Karta pencil mod yaptıktan sonra 711 mhz e çıkmıştı zaten. Şimdi yeni anakart aldım işlemciye o/c yaptım çok azda GPU gitti sadece 5MHZ. Ama psu ve stok soğutucu nedeniyle işlemciye daha fazla yüklenemiyorum. Ayrıca 667ddr2 ramler çok az o/c oldu 693 mhz e çıkartabildim. baya bi frenliyor gibi ramler yawaş yawaş gidiyorum bakalım işte son rekorum(şahsi)
Yazmayı unutmuşum kartda İD mod var 7900GTX olarak görüyo ama rivatunerda işhattı olan kısmı işaretledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokato -- 24 Ağustos 2007; 2:39:45 >
bu arada power olarak feelın kendi powerını kullanıyorsan bayağı büyük bir riske giriyorsun bence...
pencil mod sonrası driverin clock frekans settings ayarlarından detect optimal frekans seçeneğini seçtikten sonra çıkan değerler kaç oluyor deneyip söyleyebilir misin?
bu arada power olarak feelın kendi powerını kullanıyorsan bayağı büyük bir riske giriyorsun bence...
pencil mod sonrası driverin clock frekans settings ayarlarından detect optimal frekans seçeneğini seçtikten sonra çıkan değerler kaç oluyor deneyip söyleyebilir misin?
Ewet feelin orjinal power ı kullanıyorum.(Biliyorum sağlıklı değil ama şimdilik idare etmek zorundayım) Bende Ntune yüklü oldugundan optimal ayarı bul seçeneği kalktı onun yerine sistemi ayarla butonu var. Sistemi ayarla butonuna tıkladığımda Gpu yu 639 mhz e Ramleri de 796 Mhz e getiriyor PcıX veriyolunu da 118 e getiriyor.Ama günlük kullanım değerlerim 680/1680 de hep. Bu değerle test ettiğimde ise 11001 puan aldı işlemci 2.6ghz de yine. Sizin skorunuz da güzel modsuz bir 7900GS için.
Değerlerin güzel Sende şöyle q6600@3,4Ghz, 1200@4-4-4-4 çalışan bi ram ve 700-800watt bi psu bu kart 14k'ları zorlar gibi
İltifatınız çok güzel keşke o dediğiniz olsa da Dünya rekorunu elime alsam Dünya rekoru tek 7900GS ile 13k. Ama gpu frekansı 800mhz in üstünde. Ayrıca birde ddr3 lere voltaj vermeyi bulabilsem ramler de biraz daha gider diye düşünüyorum.
dostum daha önce gpu voltajı arttırmak için gerekli yardımı yapmıştım şimdide mem için resmi yayınlıyorum bi tşkür edersin artık 10k vr pencil yazan yeri çızcan