[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/453/bd71342tn7.jpg[/img][/URL] Ürün Özellikleri : Donanım Özellikleri Chip Seti Intel 965GM Chipset İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Boyutu 15.4" Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 Sistem Belleği 1024MB 667Mhz Bellek Yuvası 2 Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB Ses Kartı Tümleşik Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN Bluetooth Özelliği Var Infrared Yok Pcmcia Yok USB (Adet) ? 4 FireWire Var Seri Port Yok Paralel Port Yok S-Video (TV-Out) Var Fax Modem Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 3 Boyutlar 355 x 254.5 x 25.5 Ağırlık 2.7 Paket İçeriği Notebook Yazılım Özellikleri İşletim Sistemi Free Dos Donanım Özellikleri Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Diğer Garanti Süresi (Ay) 24
KDV Dahil 1.648,41 YTL / 1.648.410.000 TL
Arkadaşlar casper'da karar kılmıştım ama yorumlar kötü olunca casperdan vazgeçtim. Bu ürün kafama yattı sanıyorum. Ama Datron hakkındada bilgim yok. Ha hangisi hakkında bilgin var derseniz asusu gözüm kapalı alırım ama işlemci ve diğer özellikler için asus düşünürsem fiyat 2 bin ytl den aşşağıya inmiyor. Bu bilgisayarı inceledim ve gözüme çarpan dezavantajı sadece işletim sistemi gibi geldi. Freedos diye bir işletim sisteminide ilk defa gördüm İşletim sistemi dahil olmak üzere ürünü kullanan yada özellikleri bakımından olumlu veya olumsuz bütün düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. İşlemci ve önbelleği çok iyi gibi geldi. Arkadaşlar son 4 gün. 4 gün sonra alacağım inşallah Sonradan pişman olmamak için kullanan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. (Kasasının çok sağlam olmadığıda aldığım duyumlar arasında)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/453/bd71342tn7.jpg[/img][/URL] Ürün Özellikleri : Donanım Özellikleri Chip Seti Intel 965GM Chipset İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Boyutu 15.4" Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 Sistem Belleği 1024MB 667Mhz Bellek Yuvası 2 Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB Ses Kartı Tümleşik Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN Bluetooth Özelliği Var Infrared Yok Pcmcia Yok USB (Adet) ? 4 FireWire Var Seri Port Yok Paralel Port Yok S-Video (TV-Out) Var Fax Modem Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 3 Boyutlar 355 x 254.5 x 25.5 Ağırlık 2.7 Paket İçeriği Notebook Yazılım Özellikleri İşletim Sistemi Free Dos Donanım Özellikleri Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Diğer Garanti Süresi (Ay) 24
KDV Dahil 1.648,41 YTL / 1.648.410.000 TL
Arkadaşlar casper'da karar kılmıştım ama yorumlar kötü olunca casperdan vazgeçtim. Bu ürün kafama yattı sanıyorum. Ama Datron hakkındada bilgim yok. Ha hangisi hakkında bilgin var derseniz asusu gözüm kapalı alırım ama işlemci ve diğer özellikler için asus düşünürsem fiyat 2 bin ytl den aşşağıya inmiyor. Bu bilgisayarı inceledim ve gözüme çarpan dezavantajı sadece işletim sistemi gibi geldi. Freedos diye bir işletim sisteminide ilk defa gördüm İşletim sistemi dahil olmak üzere ürünü kullanan yada özellikleri bakımından olumlu veya olumsuz bütün düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. İşlemci ve önbelleği çok iyi gibi geldi. Arkadaşlar son 4 gün. 4 gün sonra alacağım inşallah Sonradan pişman olmamak için kullanan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. (Kasasının çok sağlam olmadığıda aldığım duyumlar arasında)
Arkadaşım freedos işletim sistemi demek üzerinde herhangi orjinal bir işletim sisteminin yüklü olmadığı anlamına gelir.
Yani işletim sistemi parası vermiyorsun kendin yüklüyorsun 100$ kar ın oluyor.
Bende bu modeli alacağım ama tek aklıma takılan teknik servis olayı.Acaba bir şey olduğunda kapısını çalacak bir yer bulabilirmiyiz bulsak bile ilgi görebilirmiyiz bilmiyorum.
Artık ya datron tw7a t7500 yada dell ins. 1520 alacağım. Hayırlısı şu bayramı bi geçirelim icabına bakacaz.
datron ilk ciktigi zamanlar iyiydi hem fiyat hem de fiyata gore sundugu sistem acisindan.ben mandrake ile almistim datronu 2 3 sene oldu.hala tas gibi calisiyor.ama artik datronlar pahalandi bu yuzden kimse yaklasmiyor . datron alacagima toshiba alirim daha iyi .bence datron piyasa da nasil yer edinecegini kestirememis.
yok ya bence biçok pcye göre ucuz... şu sıralar casper dikkatimi çekti ucuz fiyata baya güzel pcler çıkarıo piyasaya!!! bende datron kullanıorum ve memnunum herkese tavsiye ederim...
Arkadaşlar benim cihazın üzerinde fan tuşu var.fan çalışmadığı zamanlarda o tuşa basarsam devreye gireceği söylenmişti aldığımda. ama bastığımda kendiliğinden aktif olmuyo.
DATRON KXA N/B 1.73S 512MB 60GB-512mb ram böyle bir laptop um var yaklaşık 2 gün önce sistem saati keni kafasına göre gün içinde değişiyor ve hatta arada tarih te ileri gidiyor. bazen de saat en son kappattığım saatte 1 saat ileri gidip tekrar aynı saate dönüyor. bilgisayarı kapattığım saat ve tarih tekrar açtığım da başlangıç zamanı oluyor.
Bunun sebebi acaba bios pilinden midir? yoksa başka bir problemden meyana gelebilir mi? Veya bios u update yapsak düzel me imkanı olabilir mi?
Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler...