Daha önce genderdiğim videoya (burdan) bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapmıştı ki dayanamayıp 2. videoyu çektim.
Buna da kılıf bulmayın lütfen !!!!
Hatların ikisi de benim aktif olarak kullandığım hatlardır (daha doğrusu avea olanı aktif olarak kullanmaya çalışıyorum).
Birileri "avea 2 birim çekse de yine de diğerlerinden daha kaliteli konuşma yapılıyor" gibi çocukça söylemlerde bulunmuştu, alın bakalım tam çekince ne oluyor :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 29 Ağustos 2007; 3:38:17 >
Ne kadar hızlı olursa olsun, tüm bilgisayarlar AYNI HIZDA BEKLER... RAID'i BIRAKTIM, Aklım başıma geldi. O/C YOK! Gözle görülmeyecek bi fark için riske girmeye de gerek yok. LO/C VAR! Malum havalar çok sıcak...
Hakikaten rezalet.Başka bir avea hattıyla da aynı şey oluyor mu?
1100 dışında bi cihazda aynısını denermisiniz? 1100 ve 3310 da GSM 1800 ile ilgili sorun olduğuna dair bi ara söylentiler duymuştum. bu arada aktarma yok, yandaki telefon aranılmış varsayarak cihazla ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim :)
Orjinalden alıntı: kadirt Hakikaten rezalet.Başka bir avea hattıyla da aynı şey oluyor mu?
Evet oluyor. Çünkü bazen avea ile aradığıma ulaşamayınca Turkcell'den arıyorum, "yoo tel açık diyo" daha dün yaşadım, o yüzden çektim video yu zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin 1100 dışında bi cihazda aynısını denermisiniz? 1100 ve 3310 da GSM 1800 ile ilgili sorun olduğuna dair bi ara söylentiler duymuştum. bu arada aktarma yok, yandaki telefon aranılmış varsayarak cihazla ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim :)
Kardeş ben zaten o SonyEricsson'u yeni aldım. Önceden 3315 vardı bende, çift hat takıp kullanıyordum. Aynı telefonda Turkcell sorunsuz çalışıyorken avea çalışmıyordu, o yüzden sürekli turkcell'e geçiyordum. Baktım olmuyor SE aldım. Sonra 3315'in ekranı gidince 1100 aldım. Kısacası telefondan değil !!!
Ayrıca bu sadece benim yaşadığım bir olay değil. Düşünün bir kere, o video'yu çekip internetten Video Editing programı indirip sonra video'ya yazı ekleyip internete koyma zahmetine durup dururken girmedim. Sırf verdiği sinirden dolayı yani...
Zaten daha önceki videoyu izlerseniz telefonda problem olmadığını görürsünüz: İŞTE ÖNCEKİ VİDEO
Ne kadar hızlı olursa olsun, tüm bilgisayarlar AYNI HIZDA BEKLER... RAID'i BIRAKTIM, Aklım başıma geldi. O/C YOK! Gözle görülmeyecek bi fark için riske girmeye de gerek yok. LO/C VAR! Malum havalar çok sıcak...
aslında olaya tek taraflı nakmamk lasım misal turkcell aveaya ulaşamıyor ama avea kullanıcısı turkcellli birisine ulaşıyorsa bu turkcellin ayıbıdır ama aveanın aveaya ulaşamaması saçma bi durum olmuşorasıda ayrı bi durum şaka bi yana ne avea ne turkcell ne de vadofon ülkemizde hızla artan telefon çılgınlığını kaldırabiliecek kapasitede değiller bu bir gerçek başka operatörlerin sürekli kusuruna aramakla bu iş çözülmez misal enterasandır adam turkcell ya da vodafon kullanıyor ama kendi hattına sahip çıkarken diğer hatlara atmadığı çamur kalmıyor sanki kullanmış olduğun operatör senin karnını doyuruyo neyse dediğim gibi şu anda dünyada çoğu firma artık normal gsm şebekesini bırakıp edge dediğimiz teknolojiye geçmişken bizim ülkemizdeki firmalar maalesef daha gsm 800-900-1800 ü daha rayına oturtabilmiş değiller bu daha bi gerçektir. konu accık kaydı ama idare edin
Arkadaşlar kim ne derse desin avea öyle abartılacak bi çekim gücüne sahip değil...bizim evde olsanız bunu anlayabilirsiniz... Bizim evde tuvalette çeken tek operatör turkcell... 4 kademeli gösterge var telefonumda...avea takılı olursa şebek(e) aranıyor...vodafone yine aynı....turkcelli takınca 2.kademede...
ve aveanın çok yaptığı bişey daha var...bazen bi saat boyunca ne arama yapılıyo ne de msj yollanıyo...dıt dıt dıt deyip ekrana dönüyor telefon...hepsinde aynı...mesaj gönderiyosunuz kandilde...3 gün sonra iletilmedi raporu geliyor...turkcelli olan herkes rahatca gönderiyor...
1 ay önce arkadaşıma çektiğim mesajın iletildi raporunu tam bir gün sonra aldım.Ama kandil günü çektiğim mesajlar hiçbir gecikme olmadan tıkır tıkır ulaştı.Ben 1 aydır yaşadığım yeri değiştirmediğime göre muhtemelen avea altyapısını yeniliyordur.
Orjinalden alıntı: mustafa_(87) benim vodafone açık olmasına rağmen geçenlerde aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi tel ve avea ile alakası yok
Renault laguna aracımın sürekli birtarafları düşüyor, kapısı bozuluyor, cam otomatiği çalışmıyor...
Geçende öğrendim ki aynı problem Megane'da da varmış, yani laguna ile alakası yok!