Şimdi Ara

## Radeon HD 2600 Pro AGP Yakında Raflarda ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Radeon HD 2600 Pro AGP Yakında Raflarda ##


    Nvidia'nın yeni nesil ekran kartı ailesi için AGP'ye sıcak bakmaması AMD-ATi'yi bu alanda tek alternatif haline getirdi. Günümüz koşullarında hala güçlü ve iş görebilen AGP destekli sistem sahiplerinin merakla beklediği AMD-ATi'nin Radeon HD 2600 Pro AGP modelleri Eylül ayı ile birlikte kullanıcılar ile buluşmaya başlayacak.

    Bu arada Radeon HD 2600 Pro AGP temelli ekran kartları detayları ile birlikte ortaya çıkmaya başladı. AGP uyumlu Radeon HD 2600 Pro AGP ekran kartları 600MHz gpu ve 800MHz bellek saat hızı ile gelecekler. Tabi iddialı markalar fabrika çıkışı hız aşırıtlmış özel modeller de piyasaya sürebilirler. Genellikle 512MB GDDR2 bellek ile piyasaya giriş yapmaıs beklenen Radeon HD 2600 Pro AGP için yine ATi'ye yakın iddialı bazı üreticiler GDDR3 bellek kullanan özel modeller de hazırlayabilirler.

    Çift DVI ve HDTV destekli TV çıkışına sahip olacak ekran kartları ayrıca büyük bir ihtimalle DVI-HDMI dönüştürücü adaptörü ile kullanıcılara sunulacaklar. AGP platformu için hazırlanan DirectX 10 destekli en güçlü ekran kartı olan Radeon HD 2600 Pro AGP Eylül ayı itibariyle satışa sunulacak ve fiyatı büyük bir ihtimalle 150$'ın çok altında olacak.

    AGP platformunda DirectX 10 destekli ve kabul edilebilir performansa sahip ekran kartı bekleyenler kısa bir süre sonra beklentilerine cevap alabilecekler. Bunun dışınsa eski AGP sistemlerini değerlendirmek isteyen kullanıcılar özellikle donanımsal video hızlandırma özelliğine sahip olan Radeon HD 2400 Pro AGP ile eski sistemlerini değerlendirebilirler.







  • hey allah ım yaa , sen adamlara işlemci çıkartma , ondan sonra git ekran kartı yap
  • bu saatten sonra cıksa ne olur cıkmasa ne olur agp kullanıcıları işlemci barajına takılacaktır
  • Böyle bir şeye ihtiyaç vardı, umarım 2600XT gibi kartlara da AGP çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 24 Ağustos 2007; 13:34:21 >
  • isterlerse 2900xt agp çıkartsın pekde fayda olmaz işlemci yüzünden
  • sisteminde 9550 gibi kartlarla bugüne gelen pek çok a64 sistem ve 478'in güçlü işlemcilerinden kullananlar için iyi bir terfi olacakdır. nf3 çipsetli 939 anakartlara takılı kaç tane x2 sistem vardır? bu sistemin sahipleri için çok iyi bir yükseltme imkanı sunacakdır. bence ATi bu kartlardan çok kazanacak çünki agp konusunda artık rakibi yok. ayrıca 2900 pro gt gibi modellerin agp versiyonlarınıda çıkaracakdır diye düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teeKin

    bu saatten sonra cıksa ne olur cıkmasa ne olur agp kullanıcıları işlemci barajına takılacaktır
    Kesinlikle. Artık agp sistem kullananların işlemcisi yetmemeye başladı ve işlemciyi değiştirince bütün sistem de değişeceği için bu tür yeni agp kartlara gerek kalmıyor. Çünkü bütün sistem değiştiğinde aynı anda pci-e'ye de geçilmiş olunuyor.
  • e.kartı işlemci limitine takılmaz. c2d destekli agp anakartlarda yok degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 24 Ağustos 2007; 14:05:04 >
  • Bundan sonra agp ye çalışacaklarına hem nvidia hemde ati , 8800gt-8600gtx veya 2900pro-gt , 2950 pro gibi ekran kartlarını çıkartık f/p vga larına destek vermelidir bence.Ne 8600gts nede 2600xt 128 bit olmaları sebebiyle beklenenden %40 kadar , en az %30 kadar (kimine göre %60) az performans veriyor.Helede 8600gts gibi bellek ve çekirdek hızları bu kadar yüksek olan bir kart neden 256 bit olmasın.Burdan küfür etmek isterdim nvidia ya ama 8800gt ile beni memnun etcekler biliyorum
  • hiç bi anlamı yok böyle bir kart almanın..
  • Harika haber.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nForcer

    quote:

    Orjinalden alıntı: teeKin

    bu saatten sonra cıksa ne olur cıkmasa ne olur agp kullanıcıları işlemci barajına takılacaktır
    Kesinlikle. Artık agp sistem kullananların işlemcisi yetmemeye başladı ve işlemciyi değiştirince bütün sistem de değişeceği için bu tür yeni agp kartlara gerek kalmıyor. Çünkü bütün sistem değiştiğinde aynı anda pci-e'ye de geçilmiş olunuyor.

    +1
  • bakalım üzerindeki AGP köprüsü standart 2600 PROnun ne kadar üzerinde bu kartın satılmasını sağlayacak...
  • 2600xt ne zaman cıkacak acaba agpye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.