merhaba kardeş bende bu asus dan almayı düşünüyorum.dediğin gibi kullananlar varsa bize performaans olarak nasıl olduğunu söylerse içimizdeki şüpheleri kaldırır.arkadasım ben bu asus F3SV modelini pazartesi günü alacam gibi görünüyor .. sen ne zaman almayı düşünüyorsun??
-Vista işletim sistemini beğenmiyorum. Xp ye geçmek istiyorum ancak xp driverları yok. -Ses açıp kapatma çevirmeli düğmesi yok. Klavyeden ayarlamak zorunda kalıyorum. Oda sıkıntı veriyor. -Hoparlörleri kalitesiz ve kötü ses veriyor. Bass lar yetersiz vs.vs. -Yanında verilen çantası biraz sert malzemeden yapılmalıymış. Ayrıca kullanışsız, ancak okulda kitap defter taşımak için kullanılır. -Şarj aleti ısınıyor. Çabuk bozulabilir ancak hepsinde öylemidir bilemem.
Notebookun (+) ları;
-2.2 ghz santa rosa işlemcisi bir notebook için fazlasıyla hızlı. -2 gb ddr2 667 mhz ramler de fazlasıyla yetiyor. -200 Gb harddisk nasıl dolar onuda bilmiyorum :) -Ekran beğenildi. Renkler canlı ve parlak. -Kamerası gerçekten kaliteli(1.3 mp) ve dönüş açısı olarak yukarı 35, arkaya 180 derece dönebiliyor. -Parmak izi okuyucusunun bulunması gizli belgeler için iyi bir özellik. -Hoparlölerden ses çok çıkıyor. Neredeyse masaüstü hoparlörler kadar. -Tasarımı gayet güzel ve bilgisayar hafif sayılabilir. -Usb girişlerinin konumları gayet güzel ayarlanmış. 2 tane arkada, 1 tane sağ yanda, 1 tanede ön tarafta. -İçerisinde gelen yazılımlar gayet güzel. -Sessiz çalışması çok güzel. Bazen çalışıyormu diye merak ediyorum. -Isınma problemi yok. Oyunlarda bile fark edilir derecede ısınmıyor. -Ekran kartı (8600 GS) notebook için yeterli. -Wireless 10/100/1000
kardeş vatanda kardfinans a 12 taksit +yüzde 8 indirimli alsaydın daha iyi olurdu. ama iş işten geçmiş.bende vatandan alacam bursadan.hem şimdi vatanda soyle bir kampanya var bu ayın sonuna kadar ama bursa ve adana şubelerinde, 5 taksit yüzde 15 indirimli bu kampanya kardfinans kartına gecerli. bakalım nasibse alacam
-Vista işletim sistemini beğenmiyorum. Xp ye geçmek istiyorum ancak xp driverları yok. -Ses açıp kapatma çevirmeli düğmesi yok. Klavyeden ayarlamak zorunda kalıyorum. Oda sıkıntı veriyor. -Hoparlörleri kalitesiz ve kötü ses veriyor. Bass lar yetersiz vs.vs. -Yanında verilen çantası biraz sert malzemeden yapılmalıymış. Ayrıca kullanışsız, ancak okulda kitap defter taşımak için kullanılır. -Şarj aleti ısınıyor. Çabuk bozulabilir ancak hepsinde öylemidir bilemem.
Sen bunlar eksi diyosan sana bişi demiyorum.
Artık bütün notebooklar Vista ile geliyor. Ses için çevirme düğmesi tarih olalı kaç sene oldu. Bi laptoptan heralde bas ve woofer olacak hali yok tabikide. Çanta hangi laptopda iyi ki, acer gibi markalar çanta dahi vermiyolar. Şarj aleti her cihazda ısınır.
Sallama eksiler olmuş baya bir. Bence dört dörtlük bir cihaz herkeze tavsiye ederim.
Vatan da indirim standartdır. card finansın varsa %8. Yoksa nanik :) Gold da da öyle 6 taksit ve bonusla alırsan %10 bonus veriyorlar. Ama bonusları belli bir süre içinde harcaman gerekiyor. Ancak kadıköy gold da pazarlık yapılabiliyor.
Bence kadıköy e bir uğra. Eksa, Teknocity, gold ve eksen e gidip kendin karşılaştır.
Bend ebu ürünü merak ediyorum. Bu modlei kullananlar konuyu resimlerle,yorumlarla desteklerseler çok güzel olur Bizde fikir sahibi olmuş oluruz. Vista puanınıda paylaşırsanız sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 26 Ağustos 2007; 16:52:58 >
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım