Bildirim
nfsu 2 yardım pls
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hadi ama bilen yokmu ya -
uff kımsemı bilmio yaa -
bilmiyo var mı diyeceğin internetten ful savesini indir öle mal mal gezmekten kurtul
-
uf defol gıt ya oyunum demo değil tam sürüm asıl sana -
gizli yarışları yap hala açılmıyorsa haritadaki en son açılan bölgedeki modifiye ve motor dükkanından arabanı en son çıkan parçalar ise modifiye et yalnız haritanın en son açılan dükkanlarından yapacaksın -
arabayı modifiye et o yarışlar arbanın yıldız derecesine göre açılıyodu. -
Evet arabannın dışını modifiye edeceksin.Görsel reytingin maximum 10 a kadar cıkıyor.yeşil dukkanlardan bırıne gıt modıfıye et sonra acılacak kesinlikle boyle -
çok teşekkür ederim deneyeceğim -
bende bilmiodum çok saolunnn oh be kurtuldum
-
bende açtım son haritayı çok teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: cannner
bende açtım son haritayı çok teşekkürler
-
arkadaşlar underground 2 nin save dosyasını bulamıorum belgelrimde yok ama benim oyunda açtığım saveleri gösterio o dosyayı bulmam lazımmmm -
quote:
Orjinalden alıntı: w.o.l.f
arkadaşlar underground 2 nin save dosyasını bulamıorum belgelrimde yok ama benim oyunda açtığım saveleri gösterio o dosyayı bulmam lazımmmm
önce klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster diyorsun sonra
C:\Documents and Settings\oturum açma adın\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2kapiş !!!
-
Benim pc nin işletim sistemi vista -
tamam oldu vista amam xp ye birazcık benzio
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X