Şimdi Ara

## POV'dan Doğal HDMI Destekli GeForce 8600GTS ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## POV'dan Doğal HDMI Destekli GeForce 8600GTS ##


    Geleceğin standartı olarak görülen ve tek kablo üzerinden yüksek çözünürlüklü görüntü ve dijital ses aktarımı yapılabilmesini sağlayan HDMI teknolojisi hızla yaygınlaşıyor. Özellikle ekran kartı alanında AMD-ATi'nin HD2000 serisi ekran kartlarının bir kısmında kart üzerinde doğal olarka HDMI desteği bulunurken önmeli bir kısmı da DVI-HDMI dönüştürücü adaptörü kutu içeriğine dahil ederek bu desetği kullanıcılarına sunuyordu.

    Nvidia tarafında rakip ATi'nin çözümlerine göre daha gördüğümüz HDMI destekli ekran kartlarına yeni bir model POV yani Point Of View firmasından geldi. Firmanın hazırladığı GeForce 8600GTS tabanlı yeni ekran kartı üzerinden doğal HDMI desteği bulunuyor. Yani kullanıcılar herhangi bir 3. parti adaptör kullanmadan HDMI desteğinden faydalanabiliyor.

    HDMI desteğinin yanı sıra DVI, SPDIF ve HDTV destekli Tv çıkışına da sahip olan POV'un GF8600GTS-E256HD yeni ekran kartının saat hızlarına baktığımızda gpu hızının 675MHz, kart üzerinde yer alan 256MB GDDR3 belleğin çalışma frekansının ise 2000MHz olduğunu görüyoruz. Aktif soğutma ile gelen ve SLI teknolojisini de destekleyen POV'un yeni ekran kartı GeForce 8600GTS ailesi arasında doğal HDMI desteğine sahip ilk model olarak ta dikkatlerden kaçmıyor.

    Ekran kartının yurt dışı satış fiyatının 210-220$ civarında olabileceği ifade ediliyor.







  • Biz 8600GTs lerin fiyatı düşer diye beklerken bişeyler ekleyip fiyatı daha da yükseltiyorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: someone74

    Biz 8600GTs lerin fiyatı düşer diye beklerken bişeyler ekleyip fiyatı daha da yükseltiyorlar



    Sonuna kadar katılıyorum.Artık ümüdimiz ilk çıkacak 9 serisi ekran kartları vede daha önemlisi 8800gt.Eğer 8800gt çıkarsa gts ler 30-50 $ arası düşer bana kalırsa.İşte o zaman gts gerçek bir fiyat performans ürünü olur.8800gt lerde ati 2900pro ile orta sınıfı zirvesine oturur ve işte bizim gibi gariban orta sınıf kullanıcılarıda bu kartlara yönelir diye tahmin ediyorum.




  • Doğal demekle neyi kastetdılıyor anlamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: someone74

    Biz 8600GTs lerin fiyatı düşer diye beklerken bişeyler ekleyip fiyatı daha da yükseltiyorlar

    Yeni seriler gelene kadar eski seriyi sonuna kadar sömürme
  • 2600xt'ler de hdmi çıkışına sahip, donanım haber videolarında üzerine basarak dvi dönüştürücüsünün dvi portu üzerinde kullanılmayan pinleri kullanarak hdmi arayüzüne eriştiğini herhangi bir dvi sinyalinin hdmi sinyaline dönüştürmenin söz konusu olmadığını söylüyor. Kartın üzerinden bir dvi çıkışını atıp buraya hdmi çıkışı koymak göz boyamaktan başka bir şey değildir.
  • pow gene hoş bir kart çıkartmış...keşke fiyatlar da makul ve hoş olsa...
  • partnerler her geçen gün kontrolü ele alıyorlar ama özel soğutucularla ama fabrika çıkışlı o.c. ile ama ram türünde ve miktarında sürekli yeni çözümler ortaya çıkartırken artık
    iş HDMI yerleştirmeye kadar geldi POV bence oldukça iyi bir hamle yapmış.
  • 9xxx serisine az bir süre kala bu tür ürünlerin cazibesinin olacağını hiç zannetmiyorum.. ama yinede seçenek zenginliği oluşturmak adına güzel olmuş...
  • 8600gts'ler çok mu performanslı yoksa bizmi görmüyoruz..anlamıyorum yaa 150 dolra olacağına hala fiyat yükseliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.