en iyi asus modeli bu mu? f3sa var bir de farkları nedir?
bu laptop u kullananlar ısınma ve fan sesi hakkında bilgi verirse sevinirz
Geçen hafta vatan'dan öğretmenler günü kampanyasıyla aldım F3Sv240DR yi. Pek fazla kurcalayamadım ama ısınma sorunu olmadığını, sessiz çalıştığını söyleyebilirim. Tek kötü yanı pilinin çok az gitmesi. tam doluyken en yüksek ayarda 1 saat 25 dakika ömür gösteriyo. işlem yaparken hrehalde max 1 saat gider.
F3SA dan tek farkı ekran kartları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 29 Kasım 2007; 15:05:41 >
ben yaklaşık iki hafta önce F3SV 240 aldım. bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım. ısınma ve ses problemi hiç yok. pil ömrüde en düşük ayarda iki saat, en yüksek ayarda ise bir saat gidiyor. fiyatına göre özelllikleri çok süper ...
f3sv t7700 2.4 250 gb 2 gb memory 256 geforce 8600m gs ekran kartı.. aldım bende ısınma sorunu falan yok gayet güzel makine dha oyun oynamadm ama hiç sorun cıkarcaga benzemiyo.. indirimdeydi 1877ytl ye aldm fiyatı gayet iyi sorunlar iilerde burda paylaşırımm ;)
vatan ın 30kasım kampanyasından aldın galiba:)bnde alacaktım ama limit yetmedi,artık başka kampanyaları beklicez napalm bide ekran kartına bakabilirmisn 64bit mi 128bit mi söylersen sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: pejmurde
f3sv t7700 2.4 250 gb 2 gb memory 256 geforce 8600m gs ekran kartı.. aldım bende ısınma sorunu falan yok gayet güzel makine dha oyun oynamadm ama hiç sorun cıkarcaga benzemiyo.. indirimdeydi 1877ytl ye aldm fiyatı gayet iyi sorunlar iilerde burda paylaşırımm ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 1 Aralık 2007; 14:00:11 >
vatan ın 30kasım kampanyasından aldın galiba:)bnde alacaktım ama limit yetmedi,artık başka kampanyaları beklicez napalm bide ekran kartına bakabilirmisn 64bit mi 128bit mi söylersen sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: pejmurde
128 bit diye biliyorum ama nerden bakılıyo söyle bende merak ettm :S :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pejmurde -- 6 Aralık 2007; 19:47:43 >