arkadaslar tam cameranın ustunde orta noktada catlak olan yerı gorebılırsınızz
hocam nasıl çatlamış o öyle yav? ilginç valla. 1 ytl lik oyuncakların birleşim yeri gibi. nolcak şimdi bu? garanti halleder mi? sormak lazım vallla. ani ısı değişiminden mi oldu acep? başka neden olabilir ki?
Arkadaşlar ben aşağıya özelliklerini eklediğim Toshiba A200-23X modelini almayı düşünüyorum... Ama acil olarak, özelliklede bu forumun en yakın takipçilerinden bu bilgisayar ve genel olarak Toshiba laptoplar hakkındaki memnuniyet derecesini öğrenmek istiyorum eğer mümkünse. En çok ne gibi sorunlarla karşılaşılıyor ve diğer laptoplarla karşılaştırdığınızda neler diyebilirsiniz? Asus kullanıcıları olarak size de danışmak istedim, bu makinenin yerine Asus mu alırdınız? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim... Saygılarımla...
...
FİYAT : 2099Dolar + KDV (Bu Fiyata değer mi)
Bence ÇOK PAHALI! O paraya 2.5 işlemcili bi makina alınır.
valla ben de anlamadım.bı gun bı baktım once cızık zannettım ama dıkkatlı bakınca catlak oldugunu anladım.tum hevesım kactı valla.gozum gıbı bakıyorum makıneye de nasıl oldu anlamadım.nazar deydı heralde=)servıs konusunda da endıselerım var.bırıncısı garantıye gırer mı kı bu.ıkıncısı degıstırmeyı kabul ederlerse sorunsuz olarak mı donecek.bılıyorsunuz wıreless de ıkı cesıt model var.ya 3945 modellı veya olu pıxellı gelırse o zaman ne olacak.sastım kaldım valla.bı de bu arada laptopsuz kalacaz.valla kafam karısık.asusun servısı hakkında tecrubelerınıze ıhtıyacım var.saygılarrrr(acaba boyle bı degısım kac gun arasında snuclanır mın ve max )
2 ay oluyo alalı.Asus F3SV 2.4 islemcili modeli Kampanyalı 5 taksit 2046ytl ye almıştım. Chazi ilk aldıgımda Vista baya sinirimi bozmuştu.Xp driverlerini bulup Xp yükledim.Performasta %20-30 gibi bi artış oldu.Ama xp ile tam uyumluluk yoktu tabi.Sesi kapattığımda bi sonraki açışımda zangır zangır bagırarak açılıyordu.İlginçtir ayarları kaydetmiyordu.Sinirlenip Vistaya geri döndüm :D Şu an için hiç bi sorun yok.Kullanıcılara tavsiyem Vista update leri yapmaları.Ve performans ayarları Görüntü özelliklerinden Pencerlerin animasyonlu küçültme seceneğini kaldırmaları.Windowstaki donmaları sıfıra indiren bi çözüm oldu. ASUS resmi driverları yayınlamadıkca XP yüklemeyin derim.
selam arkadaşlar xp kurmak isteyenler için xp driverleri burada biraz karmaşık ama üstesinden gelirsiniz,bu arada ben xp kurdum ekran kartım 512 mb gözüküyo ilginç bi durum ram dan yiyiyo sandım ama ram 2 gb nasıl oluyo anlamadım ,xp performansı bu arada müthiş makinayı bi test edeyim dedim harika nelermi yaptım? nero,dan image aldım,film izledim,nod32 yi çalıştırdım aynı anda smart diskten 2şer gb lik dosya kes yapıştır yaptım müthiş tepki verdi http://www.****/asus-f4/asus-f3sv-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t33.html