Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MAVİ W810İ TURUNCUYU ATIN GITSIN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: MAVİ W810İ TURUNCUYU ATIN GITSIN Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmetbaba_48

4 Ekim 2007; 16:47:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR

ahmetbaba_48 siz bu w810 flaş işlerinden anlıyosunuz herhalde birşey soracağım ben,
bu flash wallpaper daki hatalar varya durduk yere titremeler arama geldiğinde numara yada isimlerin gözükmemesi ... gibi bunları önleyebiliyormuyuz bir bilgin varmıdır acaba ?

dünyada Bi İlk W810ide Flash Duvar Kağıdı Kullanırken Çağrı gelince Yazılar Karışıyordu Biliyorsunuz Ama Artık Karışmıyor Veriğim Tpa.zip Dosyasını Setolldan Misc File bölümüne seçip Yükleyin Yeter

Haydi hayırlı Olsun

Tamamen kendi Buluşumdur Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Ve yazdığım Gibi Dünyada Bir İlktir

NOT: ALINTIDIR OROCHİ ARKADASIMIZDAN UMARIM KIZMAZ BURDA PAYLAŞILDIĞI İÇİNKENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, BEN DENEMEDİM CALIŞMA TAMAMEN OROCHİ ARKADASIMIZA AİTTİR ASAGIDAKİ ZİPLİ DOSYAYI HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN İNDİRİP SETOOLİTE İLE MİSCFİLES SECENEGİNE SEC VE FLASH TUSUNA BAS BU HATALARDAN KURTULMUS OLURSUN DENEDİKTEN SONRA BURDA YORUMLARINI YAZABİLİRSİN

http://rapid-share.com/files/60214242/Tpa.zip.html

W810i CİD:49 R4EA031 512MB
Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
ahmetbaba_48

4 Ekim 2007; 16:57:01 

ARKADASLAR İLK MESAJA KONULARA FARSIZ OLARAK YAPILMA YOLLARI ANLATILMIŞTIR

Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
mercilless

4 Ekim 2007; 18:37:10 

abıı flash temalara bak yaa,bı ben yapamadım haa su flash tema ısını offffffff

Varg

4 Ekim 2007; 19:10:34 

uzun zamandır uğraşmıyorum telefonla baya değişiklikler olmuş nereden başlasam bilmiyorum.. başlarmıyım acaba

I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

"iPhoneMOD W810/R4EA031+Supercam 8.52+TVH6mix Acoustic"
_kUrT_oGlU_

5 Ekim 2007; 1:48:37 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

quote:

İLK MESAJA GDFS NEDİR NE İÇİN KULLANILIR VE NASIL YAPILACAGI HAKKINDAKİŞ KONU EKLENMİŞTİR

ahmetbaba_48 siz bu w810 flaş işlerinden anlıyosunuz herhalde birşey soracağım ben,
bu flash wallpaper daki hatalar varya durduk yere titremeler arama geldiğinde numara yada isimlerin gözükmemesi ... gibi bunları önleyebiliyormuyuz bir bilgin varmıdır acaba ?

dünyada Bi İlk W810ide Flash Duvar Kağıdı Kullanırken Çağrı gelince Yazılar Karışıyordu Biliyorsunuz Ama Artık Karışmıyor Veriğim Tpa.zip Dosyasını Setolldan Misc File bölümüne seçip Yükleyin Yeter

Haydi hayırlı Olsun

Tamamen kendi Buluşumdur Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Ve yazdığım Gibi Dünyada Bir İlktir

NOT: ALINTIDIR OROCHİ ARKADASIMIZDAN UMARIM KIZMAZ BURDA PAYLAŞILDIĞI İÇİNKENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM, BEN DENEMEDİM CALIŞMA TAMAMEN OROCHİ ARKADASIMIZA AİTTİR ASAGIDAKİ ZİPLİ DOSYAYI HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN İNDİRİP SETOOLİTE İLE MİSCFİLES SECENEGİNE SEC VE FLASH TUSUNA BAS BU HATALARDAN KURTULMUS OLURSUN DENEDİKTEN SONRA BURDA YORUMLARINI YAZABİLİRSİN

http://rapid-share.com/files/60214242/Tpa.zip.html

Çok teşekkür ederim sonuçlarını iletmeye çalışırım burdan

eddy

5 Ekim 2007; 2:07:38 

arkadaşlar bu konudaki gfx i cid50 telime atmaya çalıştım klasöre gfx dosyalarını attıktan sonra telefon açılmadı, açmaya çalışınca ekran belli aralıklarla yanıp sönüyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı bide uyarı olsun telefonu cid50 olanlar bakalım olucak mı gibi aptalca meraklara kapılıp denemesin

Amd Athlon 64 3000+Am2 Orleans / ASUS
- M2NPV-VM Geforce 6150 / Twinmos 2*512 MB Dual DDR2 533mhz cl:4 / 80 Gb Samsung 8mb cache / Cooler Master Centurion 5 BS

kullanıcısı!
ahmetbaba_48

5 Ekim 2007; 2:34:41 

quote:

Orjinalden alıntı: eddy

arkadaşlar bu konudaki gfx i cid50 telime atmaya çalıştım klasöre gfx dosyalarını attıktan sonra telefon açılmadı, açmaya çalışınca ekran belli aralıklarla yanıp sönüyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı bide uyarı olsun telefonu cid50 olanlar bakalım olucak mı gibi aptalca meraklara kapılıp denemesin

dostum cid 50 lerin gfxleri yok ne patchi cıktı nede gfx dosyaları mevcut
denemeden önce keske sorsaydın usb kablsonu bağlamaya calış dosya transferi de ve olusturduğun gfx klasörünü telden silmeye calış eğer beceremezsen flashla telefon düzelir lütfen önce konuları tam öğrenmeden yükleme yapmayın

Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
eddy

5 Ekim 2007; 2:38:38 

setoll ile cid50 r31 main dosyasını flashlasam düzelir mi dosyanın linkini verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 5 Ekim 2007; 2:51:42 >

Amd Athlon 64 3000+Am2 Orleans / ASUS
- M2NPV-VM Geforce 6150 / Twinmos 2*512 MB Dual DDR2 533mhz cl:4 / 80 Gb Samsung 8mb cache / Cooler Master Centurion 5 BS

kullanıcısı!
uzöz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 10:56:11 

merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım, sesini temasını degiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagım hakkında bir bilgim yok.okuyorum ama birşey anlamadım bi arkadaş bana sıfırdan bi anlatabilir mi bu güncelleme nasıl oluyor tema nasıl yükleniyor acustıc nedir far nedir mein nedir nasıl yapılır hadi arkadaşlar bi el atın şu işe
upload ettiginiz dosyaları lütfen rapide yüklemeyin bir den fazla indiremiyoruz kolay indirilebilecek bir yer secerseniz seviniriz

ahmetbaba_48

5 Ekim 2007; 11:25:04 

quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım, sesini temasını degiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagım hakkında bir bilgim yok.okuyorum ama birşey anlamadım bi arkadaş bana sıfırdan bi anlatabilir mi bu güncelleme nasıl oluyor tema nasıl yükleniyor acustıc nedir far nedir mein nedir nasıl yapılır hadi arkadaşlar bi el atın şu işe
upload ettiginiz dosyaları lütfen rapide yüklemeyin bir den fazla indiremiyoruz kolay indirilebilecek bir yer secerseniz seviniriz

dostum teli yeni almışsan baya bir konuları arastırman lazım cünkü sadece benim veya bikaç arkadasın anlattığı seylerle kalkışma bu işe sanırım telefonun cidi de 50 yeni almışsın ya simdi bak cid neki dicen demi işte bunu anlatmaya calışıyorum cok detaylı arastır acoustic tema camdriver yükleme konularına iyice bak derim bak simid dediğimi yap cidini öğrenelim telefonun ona göre konulara bakarsın
telefonun kısa tus özelliği varya yuvarlak tuslar radyonun kısa tusu var sağ tus onla başalayalım

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgilerine gir sonra yapılandırma de asagıya doğru in yazıların arasında c:49 yazıyorsa cid49dur c:50 yazıyorsa cid50dir

buna göre uygun anlatımlı konulara bakarsın

eğer cid50 ise pek arastırma konu su ordan bak

http://forum.donanimhaber.com/m_17055095/tm.htm

Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
ahmetbaba_48

5 Ekim 2007; 13:20:45 

quote:

Orjinalden alıntı: eddy

setoll ile cid50 r31 main dosyasını flashlasam düzelir mi dosyanın linkini verebilirmisin

buyur kardes umarım düzelir

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED50 link aşagıdaki aradaki cizgiyi kaldır(-)

http://rapid-share.tv/375944

Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 13:43:26 

süper bence....

uzöz

Sisteme Gözat

5 Ekim 2007; 14:40:43 

quote:

sağ-yıldız*-solsol-yıldız*-sol-yıldız* cıkan menüden servis bilgilerine gir sonra yapılandırma de asagıya doğru in yazıların arasında c:49 yazıyorsa cid49dur c:50 yazıyorsa cid50dir

BU NASIL YAPILIYOR VALLA HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YA SOLDA YILDIZ TUŞU VAR SAGDA Kİ NEDİR

ahmetbaba_48

5 Ekim 2007; 15:05:32 

quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

quote:

BU NASIL YAPILIYOR VALLA HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YA SOLDA YILDIZ TUŞU VAR SAGDA Kİ NEDİR

DOSTUM SEN BU İŞE HİÇ BULAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 5 Ekim 2007; 15:10:52 >

Ahmetbaba-48acoustic
süpercamdriver 8.52
Flash tema 30kadarcık
Patch yaklaşık 50 tane
Black_dragon

5 Ekim 2007; 16:13:17 

GÜzel konu paylasım ıcın saol

The Power of Dreams Honda