arkadaşlar godaddy.com dan Deluxe Plan linux host aldım uye olurken domain adresımı sordu bende com uzantılı domınımı yazdım com adresım isimtescil de oraya ns leri yazdım database yarattım her sey guzel calısıyor ama sorun şuki benim baska bir domain adresimde var onada ns leri yazdım ama o acılmıyor godaddy den
my hosting kısmında yalnız uye olurken verdıgım com uzantılı domaın adresım cıkıyor ve yalnız onun ustunde ıslem yapıyor ıkıncı domaın adresımı nasıl buraya kaydedebilirim ? bildiğim kadar bu paket 3 domain adresine kadar destek veriyordu
birde managed domain kısmı var orda add domain var güzel orda ikinci domain adresımı yaratıyorum ama sadece yaratıyorum :( yani hıc bir sey olmuyor ne yapmam gerekiyor
son sorumsa 25 tane mysql db yaratabiliyorum ben sunu istiyorum sitem.com ve sitem.net domainlerim 1 database si ortak kullansın yani ikiside mydatabase veritabanımı ortak kullansın bunu nasıl yaparım ?
bilen varsa lütfen acıklamalı yazsın cok tesekkurler yoksa bu paketi yarın iade edicem artık
dediğini tam anlamadıgım gibi madem biliyorsan sunu sunu yap demekten ziyade biraz daha acıklayacı olarak yardımcı olabilirdin sanırım onumu gormeden bu tunele gir cıkısı biliorum ama sorar sın demek gibi
arkadaşlar godady den domain almak için kk ile para ödedim domaini yazdıktan sonra ne domain var ne para var 3 hafta falan oldu. ayrıca transder için yaptığım ödemede gitti
dostum onu bende yaptımda sorun su tamam dızın oluyor ama ben bu dızıne ayırmak ıstedıgım disk alanını nerden veriyorum ? vs ftp kullanıcı adını ayrıca su var
ikinci ıcın dızın girdim olustu ok ama ftp ye girerken ana domaın ftp şifresini yazınca onuda kalbul ediyor tamam hadi kabul etti amenna ama oraya attıgım dosyaları aynı zamanda www.sitem.com ma gırıncede goruyorum ???
ben sunu istiuorum sanırım anlatamadım
iki ayrı domaın adresım iki ayrı ftp adresın barınması lazım ve bunların disk kullanıcı adlarını belirlemek ben x sitede dızın acınca digerınde de acılmayacak ya host gibi aynı dusunun adamların sunucunda bınlerce site var bana yer acınca benım alanım nasıl ayrı ise bende ikinci domaın adresıme ayrı vericem
cunki neden senın dediğin gibi ikinci sitemın nd lerını godaady yonlendırınce evet site acılıyor
shared demek zaten paylasımlı oluyor ve sana verilen hesabın dısında giriş yapamazsın :) tek girişten butun siteleri kontrol edebilirsin.. mantıgı o zaten shared hostun :)
ancak su var benım domaın www.sitem.com senınki www.ahmet.com ftp dızın actım vs ama sen ahmete gırınce normalde ana sayfada yine ahmet gorunuyor ama alt bir dızıne girince ornek /forum yine usteki adres www.sitem.com oluyor
@metas1 hocam bende aynı paketi almayı düşünüyorum.Ne kadara almıştın ?
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
arkadaşlar godaddy.com dan Deluxe Plan linux host aldım uye olurken domain adresımı sordu bende com uzantılı domınımı yazdım com adresım isimtescil de oraya ns leri yazdım database yarattım her sey guzel calısıyor ama sorun şuki benim baska bir domain adresimde var onada ns leri yazdım ama o acılmıyor godaddy den
my hosting kısmında yalnız uye olurken verdıgım com uzantılı domaın adresım cıkıyor ve yalnız onun ustunde ıslem yapıyor ıkıncı domaın adresımı nasıl buraya kaydedebilirim ? bildiğim kadar bu paket 3 domain adresine kadar destek veriyordu
birde managed domain kısmı var orda add domain var güzel orda ikinci domain adresımı yaratıyorum ama sadece yaratıyorum :( yani hıc bir sey olmuyor ne yapmam gerekiyor
son sorumsa 25 tane mysql db yaratabiliyorum ben sunu istiyorum sitem.com ve sitem.net domainlerim 1 database si ortak kullansın yani ikiside mydatabase veritabanımı ortak kullansın bunu nasıl yaparım ?
bilen varsa lütfen acıklamalı yazsın cok tesekkurler yoksa bu paketi yarın iade edicem artık
önce birinci sorundan başlayayım. resimdeki gibi ekrandan domain adresini seçtikten sonra alt kısımdaki alanı / işaretini seçip ADD DOMAIN dediğin zaman progress bar çıkıyor ve alt tarafta eklenmiş olarak görnüyor.ve hostuna baktığın zaman bir kalsor oluşuyor otomatik.yani artık o eklediğin adresin tüm dosyaları hostunun içinde oluşan klasorün içinde.
ikinci sorun ise: maskeli yönlendirme yapabilirsin.yani site.net adresini site.com a yönlendirebilirsin. yada 1.sorundaki gibi yeni domain ekledikten sonra db ayarlarını site.com daki gibi yaptığında her iki ayrı dosyalarda olan sayfan aynı database bağlantısı yaparak çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnantanik -- 30 Haziran 2008; 17:12:06 >