Bu UPS'i kullananlara bir soru; elektrik kesildiğinde o uyuz eden bip bip sesini bunda otomatik olarak kesme imkanımız var mı? Yoksa illa üstündeki tuşa mı basmak gerekiyor? Elimde siyah kasa powercom UPS var ancak her elektrik kesildiğinde bip bip ötmesi beni ayar ediyor, gece uyurken falan uyandırıyor mesela Elektrik kesildiğinde mümkünse bir kere bipleyip sonra susmasını istiyorum, ya da hiç ötmesin.
Bu UPS'i kullananlara bir soru; elektrik kesildiğinde o uyuz eden bip bip sesini bunda otomatik olarak kesme imkanımız var mı? Yoksa illa üstündeki tuşa mı basmak gerekiyor? Elimde siyah kasa powercom UPS var ancak her elektrik kesildiğinde bip bip ötmesi beni ayar ediyor, gece uyurken falan uyandırıyor mesela Elektrik kesildiğinde mümkünse bir kere bipleyip sonra susmasını istiyorum, ya da hiç ötmesin.
Öle birşeyin olması imkansız ama gece yatarken ups i kapat yat.
Ups beni hiç uyandırmadı şimdiye kadar ki bip sesini çıkartan elektronik parçayı havalandırma deliğine yapıştırmama ramen
Çünkü beni uyandırması önemli pc 7/24 açık ve ups pc yi en fazla 45 dak çalıştırabiliyor.
Gece yatarken UPS'i kapıyorsam bana faydası ne? UPS server'a bağlı zaten onun amacı server'ı 24 saat kesintisiz çalıştırabilmek. Ayrıca öyle birşeyin olması imkansız değil, bazı markalarda bu özellik var.
Sanırım UPS'in içini açıp o öten minik şeyi sökmekten başka çare yok...
Gece yatarken UPS'i kapıyorsam bana faydası ne? UPS server'a bağlı zaten onun amacı server'ı 24 saat kesintisiz çalıştırabilmek. Ayrıca öyle birşeyin olması imkansız değil, bazı markalarda bu özellik var.
Sanırım UPS'in içini açıp o öten minik şeyi sökmekten başka çare yok...
APC, Powercom ve Tunçmatiğin bazı modellerini kullandım elektrikler kesildiğinde ve ups ötmeye başladığında 1-2 sn kapama yuşuna bastığımda sessiz oluyordu ama akü kapasitesi kritik olduğunda gene ötmeye başladı.
Siz içindeki öten mink parçayı (Buzzer) sökmek yerine bir anahtar takın gece yatarken anahtarı kapatın.
"UPS server'a bağlı" diye baştan belirtseydiniz gece yatarken ups i kapatın demezdim
Bende UPS 2000D VA PEGASUS LCD EKR. MOD.KOR+TOP.P(80dk) alacağım ucuzada buldum internernetten 154$+kdv: 238 ytl ye geliyor kargo dahil. Bakalım 80 dakika götürecekmi ? Pazartesine kadar iyice araştırıp alacağım :) bu ups hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAPTAIN@ -- 24 Mayıs 2008; 9:56:30 >
Ben araştırdım İnform 2000 va göstergeli yazılım desetkli ürünü aldım. Bir aydir kullaniyorum çok menmunum. benim göstergede elektrik giriş Watı sürekli değişiyor 239 falan oluyor çıkış wat 220 hep. eğer giriş çıkış diye iki rakm gösteriyorsa ekranında giriş Watında dalgalanmalar olabiliyor ama diğer bir göstrge daha varsa onu 220 Watda sabit olup dalgalanmaları düzenlemesi gerekiyor... Pegasusa pek iyi deediler ve bayii ağı yagın değil üründe en onemlisi bu bence bulunduğun ilde ve yakınında garanti için servisi olması ürünün gerisi tefarruat :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAPTAIN@ -- 28 Haziran 2008; 17:24:06 >
arkadaslar tek rakkam var prizdeyken 210 la 220 arasi oynuyormus elektrik gittiginde 220 yaziyormus
şebeke geriliminin düştüğünü gösteriyor iş saatleri dikkat ederseniz güneş doğmadan önce bakın 220 nin üzerinde olabiliyor gün içerisinde 210 un altına hatta 200 ün altına düşebiliyor...
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı