
aynı sorunu ara sıra bende de yapıyordu mail attım ufotek e servise gitmesi lazım dendi bende beklemek istemediğim için pek sallamadım. Şöle bi çözüm buldum komik ama işe yaradı içinde toz falan olduğunu düşünüp kuvvetli bir şekilde fanın olduğu yere üfledim ve fanın dışarı verdiği havada gayet açık bir fark meydana geldi ve artık kapanmamaya başladı yani kapanıyorsa şöle bi kaç kez fanın oraya kuvvetlice üfle bi de öle dene ben sorunu çözdüm :D

bybeyaz407

6 Nisan 2008; 21:34:00 

Arkadaşlar, bir süredir Datron TW7M kullanıyorum. Bazı çözemedim düğmeler oldu? Yardım ederseniz sevinirim...

* Fn + Home tuşuna basınca ne oluyor? Bir özellik var ama anlayamadım?
* Fan tuşu ne işe yarıyor? Fanı açıp kapatmak için diyorlar ama bunu nasıl anlayacağız? Pek bi fark sezemedim.
* Fn + F2 tuşu wireless ile ilgili onu biliyorum. Ama zaten özel bir wireless ve bluetooh düğmesi var, Fn + F2 ayrıca ne işe yarıyor?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Mustaf-a Eskişehiri

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ
AXU

7 Nisan 2008; 10:33:21 

quote:

Orjinalden alıntı: bybeyaz407

Arkadaşlar, bir süredir Datron TW7M kullanıyorum. Bazı çözemedim düğmeler oldu? Yardım ederseniz sevinirim...

* Fn + Home tuşuna basınca ne oluyor? Bir özellik var ama anlayamadım?
* Fan tuşu ne işe yarıyor? Fanı açıp kapatmak için diyorlar ama bunu nasıl anlayacağız? Pek bi fark sezemedim.
* Fn + F2 tuşu wireless ile ilgili onu biliyorum. Ama zaten özel bir wireless ve bluetooh düğmesi var, Fn + F2 ayrıca ne işe yarıyor?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

fan tuşunda haklısın.hiç bir işe yaramıyo.
ama diğer tuşların ne işe yaradığını ben de çözemedim

lemonyak

9 Nisan 2008; 21:14:43 

quote:

Orjinalden alıntı: Richter

quote:

Orjinalden alıntı: lemonyak

Arkadaşlar merhaba. Benim bir kaç sorum olacaktı. Yaklaşın 5 ay önce tw7 model laptop aldım. Şuanki sorunum oyun oynarken aşırı ısınmadan dolayı bilgisayarın kendini kapatması. Daha öncede Hp pavillion marka laptop almıştım o ısınmadan dolayı alet yanmıştı :))) şimdi benim merak ettiğim bu ısınma neden kaynaklana bilir. Birde oyun oynarken Emule, msn ve virüs programı açık ama bu 2 gb ram şuncacık şeyi kaldıramıyormu :) Ayrıca vistayı kaldırıp xp kurduktan sonra sapıttı bu alet. Pil takılı ve fişte takılı durumda gunde 15 saat kadar açık duruyor bu makine :) Sadece oyun oynarken oluyor bu ısınma. yaklaşık 2 yıllık laptop kullanıcısıyım ama bu aletleri yakmaktan başka bir şekilde kullanamadım. Beni biraz aydınlatırsanız sevinirim neden ısınır işletim sistemi ne kullanmalıyım. Yani Şu makine nasıl rahat çalışır bilgilendirirseniz sevinirim.

slm bende de tw7a t7500 2gb datron war
aynı sorunu ara sıra bende de yapıyordu mail attım ufotek e servise gitmesi lazım dendi bende beklemek istemediğim için pek sallamadım. Şöle bi çözüm buldum komik ama işe yaradı içinde toz falan olduğunu düşünüp kuvvetli bir şekilde fanın olduğu yere üfledim ve fanın dışarı verdiği havada gayet açık bir fark meydana geldi ve artık kapanmamaya başladı yani kapanıyorsa şöle bi kaç kez fanın oraya kuvvetlice üfle bi de öle dene ben sorunu çözdüm :D

Hocam sen bir daisin ya :) ilk başta yazdıgını okudugumda bi gülümseme gelmişti ama çaresizlikten dediğini yaptım ve hiç durmayan fanım artık durmaya başladı bilgisayar ısınmıyor ve fanın o gurultulu sesı bile gitti ne kadar teşekkür etsem azdır :) 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu yöntem.

..
Richter

10 Nisan 2008; 18:09:31 

hhaha işe yaradıysa ne mutlu bana

AXU

12 Nisan 2008; 11:40:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Richter

hhaha işe yaradıysa ne mutlu bana

sananeolum
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Nisan 2008; 9:00:21 

selam beyler.
bende datron aldım memnunum cok sımdılık.
bi sorun olursa yazarım
lonbak

15 Nisan 2008; 21:45:15 

arkadaşlar selamlar twa 1.66 ghz . model datronum vardı( mavi blg. almıştım) bozuldu ufotek servisine verdim nvidi 7400 ekran kartının bozuldugunu söyledıler ve tw7 modeli ile upgrade etiler, yeni makinam 1.66 ghz. t5450 işlemsi ve nvidi 8400 ekran kartı var ben kendim 512+1 gb ram taktırmıştım sözün kısası makinamın işlemcisi iyimi be işlemcimi atırmak istiyorum, 2 ghz üstü için servisten fiyat bekliyorum siz ne dersiniz. artı bu makinanın işlemcisi santa rosa'mı, ram taktırmak isteğen arkadaşlara bilgi verebilirim. ufotek servisindende memnun kaldım biraz bekledim ama sonuc aldım, size tavsiyem serviste ilgili birini bulunca isimi sorun ve daha sonra hep onla görüşün daha iyi sonuc alıyorsunuz.

Fırsat_Habercisi

16 Nisan 2008; 14:00:59 

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdial.com'da Datron ile ilgili çok uygun olduğunu düşündüğüm bir kampanya başladı, 1-DATRON PL5 CDUO 1.73 T2080 512MB 80GB 15.4''
KAMPANYA ÖZEL FİYATI 499$+KDV! ÇANTA HEDİYELİ! 2- DATRON PL5 CDUO 1.73 T2080 1GB 120GB 15.4'' KAMPANYA ÖZEL FİYATI 509$+KDV! ÇANTA HEDİYELİ!
İncelemenizde fayda var.
Linkler Aşağıdadır:
1-http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=50750
2-http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=50782

Darklordum

16 Nisan 2008; 14:32:49 

Arkadaşlar Datron ms17 modelini almayı düşünüyorum ancak bir yerde çok fazla ısınmasıyla ve çok fazla fan sesi geldiğiyle ilgili bilgi aldım. Kullanan varsa nasıl performansı, bu sorunlar sözkonusumu. Bilgilendirirseniz sevinirim

AXU

17 Nisan 2008; 23:44:39 

quote:

Orjinalden alıntı: lonbak

arkadaşlar selamlar twa 1.66 ghz . model datronum vardı( mavi blg. almıştım) bozuldu ufotek servisine verdim nvidi 7400 ekran kartının bozuldugunu söyledıler ve tw7 modeli ile upgrade etiler, yeni makinam 1.66 ghz. t5450 işlemsi ve nvidi 8400 ekran kartı var ben kendim 512+1 gb ram taktırmıştım sözün kısası makinamın işlemcisi iyimi be işlemcimi atırmak istiyorum, 2 ghz üstü için servisten fiyat bekliyorum siz ne dersiniz. artı bu makinanın işlemcisi santa rosa'mı, ram taktırmak isteğen arkadaşlara bilgi