Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENi LG KG270 iNCELEMEM (26.08.2007)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: YENi LG KG270 iNCELEMEM (26.08.2007) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bibastis

17 Ekim 2007; 19:24:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gerek kalmadı tercihim lg kg270 oldu...

ilk izlenimlerimi paylaşayım...(almayı düşünen bilgi almak isteyen arkadaşlar için)...

telefonun inceliği ve ağırlığı albenisini arttıran unsurlar. ekran parlaklığı ve netliği gayet güzel 65bin ve cstn ekran olmasına rağmen mudilerine göre daha başarılı gibi. telefon biraz narin malzeme kalitesi üst düzey değil kullanırken biraz dikkat isteyebilir.şarj ve radyo giriş yeri aynı... yalnız pek kullanışlı değil.plastiği özellikle rayo dinlerken kenara köşeye takılıpta kopabilir,salavatla duruyor gibi bir görüntüsü var.menüleri gayet kullanışlı nokia ile neredeyse aynı. msj yazımı evet yavaş ilk başladığınızda normal hızla ilerliyor fakat yazdıkça yavaşlıyor. ama çokta yavaş değil.tuşları söylendiği kadar sert değil. seste o kadar çok çıkarmıyor.kullandıkça da yumuşar. zil sesleri yeterli değil gibi.bu konuda nokialar başarılı.şarj konusunda henüz bişey söyleyemiyorum. telefon genel olarak yavaş değil...

özetle telefon olumsuz bir kaç özelliği de olsa genel hatlarıyla bu fiyata alınabilecek telefonlar arasında en iyisi gibi duruyor. radyosuda artısı.(radyosu olmasın ve o fm yazısınada gıcığım diyorsanız kg275)

kingcobra33

17 Ekim 2007; 22:15:20 

quote:

Orjinalden alıntı: bibastis

ya arkadaşlar... burda lg kg 270 ile ilgili genelde olumlu güzel yorumlar var, benimde aklım ondan yana(inceliği ve hafifliği) fakat samsung c140 aklımı karıştırdı, özellikleri aynı hemen hemen(lg nin radyosu var sadece-> çok önemli değil) samsung lg ye göre daha tutulan daha yaygın bir marka gibi. fakat bunların ikisin de de abuk subuk özellikler var. samsung da titreşimle melodinin bir arada olmaması, tel. kapalı iken alarmın çalmaması... lg nin de aşağı kalır yanı yok, ajandasının 10 kayıt alması, msj yazımının yavaşlığı->bu tel.de. nokia bu konuda başarılı küçük ayrıntılar konusunda ama onunda bu fiyata telefonu(1110) renksiz ekran. sizler ne dersiniz bu konuda???

O zaman Nokia alın hiç uğraşmayın.LGlerde mesaj sesleri değişmiyor bunda da.Zaten topu topu 100 ytllik telefon.
Alırsınız, kullanmazsanız bile en fazla eşinize dostunuza hediye edersiniz.Bu kadarda çok sorgulamaya gerek yok.
Birileri de çıkıp "parayı sokaktan mı buluyoruz" falan demesin.Alırsınız kullanırsınız.Kısaca yorumum böyle.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

bibastis

18 Ekim 2007; 10:25:41 

kingcobra kardeş öyle diyosunda ben özellikli telefon kullanmıyorum. zaten bu telefon benm 1. telefonum olacak ondan sorguluyorum. bunun önemi zamanla anlaşılıyor. bazı teller insanı canından bezdiriyor.kısa zamanda sırasıyla lg c3400, motorola w210 ,nokia 6030 kullandım. hiçbiride o kadar iyi değildi.mesela lg ucuzmuydu değildi. 300 ytl ye almıştım.moto ve nokia da 200. parayla saadet olmuyor.fonksiyonellik. mesela bu tel de msj yazmak yavaş demişsiniz. valla moto w210 da deneyin bakalım siz bide onu lg nin ki hızlı gelir. anlican böyle küçük detaylarda bazen beklenmedik problemler çıkabiliyor. lg nin de alarmı kapalı iken çalmıyordu. pili iyi olsa içim yanmazda. ama dediğim gibi olumlu yorumlarınızdan ötürü kararım lg oldu yine lakin lg kendini baya geliştirmiş. bana baya fark var gibi geldi...

kingcobra33

18 Ekim 2007; 22:13:37 

quote:

kingcobra kardeş öyle diyosunda ben özellikli telefon kullanmıyorum. zaten bu telefon benm 1. telefonum olacak ondan sorguluyorum. bunun önemi zamanla anlaşılıyor. bazı teller insanı canından bezdiriyor.kısa zamanda sırasıyla lg c3400, motorola w210 ,nokia 6030 kullandım. hiçbiride o kadar iyi değildi.mesela lg ucuzmuydu değildi. 300 ytl ye almıştım.moto ve nokia da 200. parayla saadet olmuyor.fonksiyonellik. mesela bu tel de msj yazmak yavaş demişsiniz. valla moto w210 da deneyin bakalım siz bide onu lg nin ki hızlı gelir. anlican böyle küçük detaylarda bazen beklenmedik problemler çıkabiliyor. lg nin de alarmı kapalı iken çalmıyordu. pili iyi olsa içim yanmazda. ama dediğim gibi olumlu yorumlarınızdan ötürü kararım lg oldu yine lakin lg kendini baya geliştirmiş. bana baya fark var gibi geldi...

Kusura bakmayın biraz sinirlenmiştim ondan sert yazdım.Bazıları öyle sorular soruyorlar ki deli olmamaktan içten bile değil
(sadece bu forumda değil).Ben de artık özellikli telefon kullanmıyorum.Şu anda KG270 den hariç C3400 kullanıyorum ve o
çok daha güzel geliyor bana.En azından daha hızlı çalışıyor.KG270 de gelince, telefon kapalıyken alarm çalıyor.Kolay gelsin.

3GB RAM - 250GB HDD

LG C 3400,ROKR E2

apasoglu

20 Ekim 2007; 19:54:28 

Benim problemim şarzla ilgili.Telefonu yeni aldım ilk taktığımda 4 saat gitti konuşmadan.Şarzı tam doldurudum o da 4-5 saat gitti.Ertesi günü 12 saat şarzda bıraktım.Radyo ve konuşma yapmadan 5-6 saatte o gitti.Acaba sizde de böyle oldu mu ? Bir kaç yere sordum zamanla düzelir dediler ama benim keyfim kaçtı.Cevap yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apasoglu -- 20 Ekim 2007; 19:56:40 >

_ZuMaZuM_

20 Ekim 2007; 20:13:49 

quote:

Orjinalden alıntı: apasoglu

Benim problemim şarzla ilgili.Telefonu yeni aldım ilk taktığımda 4 saat gitti konuşmadan.Şarzı tam doldurudum o da 4-5 saat gitti.Ertesi günü 12 saat şarzda bıraktım.Radyo ve konuşma yapmadan 5-6 saatte o gitti.Acaba sizde de böyle oldu mu ? Bir kaç yere sordum zamanla düzelir dediler ama benim keyfim kaçtı.Cevap yazarsanız sevinirim.

senin pilinde bir sorun olabilir. servise götürmeni tavsiye ederim.

bibastis

24 Ekim 2007; 15:23:02 

telefonu açarken no ya neredeyse 10 sn kadar basılı tutuyorum öyle aÇılıyor. bu süre epey uzun.kullanan arkadaşlarda da böylemi?

kingcobra33

24 Ekim 2007; 22:18:18 

quote:

telefonu açarken no ya neredeyse 10 sn kadar basılı tutuyorum öyle aÇılıyor. bu süre epey uzun.kullanan arkadaşlarda da böylemi?

Evet.Ben de ilk başta 2 kez basınca falan açılıyor sanmıştım ama öyle değilmiş.Biraz bas bırak kendisi açılıyor.

3GB RAM - 250GB HDD

LG C 3400,ROKR E2

bibastis

24 Ekim 2007; 23:50:27 

cevap içi teşekkürler...

kingcobra33

25 Ekim 2007; 21:42:04 

quote:

cevap içi teşekkürler...

Önemli değil.

3GB RAM - 250GB HDD

LG C 3400,ROKR E2

hayme

28 Ekim 2007; 17:43:32 

bende jarzı iyi gidiyo dediler gittim philips s220 aldım. genel olarak güzel ama eksileri kulaklığı tekli+ ve dışarı ses vermiyo radyosu. ve akranında birinin araryıp aramadığını görmek için mutlaka elinize alıp ekranı aydınlatması için bir tuşa basmanız gerekiyo. yani normal bekleme durumunda ekranda hiçbişey göremiyosunuz komple kapatıyo. keşke kg270 alsaydım..

>>NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE<<
_ZuMaZuM_

28 Ekim 2007; 19:10:25 

quote:

Orjinalden alıntı: hayme

bende jarzı iyi gidiyo dediler gittim philips s220 aldım. genel olarak güzel ama eksileri kulaklığı tekli+ ve dışarı ses vermiyo radyosu. ve akranında birinin araryıp aramadığını görmek için mutlaka elinize alıp ekranı aydınlatması için bir tuşa basmanız gerekiyo. yani normal bekleme durumunda ekranda hiçbişey göremiyosunuz komple kapatıyo. keşke kg270 alsaydım..

konuşurken ses eko yapıyo dediler s220 için bende kg270 veya s220 düşünüyordum ikisinide almadım ama alırsam kg270 alırım şarjı iyi bana göre

hayme

28 Ekim 2007; 20:35:34 

handsfree de yok bu alette. illa önemli değilse batarya süresi almayın derim lg ye bakın. eko konusu hakkında pek farkedemedim. daha doğru dürüst konuşamadım geceyi bekliyorum

>>NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE<<
kingcobra33

28 Ekim 2007; 20:49:46 

quote:

Orjinalden alıntı: hayme

Keşke yorumlara baksaydınız.Daha önce Philips ve LG modellerini karşılaştıranlar olmuştu.

3GB RAM - 250GB HDD

LG C 3400,ROKR E2

MHMN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Ekim 2007; 21:10:14