Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENi LG KG270 iNCELEMEM (26.08.2007)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: YENi LG KG270 iNCELEMEM (26.08.2007) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zurrani

7 Şubat 2008; 14:19:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dişli sorunlara radikal çözümler

lg kg270, samsung N710. avea ve vodafone.
sandisk sansa express 1gb, samsung d60 with 2gb

core2duo 4400, 2gb ram, palit 8600gts+...
Suntzeff®

10 Şubat 2008; 1:45:14 

quote:

Orjinalden alıntı: polat485

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum lgkg270 aldım ve avea hat kullanıyorum ancak hattımı başka bir telefona takdığımda gayet güzel çekiyor ancak lgkg270 e takdığımda kısıtlı servis yazıyor ve şebekeyi bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Selamlar Herkese ;

KG270 alıcam bende Avea hat ile kullanıcağım. Avea ile ilgili çekim problemi yaşayan başka kimse oldumu ?

polat485

10 Şubat 2008; 17:10:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Suntzeff®

quote:

Orjinalden alıntı: polat485

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum lgkg270 aldım ve avea hat kullanıyorum ancak hattımı başka bir telefona takdığımda gayet güzel çekiyor ancak lgkg270 e takdığımda kısıtlı servis yazıyor ve şebekeyi bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Selamlar Herkese ;

KG270 alıcam bende Avea hat ile kullanıcağım. Avea ile ilgili çekim problemi yaşayan başka kimse oldumu ?

arkadaşım telefonu tavsiye ederim ben buraya mesaj attığımda arızayı bilmiodum ancak sonra öğrendimki arkasında küçük bir delik var ve bu delik kapalıymış o antan görevi görüyor telefonda zaten çoğu antansiz telefonda öle oluyor benim onda bi problem oldu yoksa ilk aldığımda gayet güzeldi hiç bir problem yoktu çok güzerl kullanıyodum sonradan oldu yani telefonu tavsiye ederim

Suntzeff®

10 Şubat 2008; 17:31:11 

Teşekkürler o zaman bende alayım şu telefondan

berkinmer

12 Şubat 2008; 18:56:41 

bende yeni aldım bu telefonu sarj konusunda ii degıl radyo guzel yavaslıgı cagır attıgınız zamanlarda bela oluyor kapanamıyor.birde ilk aldıgımda bende siemens var ses kelıtesı asırı net bunun iyi sandım ama personel hattı olunca bol bol konusma oluyor konusmlarda soyle bır sorun yasadım...arıyorsunuz konuyorsnuz karsıdakının etrafındakı dıger sesle sadece ksı konustugunda size gelıyor kişi konusmuyorsa sankı kapanmıs gıbı ne tv ne baska ses gelmıyor yada cook ksık gelıyor sessız bır yerde konuyorsa ses sankı telsiz kullanıyormussunuz gıbı kelıme tam bıttgınde gıdıyor gıbı oluyor ve konusmanın ilk harfını ve son harkfını yıyor gbuda anlamadım bıdaha soyle gıbı sureklı sıkıntı yaratacak bır durum ortaya cıkartıyor...aldıgım yere gıttım adam ses ne t gelıyor dedım..denemesını soyle yaptık ablamı arattırdım cocuk var yanında ablam konusurken yıgenımın sesını dudyorum ablam konusmadıgın duymuyorum adam anlamadı gıttı.neyse sarj ve bazı eksıklerı var ama 70 mılloyan fazla dert etmedım sizle sadece paylastım alacak olan varsa ole garıp seylerı var yanı....şarjı ııyı olsaydı ıı dı.

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 22:43:28 

Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 69 YTL / 68 YTL (Havale indirimi)
Genpatech.com: 79 YTL / 75 YTL (Havale indirimi)
Hepsiburada.com: 79 YTL / 76 YTL (Havale indirimi)

Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe

Pentax K100D D-SLR / 18-55 mm f3.5-5.6 kit / 52 mm Hama UV filtre / Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
yavuzkus

16 Şubat 2008; 11:50:11 

arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ve sesim karşı tarafa hiç gitmiyor.şebekeyle alakalı bir sorun olacağını düşünerek vodafone sim kartımı takarak denedim yine aynı sorun.karşı taraftan sesleri alıyorum ama karşı tarafa sesim hiç gitmiyor.acaba telefonun mikrofonu mu bozuk yoksa telefonun ayarlarıyla alakalı bir durum mu.bu konuya hakim biri cevaplarsa çok sevineceğim.

coco76

20 Şubat 2008; 12:43:43 

arkadaşlar 3 sorum var..

1) usb girişi var diye yazıyor bir sitede doğru mu? eğer varsa tema melodi duvar kağıdı atabiliyor muyuz?

2) dahili hafıza ne kadar?

3) telefonu çok kuracalamam, radyo dinlemem... şarjı kaç gün gider?

teşekkürler...

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Philips Dect 221 / Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
kingcobra33

20 Şubat 2008; 19:52:00 

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

arkadaşlar 3 sorum var..

1) usb girişi var diye yazıyor bir sitede doğru mu? eğer varsa tema melodi duvar kağıdı atabiliyor muyuz?

2) dahili hafıza ne kadar?

3) telefonu çok kuracalamam, radyo dinlemem... şarjı kaç gün gider?

teşekkürler...

USB girişi ve hafızası yok.Çok kurcalamazsan 4-5 gün rahat gider.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

tturke

24 Şubat 2008; 16:00:40 

Ekrannda kocaman EDGE yazıyor.
Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu acaba?
Anadolu

24 Şubat 2008; 17:13:49 

konuşurken seste yankılanmalar olduğu söyleniyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar? ayrıca radyo dinlerken menüde gezinme şansımız var mı? ya da mesaj atabiliyor muyuzz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 24 Şubat 2008; 17:19:39 >

kingcobra33

25 Şubat 2008; 22:31:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

konuşurken seste yankılanmalar olduğu söyleniyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar? ayrıca radyo dinlerken menüde gezinme şansımız var mı? ya da mesaj atabiliyor muyuzz?

Yankılanmayı genellikle AVEA hat kullanınca arasıra yapıyor.TURKCELL de sorun yok.
Radyo dinlerken de menüde gezinemiyorsun.Öyle bir özelliği yok.Zaten gezmene de gerek yok.

quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Ekrannda kocaman EDGE yazıyor.
Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu acaba?

Mesajlar>Ayarlar>Bilgi Mesajı>Alım Kapalı konumuna getirirsen ekranda EDGE yazmaz.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

|_ÖmeR_|

28 Şubat 2008; 23:29:25 

Görüntü kalitesi çok güzel

DH Futbol Menajeri

DH Kafsinkaf
uliking

29 Şubat 2008; 21:56:31 

Telefonu Telefon olması nedeniyle kullananlar için yalnız gelen kutusuna sadece 60 mesaj alabiliyor benim aslında bu 2. kg270 im birincisini çamaşır makinesinde harcadım gittim bitane daha aynısından aldım pişman değilim

iPod Touch Fan Club
UYKUSUZ DERGİ FUN CLUB
Penguen Okurları
::ℓσѕт ƒαη ¢ℓυв::
[_The Simpsons Fan Club_)
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demis ben çekilirim
Powershot S2

30 Mart 2008; 20:53:23 

ben de 2 saat once kg-270 imin ekranini kirmis bulunuyorum.. ve LG markasina tovbe ediyorum.

5-6 ay oldu bu telefonu kullanali ve bu surec bana iyice ogretti ki cep telefonu konusunda nokiadan sasmamali..(telefonun kirilmasi uzerine yazmiyorum bunlari,1 ay once de kulakligi bozuldu) uygun fiyat alabilirsem(ki sanmiyorum) servisten ekranini yenileyecegim ama olmazsa da kesinlikle ve kesinlikle nokia kalitesine merhaba diyecegim..

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!

M.Kemal Atatürk
Anadolu

30 Mart 2008; 21:25:25 

ben de kg275 almıştım. radyosuz olanı. 2. hattım için aldım. sadece mesaj atarım diye düşündüm. ama tuşlar o kadar sert ki yazarken insan zorlanıyor. mesajda yazdıkğınız harfler geriden geliyor. cümle uzadıkça yavaşlıyor ekran. tuş sesi çok fazla. çatır çatır ediyor. şarjı da 2 gün gidince hemen sattım. bence bu alternatifi unutun. kibar ama gereksiz, kullanışsız bi cihaz üretilmiş.

Powershot S2

3 Nisan 2008; 12:39:23