Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GODADDY.COM KULLANAN VAR LÜTFEN BAKSIN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> GODADDY.COM KULLANAN VAR LÜTFEN BAKSIN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metas1

28 Ağustos 2007; 23:06:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar godaddy.com dan Deluxe Plan linux host aldım
uye olurken domain adresımı sordu bende com uzantılı domınımı yazdım
com adresım isimtescil de oraya ns leri yazdım database yarattım her sey guzel calısıyor
ama sorun şuki benim baska bir domain adresimde var onada ns leri yazdım ama o acılmıyor godaddy den

my hosting kısmında yalnız uye olurken verdıgım com uzantılı domaın adresım cıkıyor ve yalnız onun ustunde ıslem yapıyor ıkıncı domaın adresımı nasıl buraya kaydedebilirim ?
bildiğim kadar bu paket 3 domain adresine kadar destek veriyordu

birde managed domain kısmı var orda add domain var güzel orda ikinci domain adresımı yaratıyorum ama sadece yaratıyorum :( yani hıc bir sey olmuyor ne yapmam gerekiyor

son sorumsa 25 tane mysql db yaratabiliyorum ben sunu istiyorum sitem.com ve sitem.net domainlerim 1 database si ortak kullansın yani ikiside mydatabase veritabanımı ortak kullansın bunu nasıl yaparım ?

bilen varsa lütfen acıklamalı yazsın cok tesekkurler yoksa bu paketi yarın iade edicem artık

alparturk

1 Eylül 2007; 10:06:04 

evet o dedğini bende denedim olmuyor süs olsun diye koymuşlar onu çok uğraştım sadece bir domain kabul ediyor bir hosting plan için

ghostomer

4 Eylül 2007; 12:46:42 

forumlarda biraz aratırsan bulursun.. bi yontemle 1 domainlik paketlerde bile 100 lerce site barındırmanın yolları wardı ;)

AMD X2 3800+//MSI K9N ULTRA //OCZ 1GB 800MHz DDR2 GOLD Game Extreme XTC Kit � 2 x 512MB//8500gt

metas1

4 Eylül 2007; 14:10:30 

dediğini tam anlamadıgım gibi madem biliyorsan sunu sunu yap demekten ziyade biraz daha acıklayacı olarak yardımcı olabilirdin sanırım onumu gormeden bu tunele gir cıkısı biliorum ama sorar sın demek gibi

XR9

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 17:01:11 

domain management kısmından

enter domain name: www.siteismin.com
domain hosting path: sanırım directory path var seçeneklerde, onu seçip klasör ismi gir.

eklediğin domainin ns'lerini ordan istendiği gibi değiştir.
büüyk ihtimalle
ns1.secureserver.net
ns2.secureserver.net 'tir..

10dk içinde ftp ile hostuna girersen o klasörün oluştuğunu görürsün. klasörün için site dosyalarını at ve çalıştır bu kadar.

bende aynı paketi kullanıyorum 10'a yakın siteyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPodMania -- 4 Eylül 2007; 17:06:51 >

Yamaç Paraşütü Deneyimim
ghostomer

5 Eylül 2007; 0:14:05 

bn tam olarak hatırlamadıgımdan sana arastır dedim..

hatırlasam herhalde yazardım.. kendim hiç yapmadım sadece zamanında arastırırken gormustm..

kullandıgn kelimelerin cumle içindeki anlamını bilerek yerlestir kelimeleri bence

AMD X2 3800+//MSI K9N ULTRA //OCZ 1GB 800MHz DDR2 GOLD Game Extreme XTC Kit � 2 x 512MB//8500gt

efekan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007; 0:25:31 

arkadaşlar godady den domain almak için kk ile para ödedim domaini yazdıktan sonra ne domain var ne para var 3 hafta falan oldu. ayrıca transder için yaptığım ödemede gitti

metas1

5 Eylül 2007; 4:25:20 

dostum onu bende yaptımda sorun su tamam dızın oluyor ama ben bu dızıne ayırmak ıstedıgım disk alanını nerden veriyorum ? vs ftp kullanıcı adını ayrıca su var

ana domaın adresım
www.sitem.com
ikinci domaın
www.sitem2.com

ikinci ıcın dızın girdim olustu ok ama ftp ye girerken ana domaın ftp şifresini yazınca onuda kalbul ediyor tamam hadi kabul etti amenna ama oraya attıgım dosyaları aynı zamanda www.sitem.com ma gırıncede goruyorum ???

ben sunu istiuorum sanırım anlatamadım

iki ayrı domaın adresım iki ayrı ftp adresın barınması lazım ve bunların disk kullanıcı adlarını belirlemek
ben x sitede dızın acınca digerınde de acılmayacak ya host gibi aynı dusunun adamların sunucunda bınlerce site var bana yer acınca benım alanım nasıl ayrı ise bende ikinci domaın adresıme ayrı vericem

cunki neden senın dediğin gibi ikinci sitemın nd lerını godaady yonlendırınce evet site acılıyor

www.sitem2.com olarak ama ornek foruma girince tak adres www.sitem.com oluor yine

tesekkurler

ben bunu reseller diye aldım ama dil sanırım
shared host diyorlar bunun anlamı ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metas1 -- 5 Eylül 2007; 4:27:08 >

ghostomer

5 Eylül 2007; 8:55:02 

shared demek zaten paylasımlı oluyor ve sana verilen hesabın dısında giriş yapamazsın :) tek girişten butun siteleri kontrol edebilirsin.. mantıgı o zaten shared hostun :)

metas1

5 Eylül 2007; 16:46:18 

yanı sumu kendı ftp adresımde birden fazla siteyi barındırabilirim onlar ns lerını bana yonlendırıyorlar ve benım ftp adresımı kullnıyorlar konuk domaın oluyorlar kısaca

ancak su var benım domaın www.sitem.com senınki www.ahmet.com ftp dızın actım vs
ama sen ahmete gırınce normalde ana sayfada yine ahmet gorunuyor ama alt bir dızıne girince ornek
/forum yine usteki adres www.sitem.com oluyor

dogrumu değilse biraz daha acıklarmısınız detaylı

trbugrapc

10 Eylül 2007; 23:39:57 

@metas1 hocam bende aynı paketi almayı düşünüyorum.Ne kadara almıştın ?

Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
adnantanik

30 Haziran 2008; 17:10:57 

quote:

Orjinalden alıntı: metas1

arkadaşlar godaddy.com dan Deluxe Plan linux host aldım
uye olurken domain adresımı sordu bende com uzantılı domınımı yazdım
com adresım isimtescil de oraya ns leri yazdım database yarattım her sey guzel calısıyor
ama sorun şuki benim baska bir domain adresimde var onada ns leri yazdım ama o acılmıyor godaddy den

my hosting kısmında yalnız uye olurken verdıgım com uzantılı domaın adresım cıkıyor ve yalnız onun ustunde ıslem yapıyor ıkıncı domaın adresımı nasıl buraya kaydedebilirim ?
bildiğim kadar bu paket 3 domain adresine kadar destek veriyordu

birde managed domain kısmı var orda add domain var güzel orda ikinci domain adresımı yaratıyorum ama sadece yaratıyorum :( yani hıc bir sey olmuyor ne yapmam gerekiyor

son sorumsa 25 tane mysql db yaratabiliyorum ben sunu istiyorum sitem.com ve sitem.net domainlerim 1 database si ortak kullansın yani ikiside mydatabase veritabanımı ortak kullansın bunu nasıl yaparım ?

bilen varsa lütfen acıklamalı yazsın cok tesekkurler yoksa bu paketi yarın iade edicem artık

önce birinci sorundan başlayayım.
resimdeki gibi ekrandan domain adresini seçtikten sonra alt kısımdaki alanı / işaretini seçip ADD DOMAIN dediğin zaman progress bar çıkıyor ve alt tarafta eklenmiş olarak görnüyor.ve hostuna baktığın zaman bir kalsor oluşuyor otomatik.yani artık o eklediğin adresin tüm dosyaları hostunun içinde oluşan klasorün içinde.

ikinci sorun ise: maskeli yönlendirme yapabilirsin.yani site.net adresini site.com a yönlendirebilirsin.
yada 1.sorundaki gibi yeni domain ekledikten sonra db ayarlarını site.com daki gibi yaptığında her iki ayrı dosyalarda olan sayfan aynı database bağlantısı yaparak çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnantanik -- 30 Haziran 2008; 17:12:06 >

Forum Kirliliğine Son!!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> GODADDY.COM KULLANAN VAR LÜTFEN BAKSIN Sayfa: [1]
Buraya git: