fiyatınıda solersen cok ii olur 1-2 gune kadar tel almayı dusunuorm kamerası benı pek sarmadı gercı yannız ınternettekı satıs fıyatı dısındakı normal satıs yerlerınnde fıyatını yazarsanız sevınırım
Ellerine sağlık Güle güle kullan iyi günlerde inşaallah,hayırlı olsun.Telefon fena değil kanımca.Hem mp 3 player hem de telefon almak isteyenler için ideal.Ancak kamerası vga olduğundan kötü...Yoksa görünüşü,tarzı klasik Sony Ericsson kalitesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernsehn -- 23 Ağustos 2007; 20:09:10 >
bu arada bende k310 var hemen hemen aynı telefon.ses kalitesi k750i ve w810i ye çok çok yakın.ayrıca k310i de acoustic değiştirerek çok iyi verim aldım.hem kulaklıkta hem hoparlörde.tabi hafıza 15 mb olduğu için biraz deneysel bir amaçla yaptım:) db 2010 telefonlar (w810i,w800i vs...) apf uzantılı acoustic kullanırlar ama w200 yanılmıyorsam db2020 chipsetli bir telefon.bu da w850 ve w880i gibi telefonların acoustic dosyalarının yüklenebileceği anlamına geliyor.
6630 de nokia nın sayılı kaliteli müzik çalan telefonlarındandır.o yüzden 6630 iyi gelmiş olabilir.
telefondaki kamera ise 5 para etmez.uzaylı gelip bana taş atsa telefonu alıp resim çekmeye tenezzül etmem o derece kötü.keşke koyup maliyeti arttırmasalarmış.ya da web cam olarak kullanmayı sağlayabilirlerdi o zaman bari birilerinin işine yarardı.
Genel Özellikleri 1.8"inch 65.536 Renkli Ekran[128x160pixel] VGA Kamera[640x480pixel] 4xZoom Walkman® Media Player 1.0 Kızılötesi[İnfared] RDS Destekli FM Radyo 27mb Dahili Telefon Hafızası M2[Memory Stick Micro] ile 2gb'a Kadar Yükseltilebilen Hafıza Java MIDP 2.0 Flash Tema Desteği 18 Saate Kadar Müzik Çalabilme
EKRAN
65.536 Renkli Ekran(128x160pixel) Düşük Gibi Gözüksede Çok Güzel Parlak Bir Ekrana Sahip ve Kendi Sınıfındaki Diğer Telefonların(Örnek:E250) Ekranlarıyla Karşılaştırılınca Diğer Telefonlardan Daha İyi Olduğu Bariz Belli...
HOPARLÖR VE KULAKLIK
Hoparlör Genel Anlamda Çok İyi Hatta Çok Çok İyi Her Tür Parçada(Bass,Techno,Pop,Rock)Çok İyi Performans Sergiliyor...
Kulaklığa Gelince Kulaklık İçin Aynı Şeyler Söylenemez... Ben Kulaklıktan Beklediğim Performansı alamadım... Kulaklıktaki Performans Müzikten Müziğe Değişiyo...Ben daha sonra w200i+hpm64+pmx60 olarak denedim 6630me+ad-15+pmx60'ın yanına yaklaşamadı...Yani Kulaklıktan Fazla Birşey Beklemeyin Ama Çok Kötü'de Değil İyi'de Değil...İdare Eder Diyebiliriz...Yüksek Ses Vermiyor Ama 6630'dan Kaliteli Ses Veriyor...Ama Belki Bu Sorun İlerde Firmware,Far Manager ile Düzeltilebilir.....
KAMERA
Vga(640x480pixel) Kamera Olması Kötü Gibi Gözüküyor....Ama Profesyonel Fotoğraf Çekmeycekseniz Anı Ölümsüzleştirmek İçin Çok İyi Bir Çözüm...Kamera Max 640x480pixel Fotoğraf Çekiyor fakat interpolasyon ile 1280x1024pixel'e kadar çıkabiliyor...4x Zoom'a Sahip... Aynı Zamanda Max 176x144 15Fps 3gp formatında Video Kaydı Yapıyor...
Birçoğumuz Walkman Telefonun Getirilerini Biliyor Ama Ben Yinede Bilmeyen Arkadaşlar İçin Biraz Bahsediyim....Walkman Telefon Serisi Müziğin Ön Planda Olduğu Seridir Kaliteli Bir Müzik Çalardır...Uçak Modu Ve Mega Bass Gibi Teknolojileri Vardır.....Bu Teknolojilerin Hepsi Bütün Walkman Telefonlarda Mevcut(W200i Dahil)
Extra Özellikler
Ben ilk defa SE Kullandığım İçin Sınırsız Ses Kaydı Dikkatimi Çekti...Nokia'larda 1dk ile Sınırlı... RDS Ne Demek Bilmiyorum Ama RDS Destekli 20 Kanal Hafızalı Çok Güzel Bir Stereo FM Radyo'ya Sahip... Kızılötesi(İnfared)Bluetooth Daha İyi Olurdu Ama Kızılötesiylede İdare Edebiliriz... Flash Tema Desteği(4 Tema İle Birlikte Geliyor) Facewarp,News Reader,Music Mate,Video ve Photo Dj Uygulamalarıda Oldukça Eğlenceli... Kronometre,Ajanda,Hesap Makinesi vb özellikler...
Hafıza
W200i'nin Dahili Telefon Hafızası 27mb Ve Memory Stick Micro(M2)ile 2gb'a Kadar Yükselebilen Hafıza
Tasarım Ve Kullanılabilirlik
Ürünün Tasarımı Gayet Şık ve Hafif Evet Sadece 85gr Ölçüleri 101 x 44 x 18 mm... Siyah ve Beyaz Olmak Üzere 2 Farklı Renk Opsiyonu Var...Benim Tercihim Siyahtan Yana Oldu Siyah Bana Daha Çekici Geldi...Zaten Teknosalarda Şu an Sadece Siyah Renk Bulunuyor...
Kullanılabilirliğe Gelince Çoğu Kişi Joystick'e Ön Yargıyla Bakmıştı(Bende Dahil :)Malüm K750i Faciası... Joystick K750i'deki Gibi Bozulacak Cinsden Bir Joystick'e Benzemiyor...Ama Çok Yüklenirseniz Oyuncak Gibi Oynarsanız Sanırım Bozulabilir Tekrar Altını Çizerek SöylüyorumK750i deki Gibi Bozulacak Bir Joystick Değil...Eğer İçinize Sinmiyorsa Telefonu Sigorta'larsınız Böylece Kullanıcı Hatası'da Olsa Telefonunuzu Tamir Ediyorlar.Bunun Dışında Belki Ben İlk Defa SE Kullandığımdan Olabilir Mesaj Yazmak İşkence Gibi Geldi Bana...Mesaj Yazılıyo Yazılmıyo Değil Ama Harfler Çok Yavaş Geliyor.Nokia'lardaki Gibi Hızlı Değil....Bunun Dışında Telefonun Kullanılabilirliğinde Bir Sorun Yok...
Kutu İçeriği
Telefonun Kutu İçeriği Oldukça Zengin... HPM-64 Kulaklık Seti Veri Aktarımı Yapmak İçin USB Kablosu Şarj Aleti Telefon PC Suite CD'si Kullanım Klavuzu ve Kitapçıklar...
+ - Yönleri Ve Son Söz
Arkadaşlar Ürün Fiyatına Göre Çok Ama Çok İyi Bir Performans Sunuyor...Fiyat/Performans Oranı Gerçekten Çok İyi(%99)....Bazı Arkadaşlarımız Bluetooth Olmadığı İçin Bunu - Yön Olarak Değerlendirmişler...Bluetooth Olsaydı Çok Daha İyi Olurdu Ama Unutmayinki Bluetooth Olsaydı Bu Telefonun Fiyatı Daha Yüksek Olurdu...
+ Yönleri Walkman Telefon Zengin Kutu İçeriği Uygun Fiyat Ve Daha Fazlası
- Yönleri Mesaj Yazarken Biraz Zorlanmak... Kulaklık Sesi Biraz Daha İyi Olabilirdi...
İncelememizin Sonuna Geldik Umarım Sizlere Yardımcı Olabilmişimdir..... Eğer Eksiklerim veya Yanlışlarım Varsa Lütfen Düzeltiniz... W200i Hakkında Her Türlü Soruyı Sorabilirsiniz....