Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3SV

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS F3SV Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
incus

23 Aralık 2007; 16:53:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

nasıl memnunmusun makinadan.. Bir de siyah ekranın ortasında öyle kocaman gümüş renkli kamera gözü yormuyo mu...

erkan86

23 Aralık 2007; 17:02:49 

evet alırken insana öyle geliyor o kamera ne öle falan oluyo insan.. ama çok hoş aslında kullanırken gözün kameraya hiç takılmıyo bile için rahat olsun yani hem dönebilmesi bence büyük nimet :) performansı zaten tartışılmaz, ısınma yok gibi bişey.. bende yakın zamanda aldım oyun performansını deneme sansım olmadı ama oynayamayacağın oyun yoktur emin ol..
quote:

Orjinalden alıntı: incus

nasıl memnunmusun makinadan.. Bir de siyah ekranın ortasında öyle kocaman gümüş renkli kamera gözü yormuyo mu...

The club of Walkman phones

(((((((((ASUS F3SV 240DR)))))))))))
incus

23 Aralık 2007; 17:18:28 

sağol tavsiyelerin için.. Büyük ihtimalle ben de izlenimlerimi yazarım yakında...

incus

24 Aralık 2007; 12:35:50 

arkadaşlar f3sv240 dr'yi vatan bilgisayardan alan var mı??

bianca

24 Aralık 2007; 15:57:13 

quote:

arkadaşlar f3sv240 dr'yi vatan bilgisayardan alan var mı??

Ben varım.

incus

24 Aralık 2007; 16:32:15 

quote:

Ben varım.

int'ten mi aldın yoksa mağazasından mı..?Bir de vatanın web sitesindeki resmi gibi mi, yoksa farklı mı..Orada parmak izi okuyucu var demiyo, ayrıca resimdeki kamera dönebilen kamera değil...Cevap için tşkkr...

notebookgentr

24 Aralık 2007; 17:27:49 

Millet bu kamera yüzünden alıyor zaten. Diğerleri gibi sabit bir kameradan iyidir bence.

incus

24 Aralık 2007; 18:12:19 

Vatanın int. sitesinden almayı düşünüyorum da.. sabit kameralı bişey gelir mi.. ondan soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incus -- 24 Aralık 2007; 18:12:39 >

bianca

24 Aralık 2007; 19:56:40 

quote:

quote:

Ben varım.

int'ten mi aldın yoksa mağazasından mı..?Bir de vatanın web sitesindeki resmi gibi mi, yoksa farklı mı..Orada parmak izi okuyucu var demiyo, ayrıca resimdeki kamera dönebilen kamera değil...Cevap için tşkkr...

Mağazadan aldım, vatanın sitesindeki gibi deil. parmak izi okuyucusu var, kamera da döenbilen kamera (gümüş renkli)

bianca

24 Aralık 2007; 20:15:00 

quote:

Orjinalden alıntı: johnsin

Bilgisayarım a sağ tıkla,özllkler kısmı,donanım sekmesi,aygıt yöneticisine gir,orda ağ bağdaştırıcısı var,orda yazar

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

wireless kartının 4965 olmadığını nasıl anladınız acaba? Bence 4965 de :)

Arkadaşlar bendeki F3SV 240DR de Aygıt Yöneticisine girdiğimde Ağ Bağdaştırıcılarıaltında

Attantis L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller
Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection

yazıyor. Sizinkilerde ne yzıyor?? Yani 4965 deil mi şimdi bu? 3945 le 4965'in çok mu farkı var? Cevaplar için teşekkürler..

capreolus

24 Aralık 2007; 22:46:11 

Arkdaşlar bugün sorunuma son noktayı koyduk.Makineyi iade ettim.Yerine 4965 Draft N destekli bir f3sv alacağım.Ama tekmar da şu an tüm modelleri benim 3945 li modelden çıktı.Şipariş vereceğim.Ya f3sv yada f3sa almayı planlıyorum.Bu arada bianca; 4965 olunca kapsamı alanın genişliyor ve çekim kuvveti artıyor.Ayrıca veri aktarım hızı 54mbit yerine 300mbit oluyor.Tabi kablosuz modem veya routerınız destekliyorsa.Benim için önemli bir özellik ama bir ev kullanıcısı için bence gerekli değil.Eğer 3945 li f3sv leri almak istemesseniz küçük bir ipucu vereyim:aldığınız kutu üzerinde p/n:asus f3sv 240 dr ap172c yazmasın.bu kodlu ürünlerin hepsinin wireless kartı 3945 tir.

bultar

25 Aralık 2007; 3:44:11 

Arkadaşlar su ana kadar bi yamugunu gormedim F3SV 240 DR nin. hemen hemen gunun 24 saati acık laptop ısınma gibi bir sorunu yok Crysis oyunuda Medium ayarla oynamayı oneriyor DX10 ve 169.28 driverlarıyla. Bu arada 4965 wf var ama bendede bulunmayan Bluetooth aygıtları var. [ Nedir ne değildir cozemedim henuz ama telefona dosya gonderebiliyorum. ilginç...] Render vs gibi işlemlerde de gayet iyi. Bi el atmadıgım ramleri kaldı yakında onlarıda kurcalıcam inş.

boyle bir derdi olan varmı acaba :S

he birde vistada Search Indexer servisi nasıl kapanır Avafind var onun yerine babalar gibide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bultar -- 25 Aralık 2007; 3:45:08 >

Athlon X2 4200, EpoX 9NPAJ SLI,2 * 1 GB Kıngston DDR400 DC, 300 GB * 2 Seagate SATA II Raid 0, 250 GB Seagate IDE...
bianca

25 Aralık 2007; 9:35:21 

Teşekkürler capreolus, evde kullanıyorum ve çekiminden memnunum. Eski laptopumdan daha iyi çekiyor. Yani bi sorun yok bence İnşallah sen de 4965 li bulup alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 25 Aralık 2007; 9:36:34 >