Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Su anda İstanbul'a tatil amaçlı geldim ama İstanbul'a gelmişken ben de oyun alıcaktım :p
    D&R nerde acaba söylerseniz çok sevinirim gerçekten...

Bakırköy meydandan aldım D&r orada.:)

Bana pm ile yerini tam tarif edebilirmisin
    Birde bu oyunun mp'si hala tutuluyor mu?
  • ben oynuyorum açıkcası:) oynayanlarıda görüyorum. eğer oyunubiliyorsan zevk alırısn hala
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

quote:

Su anda İstanbul'a tatil amaçlı geldim ama İstanbul'a gelmişken ben de oyun alıcaktım :p
    D&R nerde acaba söylerseniz çok sevinirim gerçekten...

Bakırköy meydandan aldım D&r orada.:)

Bana pm ile yerini tam tarif edebilirmisin
    Birde bu oyunun mp'si hala tutuluyor mu?

Hocam meydandan İstanbul Caddesine giderken sol tarafta.Hemen önünde altçarşının girişi var.

Bu arada oyunu multi oynamak için orjinal olması gerekiyor mu?

Yeni COH,Tales of Valor 'un Türkiye'de çıkış tarihi Mart 13 olarak verilmiş.(Aral Game)

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingRoger -- 4 Şubat 2009; 22:41:04 >

• Orginal alın online oynayan birçok arkadaş var.Çok da pahalı değil.Ben her iki oyunu 40 lira verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Orginal alın online oynayan birçok arkadaş var.Çok da pahalı değil.Ben her iki oyunu 40 lira verdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

quote:

Orginal alın online oynayan birçok arkadaş var.Çok da pahalı değil.Ben her iki oyunu 40 lira verdim.

Eğer adam gibi zaman bulabilirsem şu bilgisayarı formatlayıp, oyunu kurmak için; akşamları @borealatis ile oynamaya başlarız sanırım.Bikaç türk denk gelmişti ben oynarken ama sayıları az.Ki zaten pekte iyi oynamıyorlardı yabancıları tercih ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

quote:

Eğer adam gibi zaman bulabilirsem şu bilgisayarı formatlayıp, oyunu kurmak için; akşamları @borealatis ile oynamaya başlarız sanırım.Bikaç türk denk gelmişti ben oynarken ama sayıları az.Ki zaten pekte iyi oynamıyorlardı yabancıları tercih ederim

Yabancılarda bazen çok cacıklar.Geçende oynadık Borealatis ile ayrı takımda oldum.Kendi takım arkadaşım benim 2 grup tankımı yok etti.2 grup yani 2 tank değil : ))

Hep beraber görüşüp oynayabiliriz.Siz Borealatis ile oynayın bakalım şimdilik.

Şuan tatildeyim haftaya görüşürüz ama.

• Severek oynadığım bir oyun. Ama save ederken geçen süre beni gıcık ediyor:) 2-3 dk sürüyo neredeyse save etmesi. Aynı sorun BFME oynarken de oluyor. Aşağıdaki sisteme sahibim. Ram ve ekran kartını değiştirsem çok fazla etkisi olur mu sizce? 2*1 ddr 400 ram düşünüyorum. ekran kartı olarak da "SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT GDDR2 (DirectX 10.1) AGP 8X " alabilirim. Yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler.

CPU Türü AMD Sempron 2600+ 1750 MHz
    Görüntü Bağdaştırıcısı GeForce FX 5600XT (128 MB)
    Anakart Adı MSI K8N Neo (MS-7030)
    2*512 MB PC2700 DDR RAM
    160 GB, 7200 RPM, SATA-II
    80 GB, 7200 RPM, SATA
    Güç kaynağı 350w fsp
    İşletim sistemi vista ultimate
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

quote:

Yabancılarda bazen çok cacıklar.Geçende oynadık Borealatis ile ayrı takımda oldum.Kendi takım arkadaşım benim 2 grup tankımı yok etti.2 grup yani 2 tank değil : ))

Hep beraber görüşüp oynayabiliriz.Siz Borealatis ile oynayın bakalım şimdilik.

Şuan tatildeyim haftaya görüşürüz ama.

Beraber toplanır oynarız Oyunu yeni alan ve ya gelmek isteyen arkadaşlarıda katarız tabi kiarkadaşlarla oynayınca ayrı bir zevki oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 6 Şubat 2009; 11:50:10 >

• belki çok abzürt bi soru olucak ama arkadaşlar ben oyunu yeni oynmaya başladım almanlarda vampir tankınn ne işe yaradını bana söleyebilicek olan varmı acaba :D

bi türlü çözemedim ingilizcem olmadı için anlayamıyorumda :(
  • vampir tank derken.?
  • TAnklara yardımcı olan panzer gibi birşey değilmiydi o :S
  • Company of Heroes + Opposing Fronts yepyeni 20 ytl ye veririm ikisinide.

Alalı 1 yıl oldu 110 ytl ye almıştım ancak pc kaldırmadığı için hiç kuramadım öyle durdu oyun 1 sene.

İzmir'den almak isteyen varsa pm atabilir.

Gerekirse dvd lerin resminide çekebilirim temiz olduğunu kanıtlamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Şubat 2009; 18:50:17 >
  • Vampir tankı düşmanın kaynaklarını çalmaya yarayan bir araç...

Bu arada cohla ilgili her türlü soruyu bana iletebilirsiniz. Çıkalıdan beri nerdeyse online olarak oynuyorum. Baya bir tecrübem var anlayacağınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

Vampir tankı düşmanın kaynaklarını çalmaya yarayan bir araç...

Bu arada cohla ilgili her türlü soruyu bana iletebilirsiniz. Çıkalıdan beri nerdeyse online olarak oynuyorum. Baya bir tecrübem var anlayacağınız...

Nasıl ele geçiricez acaba?
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 2007 kasımında asus 8800gt ile birlikte bu oyunu duymuştum. O zamanlar pek bilmiyordum bu kadar güzel olduğunu. Campinglerini yeni oynamaya başladım çok sardı. En kısa zamanda normal coh'un da orjinalini alıcam. Yalnız bir sorum var. mp'de gördüm amerikalılar ve almanların panzer elite değil de başka bir ordusunu. Bunları acaba single playerda da oynayabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 2007 kasımında asus 8800gt ile birlikte bu oyunu duymuştum. O zamanlar pek bilmiyordum bu kadar güzel olduğunu. Campinglerini yeni oynamaya başladım çok sardı. En kısa zamanda normal coh'un da orjinalini alıcam. Yalnız bir sorum var. mp'de gördüm amerikalılar ve almanların panzer elite değil de başka bir ordusunu. Bunları acaba single playerda da oynayabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Evet ilk orjinal coh şifresini yüklersen oynarsın. Oyun içinde account bölümü var. Ordan add product kısmından yükleniyor. Bu arada o dediğin alman ırkı wehrmacht.

Çöl Tilkisi,

Vampire ht'yi ben de pek fazla kullanmadım şimdiye kadar. Pek ihtiyaç da olmuyor zaten. Oyunda en az kullanılan birimlerden birisi. Ama bildiğim kadarıyla düşman bölgesine düşmanın görmeyeceği bir yere kurup, ordan gizlice kaynak çalıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 2007 kasımında asus 8800gt ile birlikte bu oyunu duymuştum. O zamanlar pek bilmiyordum bu kadar güzel olduğunu. Campinglerini yeni oynamaya başladım çok sardı. En kısa zamanda normal coh'un da orjinalini alıcam. Yalnız bir sorum var. mp'de gördüm amerikalılar ve almanların panzer elite değil de başka bir ordusunu. Bunları acaba single playerda da oynayabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Evet ilk orjinal coh şifresini yüklersen oynarsın. Oyun içinde account bölümü var. Ordan add product kısmından yükleniyor. Bu arada o dediğin alman ırkı wehrmacht.

Çöl Tilkisi,

Vampire ht'yi ben de pek fazla kullanmadım şimdiye kadar. Pek ihtiyaç da olmuyor zaten. Oyunda en az kullanılan birimlerden birisi. Ama bildiğim kadarıyla düşman bölgesine düşmanın görmeyeceği bir yere kurup, ordan gizlice kaynak çalıyor.

Deneyelim bakalım ama düşman cin gibi hemen damlar

• Skirmish yaparken King Tiger nasıl çıkıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.