İkinci el mesajı:101
Katılım zamanı: 1 Nisan 2002; Şehir: İstanbul,Şişli Durum: Forumda değil
30 Ağustos 2007; 22:52:56
Tam 5 yıldır tık demeden kullandığım ve benim için manevi değeri büyük olan bu cihazı artık yeni telefon almış olmam sebebiyle satışa çıkartıyorum.
Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyor, telin benim gibi ona gözü gibi bakacak gerçek bir N-Gage fanatiğine gitmesini diliyorum.
- Telefonu 5 yıldır kullanıyorum ve ilk sahibiyim. - Telefon hiç tamir görmemiş ve arıza yapmamıştır. - Kutusu, CD'si, kitapçıkları eksiksizdir. - Resimlerde de gördüğünüz gibi 5 yıla göre oldukça temiz kullanılmıştır. - Telefon orijinal hafıza kartı olan 32 MB hafıza kartı, orijinal batarya, orijinal şarj cihazı, orijinal USB data kablosu, orijinal kulaklığı ve 13 N-Gage oyunuyla birlikte teslim edilecektir. - Kulaklığında bazen temassızlık bulunması dışında hiçbir sorunu yoktur, bu yüzden ses bazen tek kulaktan gelmektedir, ancak 3.5 mm adaptörüyle kendi kulaklıklarınızı bu telefonda kullanabilirsiniz.
Hiçbir Telefonda Olmayan Bazı N-Gage Özellikleri - Ara kabloyla harici bir ses kaynağından (Müzik seti, TV, Bilgisayar) ses kaydı. - Radyodan ses kayıt. - Çok yüksek radyo ve MP3 ses çıkış gücü.
Fiyat 150 YTL'dir. Telefon, İstanbul içi elden teslim edilebilir veya kargoyla gönderilir.
Şimdiden güle güle kullanın Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 14 Ekim 2007; 22:42:21 >