Şimdi Ara

LG E500-SP22T (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi ciddi 4 saat gidiyomu bu aletin pili! ısınma ve ses konusunda iyi oldugu da söyleniyor, yani tam alınacak bir dizüstü gibi.
    ama gel gör ki çok az kişide var, almayanların bi bildiklerimi var yoksa bilmediklerinden mi ?
  • almayanlar lg ye güvenmediğinden almıyor..alanlar şansını deniyor ve şu an için genelde şansımız bize güldü gözüküyor...ısınma yok gibi birşey fan sesi duyamıyorum
    ama 4 saat gittiği doğru değil sanırm..belki en düşük özelliklerde gidebilir 4 saat hiç denemedm..o ayarlarda kullanmak hoşuma gitmiyor da ;)
    ben ekran parlaklığı açıkken normal ayarlarda 2 saat kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

almayanlar lg ye güvenmediğinden almıyor..alanlar şansını deniyor ve şu an için genelde şansımız bize güldü gözüküyor...ısınma yok gibi birşey fan sesi duyamıyorum
    ama 4 saat gittiği doğru değil sanırm..belki en düşük özelliklerde gidebilir 4 saat hiç denemedm..o ayarlarda kullanmak hoşuma gitmiyor da ;)
    ben ekran parlaklığı açıkken normal ayarlarda 2 saat kullanıyorum

cevabın için teşekkürler, bir de magaza da görüp bakayım, beğenirsem alırım artık.
  • kasası bana göre şık tasarım
    işlemci t7300 santarosa
    ram 2048 mb ( 800 mhz çıktı takabilirsiniz makinaya daha iyi olur )
    hdd kapasitesi çok önemli değil
    ekran kartı bi çok oyun için ideal bazıları için süper bazıları için pek iç açıcı performans vermeyebilir ( bence Yeterli )
    Camerası 1.3mp ama yazılım güncellemesi yapın
    dvd+-rw ve DVD ram yazabiliyor
    wireless A.b.g / N Draft teknolojisi ve hexa band antenna ( çift band wireless anteni ) daha kuvvetli

kasa içi kül renginden beyaza kaçmış hali :) çabuk kirlenebilir

dışı lake ahşap görüntüsünde parlak gri kaplamaya sahip derinden çizikler hariç çizilmez kasa.

magnezyum kasa yapısına sahip darbeye karşı HDD korumalı... pil süresi arkadaşlar stand by süresi 4 saattir. kullandığı pil lion 6cell lidir. 2-2.30 saat arasıdır.. pildeyken ekran parlaklığını kısarsanız daha uzun gider...

fiyatı 1299 $ + kdv ve bence alınabilecek bi makina... Şu ana kadar 1 aylık laptop olmasına rağmen satış adeti toplam : 1000 adet ve geri dönüş 1 adet sadece.. rakamlar gerçektir.. arkadaşlar yinede elektronik alet % 50 şans vardır bunlarda.

alanlara hayırlı olsun. almayı düşünenlerede tavsiyemdir kaçırmayın. ve dikkatinizi çekerim ürün stok olarak seri sonu olmaya çok yakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerbenTli -- 27 Eylül 2007; 23:34:20 >

• @Derbentli sana bikaç sorum olcak;
    1.baız sitelerde wireless intel yazıyor hatta atheros yazanını hiç görmedim..ama vatanın sattığı bütün e500lerde atheros wireless var ve sanırım bunlar da abg n teknolojisine sahip değil..bu durumu izah edebilirsen sevinirim..
    2.webcam yazılım güncellemesini nasıl yapabilirim?çünkü lge.com sitsinde driverı yok..
    3.lcd ekranda ileri geri sallanma oluyormu yoksa benimkinin vidaları mı gevşek?
  • notebook u ilk aldigimizda icindeki sarj bittikten sonra nasil veya kac saat sarj etmemiz gerekiyor? ve kac kez doldur bosal yapinca tam pil omrune ula$mi$ oluruz? yada ilk geldiginde direk sarja mi takmaliyim icindeki bitmeden?
  • önce ilk şarjını bitir..sonra uzun bi süre sarjda kalsın.sonra 1 kere daha tamamını bitir kapanana kadar..sonra şarj ettikten sonra istediğin gibi kullanabilirsin diye biliyorum ben yanlışsam biri söylesin.
  • tamam draft n i geçtim..mavide de intel yazıyor..ama bunlarda hep atheros chipsetli wireless kullanılmış..ben bunu anlamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: necip.uz

draft n yok sanırım bu modelde:
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5243

• ilk defa notebook alacagim icin ogrenmek istedigim seyler var:

- notebook geldiginde icindeki sarji bitirip mi sarja takayim? yoksa geldigi gibi kapali halde sarji dolana kadar mi ?
    - belirli bir saat tutmali miyim yoksa sarj tam dolana kadar mi?
    - sarj dolduktan hemen sonra elektrikte mi kullanmaliyim pil de mi? yani pil omrunun uzun olmasi icin hangisini uygulamam daha uygundur?
    - kalibrasyon nedir? ne siklikta yapmaliyim? tam sarj desarj derken neyi kastediyorsunuz?

ilk defa aliyorum, maruz gorun:)

bu sekilde sorayim en iyisi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

ilk defa notebook alacagim icin ogrenmek istedigim seyler var:

- notebook geldiginde icindeki sarji bitirip mi sarja takayim? yoksa geldigi gibi kapali halde sarji dolana kadar mi ?
    - belirli bir saat tutmali miyim yoksa sarj tam dolana kadar mi?
    - sarj dolduktan hemen sonra elektrikte mi kullanmaliyim pil de mi? yani pil omrunun uzun olmasi icin hangisini uygulamam daha uygundur?
    - kalibrasyon nedir? ne siklikta yapmaliyim? tam sarj desarj derken neyi kastediyorsunuz?

ilk defa aliyorum, maruz gorun:)

bu sekilde sorayim en iyisi:)

abi şarj ile ilgili sorularının cevabını burada bulabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm

• pfffff var bende bişey ya! KALMAMIŞ ABİ, yok bulamadım ankarada, daha dün inceledim aleti ankara vatanda bugun yok hiçbiyerde! vatanda yok, mavide yok, teknosada yok, bimekste yok...
    varmı başka bildiğiniz mağaza elden almak için
  • xp yükleyen arkadaşlar ekran kartının ram i ne kadar görünüyor xp de 128 mi?
  • Arkdaşlar makinanın Wireless atheros .... ve Draft N wireless mevcut.. N teknolojisinden yararlana bilmeniz için N teknolojili modem almanız gerek.

Ürün kalmamış değil gelicek bir kaç gün sonra stoklara giriyor yine...

cellmantd : ekranın vidaları gevşek olabilir seninkinin yoksa aksi takdirde aşırı oynama yapmaz...
    webcam güncellemesini ise LG intelligent programı ile yapacaksın...

makinayı ilk alanlar için söylüyorum iyi dinleyin.. ilk şarjı bitiriyorsunuz. sonra 12 saat kapalı şekilde şarj edilecek. 2.kez bittikten sonra tekrar 8 saat şarj edin. sonrasında tam bitmeden de şarja takmayın lithium lion batarya oldukları için cep telefonları gibidir.... evde masa üstünde kullanıyorsanız pili çıkartın fişi ile kullanın...

varmı başka sorusu olan :)
  • var tabii başka sorusu oa-lan 1.si ben bu şarj süresi için yaptığınız çalışmaların hiç birini yapmadım çünkü gerek yok lityumdan imal edildikleri için 4 sene önce çıkan cep telefonları gibi değiller bu konuda aksini iddia edenler olabilir ama tartışma yaratmak istemiyorum

Esas önemli olan ben 12 saat sonra buna xp yüklemeyi düşünüyorum performanstan ya da başka birşeyden kaybım olur mu?Ya da kazancım
  • xp kurarsan makinenin ucak oldugunu goreceksin eminim:)
  • arkadaşlar benimkinin fanı biraz gürültülü çalışıyor gibi. trrrrrrrrrr diye bir ses geliyor.
    Sizde de bu ses var mı ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

xp yükleyen arkadaşlar ekran kartının ram i ne kadar görünüyor xp de 128 mi?
  • recovery nasil yapiliyor? dvd yi takiyorum herhangi birsey gelmiyor ekrana? acilista f11 basiyor olmuyor? tam olarak nasil yapicaz?
  • Ben de cuma günü teknosadan aldm makineyi, gayet şık ve sağlam ses problemi yok. Kurun düştüğü şu günler de laptop almak baya bi cazipleşti zaten.

@chinaski vista dvd sini tak büyük ihtimal zaten first boot dvd dir yine de f2 ile biosa girip kontrol et. dvd yi takıp yeniden başlattıktan sonra yeniden kurulum ve recovery seçenekleri var. ben f11 ile hiç denemedim.

Benim sorunum da şu; harddisk bölümlenmemişti ben de böleyim diye dvd ile başlattım yeniden kurmak istedim ancak normal vista dvd si ile karşımıza çıkan seçenekler bunda çıkmadı. windows üstünden partition magic gibi proğramları kullanmadan vistada böyle bir bölme yapabiliyormuyuz?

Alan herkese ve alacaklara şimdiden hayırlı olsun güzel makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scan -- 30 Eylül 2007; 20:13:55 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.