Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS Ürün İncelemesi [kmp16]@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: @@POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS Ürün İncelemesi [kmp16]@@ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ibrahimalp

25 Ocak 2008; 18:47:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hepsiburada.com 5 gündür ürünü göndermeyince siparişi iptal ettim ve vatanbilgisayardan aldım 24 saat geçti ve şimdi elimde ürün şarja bağladım açık vaziyette önde yazan değerler elektriğin o andaki değeri mi ?

2007-Getz 1.5 CRDi VGT HY KLM ABS - Siyah

Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci- intel P35 DP35DP REV A2 Anakart - Kingston 800 Mhz Hyperx 2*2 Gb Ram - Ati Radeon 2900 HD GT ekran Kartı - 750 GB Seagate HDD - Asus DVD RW - Skystar 2 Tv kartı - Creative Value Audigy Ses Kartı- Thermaltake Amor 3000 Kasa - Asus FSP Epsilon 600 W Psu - Powercom IMD 1500 AP Güç Kaynağı.

kmp16

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008; 19:36:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

hepsiburada.com 5 gündür ürünü göndermeyince siparişi iptal ettim ve vatanbilgisayardan aldım 24 saat geçti ve şimdi elimde ürün şarja bağladım açık vaziyette önde yazan değerler elektriğin o andaki değeri mi ?

Öncelikle ürün hayırlı olsun. Evet ön panelde görülen değerler o anki voltaj depğerleri. Aşağıdan yukarı 5 çizgide batarya doluluk seviyesini gösterir. Ayrıca birlikte gelen yazılmlada yük durumunu anlık değişiklikleri ve birçok ayrıntıyı görebilirsniz. Önce USB kabloyu takmanız gerekecek tabi programı kullanabilmek için. Tekrar hayırlı olsun

ibrahimalp

26 Ocak 2008; 8:14:59 

Teşekkür ederim. bizde değerler 222 ve 229 arasında oynuyor sürekli. Birde ups şarj olduktan sonra bağladım ve diyelimki elektikler gitti ve ups devreye girdi ve kapanana kadar devrede kaldı. O zaman ups i tekrar yüksüz şekilde şarj mı edeceğiz yoksa elektrikler geldiğinde açtıgımız zaman şarj edecek mi ?

Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci- intel P35 DP35DP REV A2 Anakart - Kingston 800 Mhz Hyperx 2*2 Gb Ram - Ati Radeon 2900 HD GT ekran Kartı - 750 GB Seagate HDD - Asus DVD RW - Skystar 2 Tv kartı - Creative Value Audigy Ses Kartı- Thermaltake Amor 3000 Kasa - Asus FSP Epsilon 600 W Psu - Powercom IMD 1500 AP Güç Kaynağı.

kmp16

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008; 14:40:53 

quote:

Teşekkür ederim. bizde değerler 222 ve 229 arasında oynuyor sürekli. Birde ups şarj olduktan sonra bağladım ve diyelimki elektikler gitti ve ups devreye girdi ve kapanana kadar devrede kaldı. O zaman ups i tekrar yüksüz şekilde şarj mı edeceğiz yoksa elektrikler geldiğinde açtıgımız zaman şarj edecek mi ?

Merhaba, değişken voltaj değerlerini görünce voltaj dalgalanmalarına şihti olmuş oldunuz. Bu tür cihazlarda cep telefonlarının bataryaları, sarjlı ışıldak bataryaları vb. cihazların bataryalarıda bilinçsiz şarj etmek sebebiyle ömürleri kısa olmaktadır. Bana kalırsa daha uzun ömürlü kullanmak için diyelimki elektrikler gitti, fişi çekin elektrikler gelse dahi fiş çekili dursun taki kendiliğinden kapanana kadar bekleyin ki bütün yük boşalsın. Aslında bu tür cihazlarda dikkat eidlmesi gerekn küçük ama önemli bir ayrıntı. Bu yazdığım fiş çekme olayını uygulamanız için sık sık elektrik kesiliyor olması da önemli. Eğer elektrik senede birkaç kez oluyorsa sorun değil ama sürekli kesintiler oluyorsa yazdığımı uygulamanızı öneririm. Ben bilgisayarı kapattıktan sonra KGK açık bırakıyorum ama aslında kapatmak daha uygun bir haraket olur. Umarım sorunuza yanıt bulabilmişsinizdir

ibrahimalp

27 Ocak 2008; 9:48:41 

Bugun ürünü pc ye bağladım fakat elektrik kesilir kesilmez pc kapanıyor :( ürünü iade etmeyi düşünüyorum

Mad_Wolf

27 Ocak 2008; 9:54:00 

urunun 1500 lugunu alabilirsin
neler bagliyorsun
cunku su an alet kaldirmiyor gozukuyor

You'll Never Walk Alone.
kmp16

Sisteme Gözat

27 Ocak 2008; 13:12:18 

quote:

Bugun ürünü pc ye bağladım fakat elektrik kesilir kesilmez pc kapanıyor :( ürünü iade etmeyi düşünüyorum

Ürün boş olarak gelmiş anlaşılan. Kullanmadan önce 24 saat şarj etmek gerekiyor. Şarj etmeden zaten işlevini yerine getiremez

ibrahimalp

27 Ocak 2008; 13:26:18 

24 saatten fazla şarj ettim. Üstelik kardeşimin pc benim sistemden çok daha düşük olmasına rağmen aynı şekilde kapatıyor. Sadece kasa ve monitoru bağladım. Dedim monitor fazla geliyor onuda çıkarttım sonuç yine hüsran. Ürünü paketledim yarın gönderip para iadesi isteyeceğim. 1500 ap hiçbiryerde stoklarda yok. Artık başka bir ürün alacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimalp -- 27 Ocak 2008; 13:27:13 >

kmp16

Sisteme Gözat

27 Ocak 2008; 13:36:07 

quote:

24 saatten fazla şarj ettim. Üstelik kardeşimin pc benim sistemden çok daha düşük olmasına rağmen aynı şekilde kapatıyor. Sadece kasa ve monitoru bağladım. Dedim monitor fazla geliyor onuda çıkarttım sonuç yine hüsran. Ürünü paketledim yarın gönderip para iadesi isteyeceğim. 1500 ap hiçbiryerde stoklarda yok. Artık başka bir ürün alacağız...

Şarj yapmanıza rağmen bu sorun hala devam ediyorsa şansız bir alışveriş olmuş anlaşılan. Geçmiş olsun

ibrahimalp

27 Ocak 2008; 16:52:36 

Bilmiyorum ama bu olayı yaşayınca güvenim sarsıldı powercom'a. Zaten elimde Tunçmatik 600w Ups var aynı şikayetten aldım bu ürünü bundada olunca

Diveman

28 Ocak 2008; 0:05:45 

arkadaşlar benim bulunduğum yerde elektrik kesintileri çok nadir oluyor.Ama elektrik akımı düzensiz geliyor.Mesala bazen amfim düşük akımdan dolayı açılmıyor.
Pc de sorun yok çok şükür ama genede koruyucu bir cihaz almak istiyorum.Yani önemli olan cihazı açık tutması değil gelen elektriği regule etmesi.
Regulatörlerin ups lere göre elektriği daha iyi regule ettiği söyleniyor.Doğrumu acaba.Hem regulatörlerde batarya sorunuda yok.Acaba ups mi alsam
yoksa regulatörmü.

Regülatör (97 ytl)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29673

Ups (154 ytl)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18983

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
2005 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN GÜMÜŞ GRİ

alperian

28 Ocak 2008; 10:11:34 

ups daha akılıca olur muhtemelen ikisinde de aynı regülasyon çalışma mantığı var.

amfiniz pahalı bir amfi ise online model upsler ile daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperian -- 28 Ocak 2008; 12:19:37 >

-D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n-
Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın!
µC µP Dsp embedded designer (UPS-KGK Tasarımcısı)
özel mesaj için yazdığım mesajdaki resmine tıklamanız yeterli.(profilim kapalıdır)
YasiKa

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 22:10:31