arkadaşlar dvd sürücüsü cd' yi okuyor fakat dvd' leri okumuyor kilitleniyor. sercis pack 1 'e yükselttim onunla ilgili olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum...
bu kadar üstün bir makineye bir o kadar da kaypak bir DVD sürücü nasıl konulabilir ki? iki çizik var diye DVD'yi okuyamayacaksa koymasınlar daha iyi... bu problem bendeki makineye has bir özellik mi yoksa genel bir durum mu? paylaşım, paylaşın, paylaş...
bendede benzer bı durum vardı servise verdığımde cd yaktığını söyledim ki yakıyodu peşpeşe cd yazmaya çalıştığımda değiştirdiler optik okuyucuyu.. bilgine...
yazın gelmesininde etkisiyle olacak benim makine daha bi ısınır oldu haliyle fanda durmuyo gerçi ben öle ayarladım sizde durum nedir şiddetli ısınmalar varmı ve ya bu ısınmaların bir zararı olacağını düşünen varmı
arkadaslar hiç ares mp3 indirme programı yükleyen cevabınızı bekliyomoldu mu.ben yükledim ve bir müddet sonra bilgisayar sapıtmaya basladı. cevabınızı merakla bekliyomm
ewet arkadaşlar hatırı sayılır ısınma var hakikaten servise verip de bu konuya da değinen arkadaşları bekliyoruz... fan dan hiç söz açmayacam. kasa desen oyuncak gibi, yok yok ona da değinmeyelim
Fan yollarını kaparsanız ya da çok fazla toz vs.ye maruz bırakırsanız ısınma sorunu olur ben 1 senedir kullanıyorum ısınma ya da ses sorunum yok. Kasanın kötü olduğuna katılıyorum.