Giriş
30 Ağustos 2007; 23:17:53
Arkadaşlar Bugün Carrefour'dan Bir Xenon V900S Yani Silver Bir WEBCAM Aldım. Kutuda WEBCAM'e Dahili Mikrofon Opsiyonel'di. Fakat Kutuyu Açtığımda WEBCAM'in Hem USB girişi, Hem de Bir uç Daha Olduğunu Farkettim.Webcam'i İçindeki Minik CD İle Kurdum Ve USB Çıkışıma Webcam'i taktım.Fakat Diğer UCU Mikrofon çıkışına taktım ve oldu.Daha Sonra MSN'den WEBCAM ayarlarını yaptım. ŞİMDİ SİZE SORUM BU WEBCAM'DE MİKROFON VAR MI???
_____________________________ The Soul Of BMW. Darkvampire, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
31 Ağustos 2007; 23:01:03
Evet Aynı Cam Bendede Var Mikrofonu Var.Fakat Mikrofonuna Doğru Konuşman Lazım.Uzaktan Çok Kısık İletiyor Sesi
_____________________________SkyFire
Eğer rüyadan hiç uyanmasaydık, rüyaların gerçek olmadığını anlayamazdık
1 Eylül 2007; 13:41:05
ama ben msn den ayarları yaparken mikrofon göremedim ve birisyle konuşurken üstüne doğru konuştum karşı tarafa hiç ses gitmedi.
_____________________________ The Soul Of BMW. Darkvampire, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
1 Eylül 2007; 14:05:09
Banada Öyle Oldu Fakat Biraz Uğraştım Daha Sonra Oldu.Şuan Çalışıyor..Ama 6Megapixsell Olduğunu Söyleyemem
1 Eylül 2007; 15:10:39
Ne Yaptığını Anlatırmısın Abi?
1 Eylül 2007; 17:08:27
Yaptığım Tek Şey Mikrofon Kablosunu Pc ye Taktıktan Sonra Yeniden Başlattım Ve Çalıştı
3 Eylül 2007; 21:26:31
bi soruda ben sorim bu camde foto boyutunu nasıl arttırabiliriz. çok küçük foto çekiyo
_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_27931745/tm.htm]
6 Eylül 2007; 12:12:14
Bi soruda benden
ben de aldım carfour dan bu aletten ama içinden minik cd si çıkmadı...biriniz software ve driver ları rapid e ya da başka bir yere upload edebilir mi?
7 Eylül 2007; 0:25:58
1. si konu adına acill gibi kelimelerin yasak oldugunu tekrar belirteyim microfonun sesini windowstan ac normalde kapalı yadda cok kısıktır yada sese kartının progmramından baq ayarları kurcala mic ayarlarını bulursun. ege soundmax ise o hatayı yapman cok zor netten driver indşr sıon surucuyu soundmasın . bence bunları bi dene
7 Eylül 2007; 4:17:31
ya arkadaşlar laptop kendinden kameralı (asus marka) webcami çalştran progrm lifeframe,birdenbire kamera bulunamadı dedi 2 gndr kmra yok gözküo bunun nedeni ne olabilir yardm edin çözümleri bekliyorum =\ konula alakasız ama acil yardm lazm !!!![\b]
_____________________________ Sent From Heaven.
22 Eylül 2007; 23:52:31
bendede cd çıkmadı arkadaşlar nolur yardım edin
_____________________________ flashhh
26 Ekim 2007; 16:34:39
xenon marka webcam aldım foto nasıl çekebilirim
1 Kasım 2007; 16:53:36
driver bendende çıkmadı. driveri rapid e upload etmeniz mümkünmü ...........!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________ http://www.riyaziye.com.tr.tc
11 Kasım 2007; 23:45:02
quote: Orjinalden alıntı: * Deniz * Evet Aynı Cam Bendede Var Mikrofonu Var.Fakat Mikrofonuna Doğru Konuşman Lazım.Uzaktan Çok Kısık İletiyor Sesi hocam bu kemaranın driverını bana yollarsanız çok sevinirin. mail le (t.bolt75@gmail.com) yada rapide upload ederseniz çok memnun olacam. saygılar.
_____________________________ http://www.riyaziye.com.tr.tc
24 Temmuz 2008; 16:17:50
xenon v900s webcam driver ını gönderebilirmisin tşk
24 Temmuz 2008; 16:23:03
14 Aralık 2008; 9:57:47
pardon ama linki ekleyemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahba -- 14 Aralık 2008; 9:58:17 >
19 Aralık 2008; 16:25:04
Arkadaşlar bende CD yi Kaybettim ve çeşitli sitelerden indirdiğim Driver larda çalışmıyor......Yokmu bir çare?
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir