bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.. bütün özellikleri beni tatmin ediyor lakin elimdeki divx filmleri de altyazılı olarak izleyebilir miyim bu cihazla? video formatlarında divx xvid göremedim çünkü. bilen varsa ve cevap verirse çok memnun olurum
bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.. bütün özellikleri beni tatmin ediyor lakin elimdeki divx filmleri de altyazılı olarak izleyebilir miyim bu cihazla? video formatlarında divx xvid göremedim çünkü. bilen varsa ve cevap verirse çok memnun olurum
AVI formatında DivX ve XviD filmlerimi sorunsuz oynattıyor.Bu is icin bir cok player yazilimi var cihaz icin.Bahsettigin sekilde alt yazili Divx olarak denemedim.
teşekkür ederim cevap için.. aslında media player altyazılı olarak oynatıyor filmleri falan.(altyazı dosyasıyla filmin adı aynı olursa) bu cihazda da media player var bildigim kadarıyla. acaba bahsettigim sekilde oynatır mı diye merak ediyorum..
massive sen hiç divx izlemiomusun yahu cihazla hep internet hep internet olmaz ki :) yabancı sitelerde de baktım oralara da sordum ama henüz net bir cevap bulamadım bu soruya ne yazıkki.
Massive çok faydalı bir inceleme olmuş. Teşekkürler.
Tekno_lojik bu inceleme benim çok işime yaradı. Senin işine yaramadıysa neden okuyorsun? Herkes her aleti beğenmek durumunda değil. Ayrıca gittigidiyor.com dan temin edebilirsin bu aleti. Burada emek veren insanlara karşı Abuk Subuk konuşmak yerine teşekkür etmeyi öğren.. Bunu yapamıyorsan cihazı eleştir istersen ama "gereksiz bir inceleme olmuş" gibi bir cümle kullanmaya hakkın yok.
güzel ürün ama eminim bir dünya paradır ben önümüzdeki ay satışa çıkacak asus eee pc 710 u düşünüyorum sonuçta ikiside internet tabanlı hem asus laptop olması ve geliştirilebilir olamsı birde fiyatının 199$ olması ilgimi çekti ama bu da güzel bir cihaz 2 sene öncesinden tanıtımları vardı yeni mi çıkmış hayırlı olsn
edit: 300euro imiş ama o yurtdışı fiyatıdır buraya gelse yine bi dünya para olacak herhalde burda ne zaman çıkıyor
Bahsettiğin Asus eee pc 710 modelini şu adreste bulabildim :
Ama burada gördüğüm çok güzel ve küçük bir notebook.. Fiyatının 199 dolar olduğundan emin misin ? Türkiye ye gelirse de bu fiyata yakın bir rakamdan alabilir miyiz sence ?
cihaza mplayer yükleyip filmin adıyla altyazı dosyasının adını aynı yapınca alt yazıları da gösteriyor. bilmeyenlerin haberi olsun. altyazının boyutları ayarlanmıyor fakat gayet ideal boyutlarda zaten
Massive çok faydalı bir inceleme olmuş. Teşekkürler.
Tekno_lojik bu inceleme benim çok işime yaradı. Senin işine yaramadıysa neden okuyorsun? Herkes her aleti beğenmek durumunda değil. Ayrıca gittigidiyor.com dan temin edebilirsin bu aleti. Burada emek veren insanlara karşı Abuk Subuk konuşmak yerine teşekkür etmeyi öğren.. Bunu yapamıyorsan cihazı eleştir istersen ama "gereksiz bir inceleme olmuş" gibi bir cümle kullanmaya hakkın yok.
Senden öğrenecek birşeyim olmadığına emin olabilirsin Kolay gelsin herkese...
Sayın Massive; ilgimi çeken ve bilgi edinmek istediğim bir cihazdı.Son derece detaylı açıklamalarınız ve de çok sayıda fotoğrafla gerçekten güzel bir inceleme olmuş..üşenmeyip onlarca fotoğrafın yanında biçok da video eklemişsiniz..bizleri aydınlattığınız için teşekkürler..
Merhaba MASSİE aynı pda bende aldım yanlız bunlar yurtdışı olduğu için dediğiniz gibide öyle türkçe yok bunlarda bende ingilizcenin İ sini dahi bilmediğimden dolayı bunu web sitesinden nasıl güncelliyebilirim birde bu cihazda 2 adet hafıza kartı var bunları cihazın neresinden görebilirim ve bunlara tercihen ( biri cihazın pilinin yanında diğeri ise dışarıda ) nasıl proğram yükliyebilirim SİZ çok bilgi sahibi olduğunuz için bana bu NOKIA N800 hakkında biraz açıklama ile bu cihaza proğram ve oyun yükliyeceğim siteleri verirseniz çok sevinirim birde bu cihazın web kamerası 640 X 480 nasıl oluyorda siz bunun 1.3 mgapixel olduğundan bahsediyorsunuz lütfen açıklamalarınızı ve proğram sitelerini ( UYGULAMA ve OYUN ) 4 gözle beklemedeyim iyi günler
Sana simdi N800 un yapabildiklerini yazmaya gerek yok cunku yazsamda senin icin bir sey ifade etmez.Boyle bir yorum yapmaktaki amacin farkli o yuzden.
Psp nin okadar cok altta kalir yani varki saymakla bitmez.Ki bu iki cihazi kiyaslamakla senin dusmus oldugun hataya duserim.
Psp oyun konsoludur Ok.Oyundan baska yapabildigi iyi bir sey yok.Caldigi mp3 leri bile dibindeki adam zor duyuyor. Kisacasi... Psp ,N800 ile mukayese bile edilemez.Birincisi Psp dokunmatik ekranli degil,ikincisi senin her iki cihazida,internet aciasindan kullandigini,yeterli bilgi birikime sahip oldugunu sanmiyorum.Psp deki internet browser ile nette gezinmenin nekadar zor oldugunu gormus olsan bile kullanim amaclari farkli olan bu iki cihazi kiyaslayarak hata yapmissin.
Iyiki Psp de wifi var.Her seyi yapacagini saniyorsunuz cihazin.
quote:
Orjinalden alıntı: x_tol
psp nin bunun altında kalır bir tarafı yok. üstün özellikleride var. neden bunu alalım ki?