Şimdi Ara

## MSI'ın Turbosuna Cevap Geldi: Colourful 8600GT-GD3 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## MSI'ın Turbosuna Cevap Geldi: Colourful 8600GT-GD3 ##


    Geçtiğimiz gün MSI'ın çift BIOS'a sahip olan ve kart üzerinde yer alan Turbo tuşu ile daha yüksek saat hızlarına sahip olan ikinci BIOS'u devreye sokan 8600GT Twin Turbo modelini sizler ile paylaşmıştık. Son derece iddialı olan MSI'ın yeni modeline çok daha iddialı olan yeni bir cevap ise daha çok Çin odaklı çalışan Colorful firmasından geldi.

    Colorful'un hazırladığı 8600GT-GD3 modeli aynı MSI'ın Twin Turbo modeli gibi çift BIOS'a sahip ve ekran kartı üzerinde yer alan özel bir tuş aracılığı ile daha yükseksaat hızına sahip olan BIOS devreye sokulabiliyor. MIS'ın Twin Turbo modeli gibi GeForce 8600GT tabanlı olan Colorful'un yeni ekran kartı çok daha yüksek saat hızlarını vaat ediyor. Zira belirtildiğine göre Colorful 8600GT-GD3 standart olarak 650MHz/1600MHz overclock tuşu kullanıldığında ise saat hızları 650MHz/2000MHz oluyor. Anlaşılan gpu ve shader hızları stanadart haliyle kalıyor.

     ## MSI'ın Turbosuna Cevap Geldi: Colourful 8600GT-GD3 ##


    Zalman benzeri özel bir soğutma ile gelen Colorful'un yeni modeli üzerinde HDMI deseği de yer alıyor. Nvidia'nın G84-303-A2 revizyonlu gpu'sunu kullanan ekran kartı üzerinde Samsung tarafından hazırlanan 1.0ns'lik GDDR3 bellek modülleri yer alıyor. Görüntüsü itibariyle göze hoş gelen Colorful'un yeni modeli 8600GT-GD3, anlaşılan MSI'ın Twin Turbo modeline ciddi rakip olacak gibi gözüküyor.







  • SONİC+ DAN İYİMİ BU
  • MSI a rakip olabilecek bir ürün gerçekten ancak yinede alınası bir ürün olmaz gibi geliyor bana..

    Üzerindeki soğutucusu+kartın kendisi+overclock serisi kart olması nedenlerinden ötürü fiyatı 8600gts yi bulur.
  • xfx i taklit etmis xfx bu kartın köşesini metal yaptı herkez taklit ediyo adam 7600 serisinde yaptıgı şeyi bunlar anca 8600 serisinde yapıyolar hepsi taklit bunların görünüş xfx den turbo tuşu msı den toplama ekran kartı
  • bu kartın turbo tuşu daha güzel bir rivayete görede oyunlarda performans düşüşü olunca karttan mustafa sandal'ın tuşuma bas şarkısı çalmaya başlıyormuş.
    mustafa sandal'ın dediği gibi tuşa basınca kartın performansı artıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: spiritc85

    bu kartın turbo tuşu daha güzel bir rivayete görede oyunlarda performans düşüşü olunca karttan mustafa sandal'ın tuşuma bas şarkısı çalmaya başlıyormuş.
    mustafa sandal'ın dediği gibi tuşa basınca kartın performansı artıyor.


    doğrudu benim flash get dede indir şarkısı çalıyordu bir ara




  • İlgili kısım, NOS tuşuna benzemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way beee bu turbolar cıktı mertlik bozuldu yakında tek tusla max o/c yapılacak
  • Şu anda piyasada 130$+ kdv gib bir fiyata 650/2000 saat hızlarına sahip bir ekran kartı sonic+ varken gerek yok bunlara.Ama keşke keşke 8800gt çıksada şöyle 210$ + kdv civarlarında satılsa GTS lerde şöyle 30-50 $ düşse dehşet olur.
  • Yakında kartların arkasına 5 ileri vites koyarlar, birde devriyaj tamam olur.
  • süper kart (şekil olarak)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 30 Ağustos 2007; 13:39:06 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KanKoKan

    Yakında kartların arkasına 5 ileri vites koyarlar, birde devriyaj tamam olur.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: BuGrAx


    quote:

    Orjinalden alıntı: KanKoKan

    Yakında kartların arkasına 5 ileri vites koyarlar, birde devriyaj tamam olur.






    DEBRİYAJ koysalar daha kolay hızlanır bence




  • Hep güzel kartlar görüyoruz ama ilginçtir ki ilk çıktıklarından beri fiyatlar aynı. İnsanlar şekilli kart görmek istemiyor bu seviyenin ucuzlamasını istiyor
  • ek güç girişi var bu kartın 8600gts den bi farkı yok kanımca maksat milleti oc yaptım diye şevklendirmek
  • Turboyu açacam diye fıtık olur adam ya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: spiritc85

    bu kartın turbo tuşu daha güzel bir rivayete görede oyunlarda performans düşüşü olunca karttan mustafa sandal'ın tuşuma bas şarkısı çalmaya başlıyormuş.
    mustafa sandal'ın dediği gibi tuşa basınca kartın performansı artıyor.

  • tusun yeri kötü bence kasanın arkasına uzanmak pek kolay olmuyor uzatma kablosu seklinde bişey olsa daha kullanıslı olur
  • Hmm kartta ek güç girişi var.
  • Evet benimde dikkatimi çekti 8600 gt ler ek güç girişine ihtiyaç duymuyorlar. Ama bunda var. Acaba ramlar kaç ns?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.