Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC] Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Leronoy

10 Ekim 2007; 5:15:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/453/bd71342tn7.jpg[/img][/URL]
Ürün Özellikleri :
Donanım Özellikleri
Chip Seti Intel 965GM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Boyutu 15.4"
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10
Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
Ses Kartı Tümleşik
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
Bluetooth Özelliği Var
Infrared Yok
Pcmcia Yok
USB (Adet) ? 4
FireWire Var
Seri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 3
Boyutlar 355 x 254.5 x 25.5
Ağırlık 2.7
Paket İçeriği Notebook
Yazılım Özellikleri
İşletim Sistemi Free Dos
Donanım Özellikleri
Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24

KDV Dahil 1.648,41 YTL / 1.648.410.000 TL

Arkadaşlar casper'da karar kılmıştım ama yorumlar kötü olunca casperdan vazgeçtim. Bu ürün kafama yattı sanıyorum. Ama Datron hakkındada bilgim yok. Ha hangisi hakkında bilgin var derseniz asusu gözüm kapalı alırım ama işlemci ve diğer özellikler için asus düşünürsem fiyat 2 bin ytl den aşşağıya inmiyor. Bu bilgisayarı inceledim ve gözüme çarpan dezavantajı sadece işletim sistemi gibi geldi. Freedos diye bir işletim sisteminide ilk defa gördüm İşletim sistemi dahil olmak üzere ürünü kullanan yada özellikleri bakımından olumlu veya olumsuz bütün düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. İşlemci ve önbelleği çok iyi gibi geldi. Arkadaşlar son 4 gün. 4 gün sonra alacağım inşallah Sonradan pişman olmamak için kullanan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. (Kasasının çok sağlam olmadığıda aldığım duyumlar arasında)

ahalim19

11 Ekim 2007; 1:27:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Leronoy

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/453/bd71342tn7.jpg[/img][/URL]
Ürün Özellikleri :
Donanım Özellikleri
Chip Seti Intel 965GM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Boyutu 15.4"
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10
Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
Ses Kartı Tümleşik
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
Bluetooth Özelliği Var
Infrared Yok
Pcmcia Yok
USB (Adet) ? 4
FireWire Var
Seri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 3
Boyutlar 355 x 254.5 x 25.5
Ağırlık 2.7
Paket İçeriği Notebook
Yazılım Özellikleri
İşletim Sistemi Free Dos
Donanım Özellikleri
Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24

KDV Dahil 1.648,41 YTL / 1.648.410.000 TL

Arkadaşlar casper'da karar kılmıştım ama yorumlar kötü olunca casperdan vazgeçtim. Bu ürün kafama yattı sanıyorum. Ama Datron hakkındada bilgim yok. Ha hangisi hakkında bilgin var derseniz asusu gözüm kapalı alırım ama işlemci ve diğer özellikler için asus düşünürsem fiyat 2 bin ytl den aşşağıya inmiyor. Bu bilgisayarı inceledim ve gözüme çarpan dezavantajı sadece işletim sistemi gibi geldi. Freedos diye bir işletim sisteminide ilk defa gördüm İşletim sistemi dahil olmak üzere ürünü kullanan yada özellikleri bakımından olumlu veya olumsuz bütün düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. İşlemci ve önbelleği çok iyi gibi geldi. Arkadaşlar son 4 gün. 4 gün sonra alacağım inşallah Sonradan pişman olmamak için kullanan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. (Kasasının çok sağlam olmadığıda aldığım duyumlar arasında)

Arkadaşım freedos işletim sistemi demek üzerinde herhangi orjinal bir işletim sisteminin yüklü olmadığı anlamına gelir.

Yani işletim sistemi parası vermiyorsun kendin yüklüyorsun 100$ kar ın oluyor.

Bende bu modeli alacağım ama tek aklıma takılan teknik servis olayı.Acaba bir şey olduğunda kapısını çalacak bir yer bulabilirmiyiz bulsak bile ilgi görebilirmiyiz bilmiyorum.

Artık ya datron tw7a t7500 yada dell ins. 1520 alacağım. Hayırlısı şu bayramı bi geçirelim icabına bakacaz.

DeNNis_the_seme

11 Ekim 2007; 11:12:22 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71546

sizlerin bu model hakkındaki görüşlerinizide merak ediyorum

linkteki modeli sipariş verdim ancak elime ulaşmadı daha. ilk notebook um olacak ileride bi sıkıntı yaşamam inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis_the_seme -- 11 Ekim 2007; 11:13:42 >

adameus

11 Ekim 2007; 17:28:16 

datron ilk ciktigi zamanlar iyiydi hem fiyat hem de fiyata gore sundugu sistem acisindan.ben mandrake ile almistim datronu 2 3 sene oldu.hala tas gibi calisiyor.ama artik datronlar pahalandi bu yuzden kimse yaklasmiyor . datron alacagima toshiba alirim daha iyi .bence datron piyasa da nasil yer edinecegini kestirememis.
tasy

13 Ekim 2007; 0:00:24 

yok ya bence biçok pcye göre ucuz... şu sıralar casper dikkatimi çekti ucuz fiyata baya güzel pcler çıkarıo piyasaya!!! bende datron kullanıorum ve memnunum herkese tavsiye ederim...

AXU

13 Ekim 2007; 19:38:56 

bence kendi özellikleri arasındaki pc ler arasında ucuz bi cihaz datron ve performansından da çok çok memnunum ben

kesbi

13 Ekim 2007; 20:44:18 

Datron is very good

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ekim 2007; 20:44:46 >

İmzam yok, kural dışıymış.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
AXU

16 Ekim 2007; 23:53:02 

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Datron is very good

AXU

19 Ekim 2007; 12:48:24 

Arkadaşlar benim cihazın üzerinde fan tuşu var.fan çalışmadığı zamanlarda o tuşa basarsam devreye gireceği söylenmişti aldığımda.
ama bastığımda kendiliğinden aktif olmuyo.

bunu deneyen varmı başka?

laintr

19 Ekim 2007; 17:16:42 

DATRON KXA N/B 1.73S 512MB 60GB-512mb ram böyle bir laptop um var yaklaşık 2 gün önce sistem saati keni kafasına göre gün içinde değişiyor ve hatta arada tarih te ileri gidiyor. bazen de saat en son kappattığım saatte 1 saat ileri gidip tekrar aynı saate dönüyor. bilgisayarı kapattığım saat ve tarih tekrar açtığım da başlangıç zamanı oluyor.

Bunun sebebi acaba bios pilinden midir? yoksa başka bir problemden meyana gelebilir mi? Veya bios u update yapsak düzel me imkanı olabilir mi?

Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler...

tasy

19 Ekim 2007; 19:53:14 

ankarttki hafıza pilinden kaynaklanıo kardeş... onu datronun servisine götür derim ben... ufotek bakıyo datrona...

laintr

19 Ekim 2007; 21:58:03 

BEnde öyle düşündüm ama yine bir sorayım dedim eger bios update falansa servise götürmeden deneyecektim

saolasın..