Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Redline,Next,Atlanta Fun Box --- LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ACİL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Redline,Next,Atlanta Fun Box --- LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ACİL Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ata1606

28 Ağustos 2007; 2:13:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin, 3-4 gün içinde receiver alacağım, receiverdan beklediğim özellikler, kanal geçiş hızı, görüntü kalitesi ve yazılım desteği(uydudan olursa iyi olur), kafamda birkaç model var, redline cs100x, redline cs10x, redline 18500 DVR 80 gb harddisk, atlanta fun box, next2000 cis plus veya d-smart alacağım.
redline 18500 dvr 80 gb için fiyatı 467 milyon hepsiburadada, kayıt yapabiliyor, ama kanal geçiş hızında ve yazılım güncellemesinden şüpheliyim, zira yazılım desteğinde cs100x ve cs10x in gerisinde kalır gibi geliyor bana.Bu görüntü kalitesi hakkında kafama takılan konular var, tatildeyken kaldığım yerde beko fta ufak bir receiver vardı, şireli kanalları açmıyordu ancak görüntü kalitesi komşumda bulunan next 2000 cx e göre oldukça iyiydi, kanal geçiş hızı ise nextten kötüydü, yani bu görüntü kalitesini sanki bilindik receiverlar ihmal ediyor gibi geldi bana, neyse internette araştırma yaparken atlanta fun box isimli bir ürünle karşılaştım, web sitesinde 744 kanalı çözdüğünden ve multi lerin hep açık kaldığından bahsediyordu, fiyatı da verdiğim sitede biraz pahalı ama daha ucuza buldum 325 ytlye.
http://www.multivizyon.tv/shop/default.aspx?strPageName=detailproduct&CatID=11&SubCatID=62&ProdID=250&MarkID=78 bu alet hakkında bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yorum yapsın,
d-smartlar hakkında ise receiverlerinin çok dandik olduğuydu, sürekli sorun verdiğinden bahsedilmiş forumda, ayrıca multivisionlar, vh1 felan da hepsi şifreli, 5-6 d-smart kanalı için değmez diyorum, bizim amacımız yabancı kanalları izleyip yabancı dilimizi geliştirmek,
arkadaşlar yanılıyormuyum, bu receiverler için görüntü kalitelerinin çok kötü olduğuna, vestelin bekonun görüntüleri sanki daha iyi gibi geliyor
redline cs100x cs10x ve 18500 dvr ın güncellemeleri aynı mı, yani uydu güncelleme için hepsi ortak mı, bunu neden sorduğuma gelirsek cs100x in tanıtımına daha çok gidilmiş yani sırf bunun güncellemeleriyle uğraşıp diğerleri boşveriliyormudur diye sordum, bu üç aletin görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı nasıldır, kanal geçişi için hiç bir yazı bulamadım oysaki nextlerde 1sn altında yazıyordu, bir de daha önce söylediğim gibi atlanta fun box hakkında biraz araştırma yapabilirseniz, bildiklerinizi aktarabilirseniz sevinirim, fazla yazdım biliyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ....

(ekstra- arkadaşlar bu cs100 x de içinde modül gömülüymüş, modül kendi başına kart olmadan bir işlem yapabilirmi, 3te 1 fiyatına cs 10x alsak, zaten her ikisinde de uydu güncelleme yapılıyor daha mantıklı olmaz mı)

ata1606

28 Ağustos 2007; 13:59:49 

arkadaşlar lütfen birşeyler yazın ....

asiyimben

28 Ağustos 2007; 14:33:13 

uydudan güncelleme için redline cs 100x al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiyimben -- 28 Ağustos 2007; 14:33:32 >

nofear72

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2007; 19:33:30 

bende cs100x var gayet memnunum gerçi başka uydu kullnamadım ama araştırdıklarım arasında uyduudan güncelleme olayı beni cezbetti

bi kart kullnacaksan modül işe yarar ama internet için rs232 lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear72 -- 28 Ağustos 2007; 19:34:46 >

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
ata1606

28 Ağustos 2007; 19:53:58 

arkadaşım peki görüntü kalitesiyle kanal geçiş hızı nasıl,, seoullarda 0.6 saniyede kanal geçiş hızı varmış redline da belirtilmemiş ondan sordum, benim için önemli 2 özellik görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı ayrıca rs kablosnu kendi vermiyor mu, bu kablodan alsak internetten de yazılım yüklenebilir mi...birde mulitivisionlar vh1 sailing channel , mtv çıkıyormu bunlar da çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 28 Ağustos 2007; 19:55:40 >

asiyimben

28 Ağustos 2007; 20:01:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

arkadaşım peki görüntü kalitesiyle kanal geçiş hızı nasıl,, seoullarda 0.6 saniyede kanal geçiş hızı varmış redline da belirtilmemiş ondan sordum, benim için önemli 2 özellik görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı ayrıca rs kablosnu kendi vermiyor mu, bu kablodan alsak internetten de yazılım yüklenebilir mi...birde mulitivisionlar vh1 sailing channel , mtv çıkıyormu bunlar da çok önemli benim için

kanal geçişini bilmiyorum ama mtv vs çıkıyor.cihazın yanında rs232 kablosu verilmez.sen elektronikçilerden temin edeceksin.ancak redline da yazılım yüklemene gerek yok.uydudan yükle.

TİTAN06

28 Ağustos 2007; 21:09:23 

bak ata kardeş sen en iyisi http://www.ozmena.com/ sitesine üye ol orda bütün disivirlerle ilgili bölümler var bilhassa redline ile ilgili detaylı açıklamalar var tefferuatı orda öğrenirsin.........

nofear72

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2007; 21:26:52 

quote:

Orjinalden alıntı: TİTAN06

bak ata kardeş sen en iyisi http://www.ozmena.com/ sitesine üye ol orda bütün disivirlerle ilgili bölümler var bilhassa redline ile ilgili detaylı açıklamalar var tefferuatı orda öğrenirsin.........

+ http://www.redlinefunclub.info/forum/index.php

asiyimben

28 Ağustos 2007; 21:39:41 

arkadaşlar üyelik gerektiren site vermeyin..

eggy13

29 Ağustos 2007; 1:24:18 

redline alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eggy13 -- 13 Nisan 2008; 0:55:02 >

asiyimben

30 Ağustos 2007; 1:05:20 

redline cihazlarda orjinal lig tv kartı verimli çalışmıyor.artı bir anektot olarak eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiyimben -- 30 Ağustos 2007; 1:05:35 >

nofear72

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 17:41:11 

quote:

Orjinalden alıntı: asiyimben

redline cihazlarda orjinal lig tv kartı verimli çalışmıyor.artı bir anektot olarak eklemek istedim.

evet lig tv izleyeceksen sor öyle bi sorun vardı zamanında

kadir_74

1 Eylül 2007; 19:59:14 

arkadaşım bende atlantanın 900 cı modeli var çook güzel alet kanal geçişleri olsun çook ii alet ve menüsü çok kullanışlı lig tv modülünü çalıştırıyo bide sen fun box alacaksın hotbird deki şifreli 745 kanalı nerdeyse hep izleyeceksin sana tavsiyem fun box al derim memnun olacaksın bu yönden bir sıkıntın olmasın

CREATİVE X-Fİ XTEREME MUSIC + CREATİVE GİGAWORKS G500

SAMSUNG 960 BG 4MS 19" LCD

PLAY STATION 3 40 GB NTSC
ata1606

1 Eylül 2007; 22:32:31 

kadir arkadaşım bu fun box nedir ne değildir biraz anlatsanai fiyatı dreambox ile neredeyse aynı, gerekli güncellemeleri olacak mı aletin ileride sonra başa bela olmasın bir de bu 745 kanal olayı nedir nasıl çözer biraz anlatsana dreambox dan üstünlüğü nedir hayır aynı para vereceğine insanın gönlü dreamboxa kayıyor, bu aletin dreamboxa göre üstünlüğü varsa bunu alalım, anlatrsan sevinirim bildiklerini ...

eggy13

2 Eylül 2007; 2:24:27 

quote:

Orjinalden alıntı: asiyimben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eggy13 -- 13 Nisan 2008; 0:55:36 >

kadir_74

3 Eylül 2007; 14:54:24 

arkadaşım dreambox bilmiorum ama fun box biliyorum benim uyduyu alırken bunu gösterdi ama bana lazım deildi o kadar kanal ama beya bi gösterdi. gerçekten ii bi uydu güncellemeleride mevcuttur. ben karaköydeki alt geçitten aldım bu arada cihazı

CREATİVE X-Fİ XTEREME MUSIC + CREATİVE GİGAWORKS G500

SAMSUNG 960 BG 4MS 19" LCD

PLAY STATION 3 40 GB NTSC
yaymaz

6 Nisan 2008; 1:15:25 

arkadaşlar yeni atlanta funbox aldım ama cok sorunlu bir cihaz bütün kanallarda kırılma yapıyor ve devamlı anteniniz takılı degil diye ekrana yazı geliyor bu ikinci cihaz ve aynı sorunlar var birergün arayla servise götürdüm ama hiç bir sonuç alamadım bu sorunlar hakkında bana yardımcı olacak arkadaş varmı eger yoksa cihazı degiştirecegim ?

sugarboy

6 Nisan 2008; 10:05:50 

hiç kimse cihazlar hakkında birlik değil birisi yukarıda atlanta harika diyor bir üst mesajda sürekli sorunla karşılaştım diyor ne yapcağımızı bilmiyoruz yani

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!