LÜTFEN HERKESE ILETIN BIRLESMIS MILLETLER (UN) UYGULAMAYA BASLATTIGI GÜZEL BIR UYGULAMA VAR UN'IN AÇLIK SITESINE GIRIN (Hunger Site) VE ORADA GÖRECEGINIZ SARI BIR DUGME VARDIR ORAYA TIKLAYIN, DUNYANIN HERHANGI BIR YERINDE AÇ BIR INSAN YIYECEK ALIYOR. YIYECEGIN PARASI, LOGOLARINI GORMENIZ ILE REKLAM YAPAN SPONSORLAR TARAFINDAN ODENIYOR. TUM YAPACAGINIZ BU SITEYE GIRMEK VE YIYECEK BAGISLA DUGMESINE TIKLAMAK GIVE FREE FOOD) SAYFANIN EN ALT ORTASINDAKI SARI TUS. GUNDE SADECE BIR KERE BAGISTA BULUNABILIYORSUNUZ ONUN ICIN ILETEBILDIGINIZ LÜTFEN HERKESE BU MESAJI ULASTIRIN. ILGILI ADRES : http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 28 Ocak 2005, 21:45:14 >
Yaşanan acıları birnoktada azaltabiliriz,elbet kor olmuş yürekleri söndüremeyiz,ama hayat devam edecekse ve bizler 17 ağustosta buna benzer bi acı yasayıp inadına hayat tutunduysak,şimdide asyalı dostlarımıza omuz vermeye,onların gözyaşlarını dindirmek için yardım yapalım
o halde hepimiz internetten karın doyuralım olmaz mı? gün boyu reklam görüyoruz ama kimse getirip önümüze bi tabak yemek koymuyo, yok arkadaş açım ben tıkladığım yemeği bana yollasınlar, hatta tüm aile fertlerine bilgisayar alayımda yemek masrafını sıfıra **** bi tıklamaya yemek varken neden çalışayım be!...
bildiliğin böyle tıklamakla yemek, giyecek, sinama bileti, EGO bileti veren yerler varsa yazında bedavaya geçinelim,
hey forum ne zamandır burdayız, uyuma kullanıcına sahip çık, bizi aç açıkta bırakma!...
arkadaslar diğer bir yardım şeklide 2868 e boş masj atmak sanırım herkes tv den duymustur. teli hatlı olanlar 2868 e boş msj gönderiyo bu sayede 5 YTL bağışda bulunuyorlar. unutmayın ki ordaki kardeslerimizin bize ihtiyacı var.....
2868 suanda hatlı teller için ama haftaya kontorlu olanlarda yollayabilecekmiş. bu konuda elimden geleni yapmaya calıscam.ve herkesin bu konuda duyarlı davranması gerek ordaki insanların bize ihtiyacı var. ve neyazık ki enaz yardımı gönderen ülkeler arasındayiz.BU BİR İNSANLIK GÖREVİ BENCE BOŞVER DEYİP GECEMEYİZ.
Aslında herkes okulunda YARDIM KAMPANYASI baslatsa iyi olur diye düşünüyorum .herkes acizane bi şeyler verse ,' DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR MİSALİ' .Ben sınıfımda öyle bir kampanya baslattım sonra BU YARDIM KAMPANYASI fakülteye kadar yayıldı. Küçük bir mevlada olsa ordaki kardeslerimizin yaralarını sararız umarım.BU konuda duyarsızlaşmayalım LÜTFEN!!!
Orjinalden alıntı: nur 2868 suanda hatlı teller için ama haftaya kontorlu olanlarda yollayabilecekmiş. bu konuda elimden geleni yapmaya calıscam.ve herkesin bu konuda duyarlı davranması gerek ordaki insanların bize ihtiyacı var. ve neyazık ki enaz yardımı gönderen ülkeler arasındayiz.BU BİR İNSANLIK GÖREVİ BENCE BOŞVER DEYİP GECEMEYİZ.
Aslında herkes okulunda YARDIM KAMPANYASI baslatsa iyi olur diye düşünüyorum .herkes acizane bi şeyler verse ,' DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR MİSALİ' .Ben sınıfımda öyle bir kampanya baslattım sonra BU YARDIM KAMPANYASI fakülteye kadar yayıldı. Küçük bir mevlada olsa ordaki kardeslerimizin yaralarını sararız umarım.BU konuda duyarsızlaşmayalım LÜTFEN!!!
dün haberlerde misyonerler bu tsunami felaketin oldugu yerlere giderek ve cocuklardan baslayarak ordaki insanların dinlerini değiştirmelerei karsılıgında yardım ettiklerini biliyormusunuz. yardımlar durmasın hala gec kalmıs degiliz yardım edelim ordaki insanlara lütfennnn!
19 Ocak 2005, 15:12:54
quote:
Orjinalden alıntı: nur
dün haberlerde misyonerler bu tsunami felaketin oldugu yerlere giderek ve cocuklardan baslayarak ordaki insanların dinlerini değiştirmelerei karsılıgında yardım ettiklerini biliyormusunuz. yardımlar durmasın hala gec kalmıs degiliz yardım edelim ordaki insanlara lütfennnn!
vay serefsizler ... 2868 e bos mesaj gonderdim bile..
Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.
Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.