Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ŞİFREGİRİŞ NİCKLİ ARKADAŞ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Diğer donanımlar >> ŞİFREGİRİŞ NİCKLİ ARKADAŞ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
1906nedir

İkinci el mesajı:1872
Katılım zamanı: 1 Mart 2006;
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

24 Ağustos 2007; 12:33:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bundan 3 hafta once şifregirişin ilanını gördüm. birsürü parça satıyordu ve karşılığında arızalı telefon arıyordu. bende nokia 3250 vardı. su temasından dolayı çalışmıyordu telefon. kendime nokia n95 alınca nokia 3250 yi garantiye verip değiştirmektense şifregirişin satmış olduğu ramler+ps1+2 adet cep tel ile takasa anlaştık. Kişisel sorunlardan dolayı ben malzemeyi 1 hafta sonra gönderdim. ödemesinide ben yaptım. Arkadaş bana en kısa sürede yollıyacağını söyledi. ok dedim.1 hafta geçti sesi soluğu çıkmadı. Hakkında açılan ilanı gördüm. Pm attım hayırdır diye. yok bişey dedi özürdiledi göndercem dedi. fırsatım olmuyor dedi. ok dedim. 2 hafta oldu. attığım pm lere yanıt vermez oldu. bu 3. hafta nerdeyse ve hala attığım pm leri okumasına rağmen sesi soluğu çıkmıyor.göndermiyeceksen göndermicem de bende beklemiyeyim diyorum sesi soluğu çıkmıyor.ama pm leri okuyor. siteye giriyor.

Olay bu arkadaşlar. İyi niyetimden dolayı malı gönderdim. sonra sessiz kaldım gönderir diye. açılan konuyu okudum. Yok yapmaz okadarda dedim. İyi niyeti su istimal etmek ve dolandırıcılıktan dolayı bu kişi ile bağlantıya geçmek zorundayım.

Dinlediğiniz için tşk.

AYRICA BU 1 DEİL 2 DEİL BU ARKADAŞLAR ARTIK DİKKAT ETMEK GEREKİR.BEN BİRAZ İYİ NİYETLİ DAVRANDIM SANIRIM. BEN GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞIM VE EN KISA ZAMANDA ONU BULACAĞIMDAN EMİNİM.

NOT: ÖMERÖZKAN TARAFINDAN İZİN ALINMIŞTIR.

HAYIRLI FORUMLAR.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

BU FORUMU YA SEV YA TERK ET
ömerözkan

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:3434
Katılım zamanı: 6 Mart 2005;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

24 Ağustos 2007; 12:34:44 

ŞİFREGİRİŞ kullanıcı sorunlu alışverişler kısmına eklenecektir.
Yapmış olduğun araştırmalar.
Aşağıda yer almaktadır.
tolgahanvh@hotmail.com
05446117331

Aradım ve pm attım.Telefona cevap vermiyor.
Geçmiş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_16802423/mpage_1/key_%25FEifregiri%25FE//tm.htm#16816633

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

325. DÖNEM
65'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI LÜLEBURGAZ KIRKLARELİ
PİYADEYİM PİYADE
165 GÜN
LimeWaRe

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2832

24 Ağustos 2007; 12:36:06 

GECMIS OLSUN AMA BU IS BURDA BITMEZKI SERHAT GECEN ILAN ACILMIS ADAM ADINA AMA UYELIGI DURUYOR ODA ILGINC NE YAPMAK LAZIM BURDA SILINMESI ICIN DOLANDIRICILIKTAN BASKA ONUDA ANLAMIS DEGILIM O ZAMAN SILINSEYDI YENI UYELIK ALICAKTI VE BELKIDE SEN GIRMICEKTIN BU ISE

referanslar=
1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ....
olumsuz: WEST_BOY 3 kagıtcı temız dıye sattıgı telın ıcınden kablolar cıktı gerı almam dıyor..BU DOLANDIRICIYA DIKKAT EDIN
istanbul..
sierra

İkinci el mesajı:1351

24 Ağustos 2007; 12:36:12 

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierra -- 24 Ağustos 2007; 12:37:00 >

REFERANS:{PeGaSuS} , nerazzuri , MENEME2002 , mertaras , fatal22 ,alattin_nuri , alpermeric , Al PaC , sercany , historical , beyazkartal , wulfgar , wolverine_86 (Bursa) gozluklu (Bursa) şimdilik :)

Mekan : Bursa/yurtdışı :)
3van3sc3nc3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ağustos 2007; 12:39:31 

Geçmiş olsun kardeş benden alırken aracı kullanabilrsiniz hile yok bende biriniz istanbulda bakın ankaradan arkınıza kabulse o yollasın sende yolla olsun bitsin yeni üye olanlara kimse güvenmior..
ömerözkan

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 12:42:02 

Kendisinden açıklama bekliyorum.
Daha sonra gerekli işlem yapılacaktır.

325. DÖNEM
65'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI LÜLEBURGAZ KIRKLARELİ
PİYADEYİM PİYADE
165 GÜN
LimeWaRe

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 12:42:28 

quote:

Orjinalden alıntı: 3van3sc3nc3

Geçmiş olsun kardeş benden alırken aracı kullanabilrsiniz hile yok bende biriniz istanbulda bakın ankaradan arkınıza kabulse o yollasın sende yolla olsun bitsin yeni üye olanlara kimse güvenmior..

manasıyok ne dıosun ya ne aracısı mıllet ne dıo sen neyın derdınesın ufaklık gıt dersını calıssana sen

referanslar=
1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ....
olumsuz: WEST_BOY 3 kagıtcı temız dıye sattıgı telın ıcınden kablolar cıktı gerı almam dıyor..BU DOLANDIRICIYA DIKKAT EDIN
istanbul..
shanke

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:1294
Katılım zamanı: 18 Haziran 2007;

24 Ağustos 2007; 12:42:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

ŞİFREGİRİŞ kullanıcı sorunlu alışverişler kısmına eklenecektir.
Yapmış olduğun araştırmalar.
Aşağıda yer almaktadır.
Geçmiş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_16802423/mpage_1/key_%25FEifregiri%25FE//tm.htm#16816633

yaw hocam sadece bumu ???

hocam site yöneticilerinin artık bi şey yapması lazım burası ggyi geçmiş durumda lütfen yöneticlerden yenilik bekliyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 24 Ağustos 2007; 12:43:03 >

Referans : | ÖmerÖzkan-dh yönetim | hysteria35 | cengiz_1983 | sugarcocuk1 | vgulgec |Neosis |msamy|MENEME2002 / ermanunal01 turkcracker |someone74 | (((free_man ))) |mderdem |WinteR |whamx | sahinoz31 |kendinibil |seyido |GaMBiT_TR |drekeskin |reyta |memphis1tr |Pasha® |gokselgok |tablet | CeOfFuture |muratcan444 |cancancan23 | CARPEMUNDUM |GentleGiant |Asilhan | Wescam | ilidan |Psychopatia |KARATAHTA |DoubleDragon | mpy |aKaSa |rize_attack| nazgUL_vB|subzero_eren |eLroS |HİPER |kartal_07 |EXPANDER |FaBeRgE |(MURAT) |raymanallstar |yufak |rattler |XErTuX
kendinibil

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2109
Katılım zamanı: 21 Nisan 2005;

24 Ağustos 2007; 12:44:14 

Büyük geçmiş olsun. Aynı kişiler birden fazla kişiyi dolandırmış. Forumda bu işlere bir çözüm bulmamız lazım arkadaşlar. Olmuyor böyle. Caydırıcı önlemler alınmalı. Şimdi adam bu nikle uzaklaştırılsa bile farklı bir nikle üye olacak foruma. Ondan sonra günde üç dört asılsız ilan açacak, onun bunun ilanına hayırlı işler, güzel fiyat vs yazacak, bir de bakacağız 1 ay sonra adam yüzbaşı olmuş Bu işe bir çözüm bulalım lütfen. Kime güveneceğimizi bilemez olduk.

Mekan: Ankara-Keçiören
Cep: 05056447910-05334747480
Msn: kendinibil@hotmail.com
..::ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM KİŞİLER İÇİN TIKLAYIN::..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
Ceyhun

İkinci el mesajı:2238

24 Ağustos 2007; 12:44:41 

geçmiş olsun

3van3sc3nc3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ağustos 2007; 12:45:25 

limewire kardeş 1. manasiy0k deilim 2. başıma geldi senden ii biliorum 2 kere gittigidiyorda geldi tmmı...kredi kartı sahte çıktı........Verici yerleştirmek lazım çalınmaya karşı direk bloke edersin telefonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3van3sc3nc3 -- 24 Ağustos 2007; 12:46:26 >
IWBMY

İkinci el mesajı:246
Katılım zamanı: 14 Mart 2007;

24 Ağustos 2007; 12:47:57 

hocam geçmiş olsun

Referanslarım; alitopal, Darth Vader RSi,umutseda2121 , Caver, necoinside, X-GeN, Albatros83, SuMMerLoVe, wenigma, Radeon***, PoWeR_TeCH, deko1905, BaRTuQ27, zalman_1, AMFİBİ, eci_i, k0rkunc, 19, Bir Kedi Gördüm Sanki, Bonuss, mehmetx18, garuda, teknofobi
LimeWaRe

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 12:48:07 

tolga Sulugöl Soğukpınar Mahallesi, -, Merkez, Tokat 356/2149628

lf: 0544 9290315

adres:
omurtak caddesi. istanbul.kısmı no 42 modülya mobilya çorlu/tekirdağ

isim: tolgahan sulugöl

BEHZATLI, ayfonzo, busines, ceptelefoncu, selcukhanvh, satlık takaslık ve şimdi de MURATVH.
Hepsi aynı kişi:
Tolgahan Sulugöl.
tolgahanvh@hotmail.com
0543 860 51 14
0544 9290315

bunları bı arastıralım adamın sabıt numarası varmıs kapatsa bıle buluruz ben sana doncem kardes

referanslar=
istanbul..
ömerözkan

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 12:48:31