dh ye post kasma bölümü açsınlarda elemanlar zorlanmasın hemde diğer bölümdeki ler rahatsız olmasınlar
quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ??
quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. Zamanında post kasmayı düşünüyordum o bölümde, Allah'tan üşendim de kasmadım. Boşa gidecekti tüm emek. quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR açılacakmı ??
quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır...
quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi baytar bey ayıp oluyo post kastı filan
quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi baytar bey ayıp oluyo post kastı filan "Baytar bey" diye biri yok "Sadece baytar" var onunla görüşmek ister misiniz?
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi baytar bey ayıp oluyo post kastı filan "Baytar bey" diye biri yok "Sadece baytar" var onunla görüşmek ister misiniz? ben diyeceğimi dedim
quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi baytar bey ayıp oluyo post kastı filan "Baytar bey" diye biri yok "Sadece baytar" var onunla görüşmek ister misiniz? ben diyeceğimi dedim Bekleme yapma o zaman sağdan devam et...
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Bölüm sanırım flash oyunlar, post sayımını bugün kapattık. açılacakmı ?? bekle sen belki açılır... İnsan bir haber verir değil mi? Adam o kadar post kastı ne olacak şimdi Hantal bürokrasi baytar bey ayıp oluyo post kastı filan "Baytar bey" diye biri yok "Sadece baytar" var onunla görüşmek ister misiniz? ben diyeceğimi dedim Bekleme yapma o zaman sağdan devam et... forumla gerceği karıstırmayalım