Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toshiba A200 1M4 vb.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> toshiba A200 1M4 vb. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
effem

31 Ağustos 2007; 0:33:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu model hoşuma gitti . ( en azından görüntüsü) bu ürüne bi bakıp bilgi verirseniz sevinirim. veya fiyat olarak bu ürünü geçmeyecek bir başka ürün tavsiyeside olabilir. şimdiden teşekkürler.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71417

joe_black

31 Ağustos 2007; 1:56:33 

Asus f3jc özellikleri bakımından toshibadan daha üstün nova bilgisayarda 1000 $ civarı bir fiyatı vardı.

Toshiba A200 1VL
Logitech MX Revolution
Fuji 6500fd
cagrimir

31 Ağustos 2007; 2:20:56 

ben 1m4 kullanıyorum memnunum.daha detaylı bilgi istersen pm at konusalım.

DH PSP Topluluğu

P990İ 1GB/PSP SLIM-ICE SILVER-3.80 M33-2 4GB/TOSHIBA A200-1M4
emr23

31 Ağustos 2007; 4:02:34 

Bir pm de bana at bari, sana güzel bir bilgisayar ayarlıyayım :)

NTS Bilgisayar Reklam Tasarım
Toshiba Notebook Yetkili Servis
toshibasa@hotmail.com
http://www.toshibatr.com/bayiler.asp?no=641&Tip=7
effem

31 Ağustos 2007; 13:53:20 

kardeş ayarla alalım.

yagmuryanar

7 Eylül 2007; 10:11:02 

bende 1m4 kullanıyorum..ama içinde yuklu olarak aldıgım vista home premium..kafamı kurcalıo..pc gayet yavas ve acayip kasıo..alalı 1 ay oldu..
yardımcı olursanız cok sevinirimm..

www.myspace.com/ygmrynr
byselim

10 Eylül 2007; 0:51:38 

bende almayı düşünüyorum fakat emin değilim... vista yerine xp kullanmayı düşünüyorum. performansı kafamı kurcalıyo

femrebbbb

30 Eylül 2007; 14:29:18 

arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum son derece memnunum visat yavaş kalıyor veya bazı programları kaldırmıyor,boşverin eninde sonunda herkes vista ya geçecek ve programlar vista ya ugun hazırlanacak bu kaçınılmaz bir son

toshiba A200 1M4
piskotek

29 Ekim 2007; 1:51:05 

bende de 1m4 var, vistayı kaldırdım, xp kurdum, şimdiye kadar düzgün çalışıyordu, bu gece açmaya çalıştım, ekran karanlık açıldı. ekran parlaklığını nasıl ayarlayacağımı söyleyebilir misiniz? yardımlarınız için teşekkür ederim.

piskotek

29 Ekim 2007; 13:27:35 

] ] ] ] ]
bende de 1m4 var, vistayı kaldırdım, xp kurdum, şimdiye kadar düzgün çalışıyordu, bu gece açmaya çalıştım, ekran karanlık açıldı. ekran parlaklığını nasıl ayarlayacağımı söyleyebilir misiniz? yardımlarınız için teşekkür ederim.

adeep

8 Kasım 2007; 22:34:58 

bendede 1m4 war vistaya 1gb ram yetmio:( xp kurdum bütün extra driverlarınıda (toshiba hotkey falan filan) kurdum ama sadece Fn tuşu ile sesi filan kapatıp açıyo parlaklık vs çalışmıyor..bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi.Bide Vistada pilin üzerinden Dengeli-pergormans-tassaruf modları vardı oomatik ekran parlaklıgı işlemc filan ayarlıyordu bu xp için geçerli değilmi?

A-DeeP
kuntxxxx

12 Kasım 2007; 12:39:34 

quote:

Orjinalden alıntı: adeep

bendede 1m4 war vistaya 1gb ram yetmio:( xp kurdum bütün extra driverlarınıda (toshiba hotkey falan filan) kurdum ama sadece Fn tuşu ile sesi filan kapatıp açıyo parlaklık vs çalışmıyor..bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi.Bide Vistada pilin üzerinden Dengeli-pergormans-tassaruf modları vardı oomatik ekran parlaklıgı işlemc filan ayarlıyordu bu xp için geçerli değilmi?

bu soruna bir çözüm bulabildin mi...
Pulstar

Sisteme Gözat

4 Aralık 2007; 14:13:01 

TOSHIBA A200-1M4 dizüstü bilgisayarı dün aldım...

Şu an'a kadar ki izlenimlerim:

- 1 GB Ram kesinlikle yetmiyor... Bilgisayar ilk açılırken çok program başlıyor... Gereksiz olanlardan bazılarını kaldırarak biraz olsun rahatlattım...
- Tasarım olarak çok güzel, klavye rahat, ses sistemi yeterli... Sonuçta bir dizüstü bilgisayar...
- İlk kullanımda elektriğe takmadan "Güç Tasarrufu" modunda kullandım, DVD'den lazım olan programları yükledim, interneti kullandım ve 2,5 saat çalıştı... Sonra 14 saat şarjda tuttum... Şarjdan sonra yine elektrikten çıkarıp "Yüksek Performans" modunda çalıştırdım, 35 MB. büyüklüğünde Norton update'i yaptım ve bu update'i install edip restart yaptım, MP3 dinledim, internette dolaştım, MSN Messenger kullandım, Vista'yı ve Office'i kurcaladım, 1 saat 50 dakika çalıştı... Şimdi tekrar 14 saat şarja aldım bundan sonra normal kullanıma geçeceğim...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar; aklıma gelen birşey veya yeni bir gelişme olursa yazacağım...

* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
Toshiba_A200

6 Aralık 2007; 5:35:57 

Merhabalar..

Birkaç şeyde ben yazmak istiyorum...

Tasarımı gerçekten çok hoş..Pc yi alalı yaklaşık 2 hafta oldu..Üzerinde gelen sistem Home Premimum gerçekten çok ağırdı..Performans seçeneklerinden performansı "En iyi Performans için ayarlayı" seçerseniz sisteminizin rahatladığını vede hızlandığını göreceksiniz..Recovery cd sinin birkaç dez avantajı mevcut..mesela tekrar kurmaya çalıştıgınızda hdd yi komple formatlıyor..Ayrıca toshibaya özel recovery cd si ürettiği için microsoft kendisi özel olrak bir sürü yarrdımcı program kurmakta..Bundan dolayı da bir ağırlık yaşanmaktadır..bugün itibarıyla vista ultimate i kurdum..gerçekten performansı şu anda çok iyi..ve vista performansında kullanıyorum...isterseniz yine en iyi performansı seçerek hızınıza hız katabilirsiniz..ama ultimate home premiumdan çok daha iyi..isteyen arkadaşrlara ultimate i eklyebilirim..daha doğrusu tüm vista sürümlerini..kısaca pcden memnunum...

kullanan arkadaşlara ben bir soru sormak istiyorum...pc de dahili mikrofon yok değil mi.? sistemde var gösteriyor fakat pc üzerinde hiçbir yerde bir mikrofon simgesi yok.. önemli birşey değil ama yine de merak ettim..aslında dahili bir kamera vede mikrofon hiçde fena olmazdı aslında.. ;) ;)

diğer konularda yardımcı olabilirim belki arkadaşlar..

Ekteki dosya (3)

Toshiba_A200

6 Aralık 2007; 5:38:32 

quote:

Orjinalden alıntı: yagmuryanar

bende 1m4 kullanıyorum..ama içinde yuklu olarak aldıgım vista home premium..kafamı kurcalıo..pc gayet yavas ve acayip kasıo..alalı 1 ay oldu..
yardımcı olursanız cok sevinirimm..

merhabalar..

Performans seçeneklerinden performansı "En iyi Performans için ayarlayı" seçerseniz sisteminizin rahatladığını vede hızlandığını göreceksiniz

Toshiba_A200

6 Aralık 2007; 5:42:36 

Diğer sorun yaşayan arkadaşlarıma Vista Ulitmate i kurup denemelerini tavsiye ederim..Vista için Tüm Driverler sitesinde mevcuttur..

apple_store

13 Ocak 2008; 15:43:59 

peki ram takabiliomuyuz buna 1 gb daha bilgisi olan var mı?

IMZANIZ ARTIK KURAL İÇİDİR
emq03

13 Ocak 2008; 16:24:52