Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Cevap: DATRON!! [ANA TOPİC] Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tissue

10 Eylül 2007; 18:47:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cok pardon yanlıs biliomusum.. ekran kartı intel 900 den sonraki en kötü sanırım... pek oyun meraklısı biri deilim... cm yi kaldırsın yeter :D

Mutluluk her yanda Üzülmek için DİNOZOR Olmam Gerek!!!!!
ShadowOfSpirit

10 Eylül 2007; 20:39:47 

benimde KN1 im vardı tek problemi sadece oda benim için önemsizdi..kalitesiz kasassı sokak sokak dolaşıp kasamı göstercem wow oynuyordum fps lerde gayet iyiydi..yarımn ise yeni laptopumu alıyorum oda datron tw8a mı ne 2.2 core 2 duo santa rosa olanı işte 2 gb ram 160gb harrddisk 256 mg 8400 ekran kartı olanından.datron kullandım memnun kaldım tek problem yaşatmadı ondan birdaha alıyorum...alet çanta içinde 1 kat aşşa yuvarlanmıştı zuhahaha

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
canjan

10 Eylül 2007; 21:10:44 

Evet arkadaşım aynen PL5C T2060.Şimdi telefonla fotoğraf çekmeye çalıştım fakat ışık yetersiz yarın gün ışığıyla çekip koyuyorum siteye fotoğrafları.Çok teşekkür ederim.Sizin de tercih etmeniz dileğimle.Ha bu arada hdd sorununu bir tane yine kampanya dahilinde maxtor 500gb alarak çözdüm.Zaten oyun seven birisi değilim bu haliyle işimi görecektir.Bu arada soranlar olmuş sanırım cihaz çift çekirdekli galiba çift işlemci değil donanım aygıt yöneticisine baktığımda 2 işlemci görüyor ama bilmiyorum :)
Selamlar herkese teşekkürler....

quote:

Orjinalden alıntı: noggars

Bu arada canjan arkadaşımızın model PL5C T2060 sanırsam çünkü harddisk 80gb demiş;T5500'lerde harddisk 120gb oluyor ama yinede çok uygun almışsın, hayırlı olsun.Resimleri bekliyoruz,güle güle kullan.

ABIT KN8 Ultra AMD Motherboard / POWERCOLOR X800GTO256MB DDR3 / AMD Athlon 64 3500+ Venice 2.2GHz / Thermaltake 430W Power Supply / Samsung 940BW
AXU

11 Eylül 2007; 9:47:25 

quote:

Orjinalden alıntı: tissue

cok pardon yanlıs biliomusum.. ekran kartı intel 900 den sonraki en kötü sanırım... pek oyun meraklısı biri deilim... cm yi kaldırsın yeter :D

başka oyun oynamaya zamanın olmuyo zaten
ama cm yide kaldıramazsa artık yansın zaten o lap top

gemini44

11 Eylül 2007; 18:54:43 

quote:

Orjinalden alıntı: ShadowOfSpirit

benimde KN1 im vardı tek problemi sadece oda benim için önemsizdi..kalitesiz kasassı sokak sokak dolaşıp kasamı göstercem wow oynuyordum fps lerde gayet iyiydi..yarımn ise yeni laptopumu alıyorum oda datron tw8a mı ne 2.2 core 2 duo santa rosa olanı işte 2 gb ram 160gb harrddisk 256 mg 8400 ekran kartı olanından.datron kullandım memnun kaldım tek problem yaşatmadı ondan birdaha alıyorum...alet çanta içinde 1 kat aşşa yuvarlanmıştı zuhahaha

Hemen hemen aynı durumdaymışız. Bir önceki sayfada yazdıklarımı okumuşsunuzdur umarım. TW7A var ama TW8A yı sizden duydum . Neyse bir önceki sayfada yazdığımı okuyun. Ben de sizin bahsettiğiniz modeli 1162usd +kdv ye aldım. Piyasada da daha ucuzunu görmedim açıkçası. Çok ta yardımcı oluyorlar. Fan problemi ya da benim problem diye ifade ettiğim olayı siz yaşamayın. KN1 deki gibi değil fan. Sürekli Çalışmakta. Fanı fulde çalıştırınca yani işlemci 2.2 ghz de çalışınca mavi ekran çıkıyor. Belki benim şanssızlığım belki de bu seride bir hata var. Sanki fan tuşuna basıldığında 2.2 ghz e çıkıyor. Yani otomatik speed step özelliği yok gibime geldi. Aman dikkat...

noggars

11 Eylül 2007; 20:16:14 

tissue arkadaşım eğer aldıysan bu modeli nereden aldığını yazabilirmisin?Şimdiden hayırlı olsun.Aldığın model Datron PL5 C T2350 hakkında biraz bilgi verip bikaç fotosunu da koyabilirsen çok sevinirim.
Bende T5500 modeliyle bu model arasında kaldım.
Bir de 533Mhz hızlı 1,86Ghz T2350 işlemci mi yoksa 667Mhz hızlı 1,66GHz T5500 işlemci mi daha iyidir karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noggars -- 11 Eylül 2007; 20:17:34 >

AXU

12 Eylül 2007; 13:11:54 

quote:

tissue arkadaşım eğer aldıysan bu modeli nereden aldığını yazabilirmisin?Şimdiden hayırlı olsun.Aldığın model Datron PL5 C T2350 hakkında biraz bilgi verip bikaç fotosunu da koyabilirsen çok sevinirim.
Bir de 533Mhz hızlı 1,86Ghz T2350 işlemci mi yoksa 667Mhz hızlı 1,66GHz T5500 işlemci mi daha iyidir karar veremedim.

bana sorarsan t5500 modelini tavsiye ederim
bende almışken iyisini alıyım mantığı var
oyüzden kendimi zorlayıp sabredip daha iyi almak istiyorum
ama tabikide teknolojiyle yarışılmıyo..

tissue

12 Eylül 2007; 13:24:58 

quote:

hepsiburadada t2350 modeli dün stoklarda kalmadıgı için alamadık arkadasa... ama bana sorarsan ben 60 ytl fazla wer t5500 al derim... eger bunu alırsan senin rahat 3-4 sene götürür oyun oynamayı pek sevmeyen biriysen... eger oyunu seviosan sanırım bu ekran kartıyla yeni nesil oyunları carbon,fear gibi oynaman biras zor... ama normal bi kullanıca için gayet ii bi notebook..

Mutluluk her yanda Üzülmek için DİNOZOR Olmam Gerek!!!!!
RedGhost

13 Eylül 2007; 4:20:26 

Arkadaşlar Datronun

"Datron TW7A Santa Rosa Core2 Duo T7500 2.2GHz, 1GB DDR2, 160GB HDD, 15.4'' "TW7A22S8WFD""

modelini alacağım. fakat kartın limiti yetmiyor ve express limit yapan bir firmaya ihtiyacım var. internetin altını üstüne getirdim ama bulamadım. 12 ay taksit olacak. eğer express limit yapan bir firma biliyorsanız lütfen söyleyin. yeter artık laptop istiyorum :)

canjan

14 Eylül 2007; 18:25:41 

Arkadaşlar Datron PL5C lerden bir tanesi patladı :) yani ne olduğunu bilmiyorum ilk haftasında Age of empires oynarken cihaz çat diye kapandı ve bir daha da açılmadı.Servise gönderdim.Bilginiz olsun....

ABIT KN8 Ultra AMD Motherboard / POWERCOLOR X800GTO256MB DDR3 / AMD Athlon 64 3500+ Venice 2.2GHz / Thermaltake 430W Power Supply / Samsung 940BW
AXU

18 Eylül 2007; 8:44:17 

kaç saattir açıktı makina

canjan

19 Eylül 2007; 21:09:48 

Saat mi?Gecesi oynamıştık sabah açalı bir buçuk saat falan olmuştu....Halen servisten cevap yok bekliyorum bakalım...

ata1001

20 Eylül 2007; 20:50:53 

ş

ata
AXU

21 Eylül 2007; 11:24:15