Şimdi Ara

AVEA İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm donanimhaber sakinleri yha bnm bi laptop war bide işte avea hat war bn geçen sne kuznem bnm cep tlfndan laptop dan inte girmişti ama onunki telsimdi şmdiki vodafone işte yane bnm sorm şu bn tlefndan laptop intine nasıL girerim yane usb mi lazm ne lazım bilgilernz için şimdiden saolun... Kendinize ii bakın bide haa kandiliniz mübarek olsun :D



  • Avea MobilBağlantı Paketi

    GPRS/EDGE ve Wi-Fi (kablosuz internet erişimi) hizmetini bir arada sunan Avea MobilBağlantı Paketi ile dizüstü bilgisayarınızdan internete ve e-postalarınıza hareket halindeyken de ulaşabilirsiniz. Kredi kartı büyüklüğündeki Sony Ericsson GC89 PC Kartı ile telefonunuzu meşgul etmeden kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde internete bağlanabilirsiniz.

    Avea Wireless Manager yazılımı ise bağlantı ayarlarıyla vakit kaybetmeden çabuk ve zahmetsiz bağlantı kurmanızı sağlar. Bağlanmak için bütün yapmanız gereken "Internet GPRS/EDGE" bağlantısını seçip "Bağlan" ikonuna tıklamaktır. Ürünle beraber gelen bu yazılımı kullanılarak SMS, SIM karttaki rehber ve AveaSIMservislerini de kullanabilirsiniz.


    Sony Ericsson GC89 PC Kartı, küresel kapsama alanı desteğinin yanı sıra Avea EDGE şebekesi içinde GPRS'den 3 kata kadar daha hızlı veri iletişimi kapasitesine sahiptir. Bunun yanı sıra, bir 802.11g Wi-Fi noktasına girdiğinizde 54Mbps'e, bir 802.11b Wi-Fi noktasına girdiğinizde de 11Mbps'e ulaşabilen hız ile bağlantı keyfini çıkarabilirsiniz. Avea MobilBağlantı Paketi ile yurtdışında da internete bağlanabilirsiniz.



    12 aylık Model
    99 YTL (KDV dahil) tavsiye edilen satış fiyatı
    12 ay boyunca aylık 68 YTL'ye (KDV dahil, ÖİV hariç) aylık 150 MB GPRS kullanımı
    Avea MobilBağlantı Paketi alan abonelerin paket içinde yer alan faturalı hatları istedikleri tarife üzerinden açılacaktır. Hat aktivasyon vergileri müşteri tarafından karşılanacaktır.
    12. ayın sonunda Standart GPRS tarifesinden ücretlendirmeye geçilecektir.

    Peşin Model
    389 YTL (KDV dahil) tavsiye edilen satış fiyatı
    İlk 2 ay boyunca aylık 150 MB ücretsiz GPRS kullanımı
    Avea MobilBağlantı Paketi alan abonelerin paket içinde yer alan faturalı hatları istedikleri tarife üzerinden açılacaktır. Hat aktivasyon vergileri müşteri tarafından karşılanacaktır.
    2. ayın sonunda Standart GPRS tarifesinden ücretlendirmeye geçilecektir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Avea GPRS Internet servisi sayesinde cep telefonunuz ile bilgisayara veya avuçiçi bilgisayara bağlanarak her zaman, her yerde internete girebilirsiniz. Günlük yaşamda saniyelere bile önem verenler için Avea GPRS, sürekli internete bağlı kalma olanağı sağlar.

    Cep telefonunuz ile internete nasıl bağlanabilirsiniz?

    Bunun için ilk önce telefonunuzda* "Internet" adlı bir data hesabı oluşturmanız ve bu hesabın içinde bir internet bağlantı noktası (APN) tanımlamanız gerekmektedir.


    Örneğin Sony Ericsson telefonlar için:
    Data İletişimi -> Data Hesapları -> Yeni Hesap -> GPRS Data
    İsim: Internet
    APN: Internet
    Kullanıcı Kimliği: Boş bırakınız
    Şifre: Boş bırakınız


    Örneğin Nokia telefonlar için:
    Araçlar -> Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim Noktaları -> Seçenek -> Yeni Erişim Noktası
    Bağlantı İsmi : Internet
    Veri Taşıyıcı: GPRS
    Erişim Noktası İsmi: Internet
    Kullanıcı İsmi: Yok
    Şifre Sorma: Hayır
    Şifre: Boş bırakınız
    Doğrulama: Güvenli
    Ana Sayfa: Yok


    Dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınızda yapılması gereken işlemler nelerdir?

    Ayarları yapmadan önce cep telefonunuzu bilgisayarınıza tanıtmanız gerekmektedir. Bunun için cep telefonunuzda ve bilgisayarınızda kızılötesi (infrared) ve/veya Bluetooth özelliğinin olması ya da bu cihazların uygun bir ara kablo ile birbirlerine bağlanması gerekmektedir.


    Telefonunuzu modem olarak nasıl tanıtırsınız?

    Denetim Masası’ndan (Control Panel) Telefon ve Modem Seçenekleri’ni (phone and Modem Options) açın. Modemler Bölümü’ne girin, aşağıdan Ekle Butonu’nu tıklayın. Çıkan pencereden İleri butonunu tıklamadan önce cep telefonunuzun Kızılötesi ya da Bluetooth özelliğinin açık olduğunu kontrol edin. Çıkan listeden modem olarak tanıtmak istediğiniz cep telefonunu seçip Tamam’a tıklayın.

    1- Bilgisayarınızda cep telefonunuza ait bir bağlantı programı (PC Suite yazılımları) kullanmıyorsanız aşağıdaki şekilde ilerleyin:
    Ağ Bağlantıları’ndan (Network Connections) Yeni Bağlantı Oluştur’u (Create a new connection) seçin.
    Internet’e Bağlan (Connect To The Internet) -> Bağlantımı Ben Ayarlayayım (Set up my connection manually) -> Çevirmeli Ağ Modemi Kullanarak Bağlan (Connect using a dial-up modem).
    Burada modem olarak önceden tanıttığınız cep telefonunu seçiniz -> ISS Adı (ISP Name) olarak "Avea Internet" yazın -> Telefon Numarası (Phone Number)** -> Kullanıcı adı ve şifreyi boş bırakın -> Son (Finish)

    2- Bilgisayarınızda cep telefnunuzla birlikte gelen bir bağlantı yazılımı ya da GPRS PC Kartı modem olarak kullanıyorsanız aşağıdaki bilgileri gerekli alanlara girin.

    APN Adı: Internet
    Kullanıcı Adı: Boş bırakınız
    Şifre: Boş bırakınız


    *HTML destekli telefon örnekleri:
    Nokia: 3230, 6260, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, 7710, 9300, 9500, N70, N90, N91
    Sony Ericsson: P800, P900, P910

    **Nokia ve diğer cep telefonu sahibi kullanıcıların telefon numarası olarak *99# yazmaları yeterli olacaktır. Sadece Ericsson/Sony Ericsson cep telefonu sahibi kullanıcılar cep telefonlarındaki “Internet” Data Hesabı’nın CID (Data Hesaplarındaki sıra numarası) numarasına göre *99***CID# yazmalıdırlar. Örneğin, Internet Data Hesabı CID=3 ise çevrilecek numara *99***3# olarak girilmelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 27 Ağustos 2007; 13:02:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.