Şimdi Ara

nfsu 2 yardım pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haritadaki bütün yarışları bitirdim hiç yarış kalmadı ama 4. harita açılmıyor neden acaba ne yapmam laızm sadece mağazalar kaldı mal mal geziorum yardım edın pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enson12yılöncegirmiş -- 25 Ağustos 2007; 16:00:05 >

• hadi ama bilen yokmu ya
  • uff kımsemı bilmio yaa
  • bilmiyo var mı diyeceğin internetten ful savesini indir öle mal mal gezmekten kurtul
  • uf defol gıt ya oyunum demo değil tam sürüm asıl sana
  • gizli yarışları yap hala açılmıyorsa haritadaki en son açılan bölgedeki modifiye ve motor dükkanından arabanı en son çıkan parçalar ise modifiye et yalnız haritanın en son açılan dükkanlarından yapacaksın
  • arabayı modifiye et o yarışlar arbanın yıldız derecesine göre açılıyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arabannın dışını modifiye edeceksin.Görsel reytingin maximum 10 a kadar cıkıyor.yeşil dukkanlardan bırıne gıt modıfıye et sonra acılacak kesinlikle boyle
  • çok teşekkür ederim deneyeceğim
  • bende bilmiodum çok saolunnn oh be kurtuldum
  • bende açtım son haritayı çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

bende açtım son haritayı çok teşekkürler

• arkadaşlar underground 2 nin save dosyasını bulamıorum belgelrimde yok ama benim oyunda açtığım saveleri gösterio o dosyayı bulmam lazımmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: w.o.l.f

arkadaşlar underground 2 nin save dosyasını bulamıorum belgelrimde yok ama benim oyunda açtığım saveleri gösterio o dosyayı bulmam lazımmmm

önce klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster diyorsun sonra

C:\Documents and Settings\oturum açma adın\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 kapiş !!!

• Benim pc nin işletim sistemi vista
  • tamam oldu vista amam xp ye birazcık benzio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.