Başta TRT ve Türk DİL KURUMU olmak üzere bir çok resmi özel kurumların sponsorluğunda hazırlanan organizasyonun linki nasıl kural dışı oluyor. Bunun neresi ideooloji, neresi gayr-ı ahlaki, neresi aşağılama argo.
İllede Angelina Julia nın ahlaksız pozlarından mı imza yapmam gerek anlamadım. Neyse hayırlısı.
Bende İNGİLİZCE ye sahip çıkarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 25 Haziran 2006; 10:40:47 >
Trivium, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tenacious D, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down (Müziğine karışamayız), Moonspell, Paramore, Avril Lavigne, EvaneScence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish Bunları neden yazdım? Hiç, laf olsun...
Bir adet resmin yanında msn durumunu koysak kural dışı olur mu?
Çünkü bir çok kişi koyuyor ve bu 2 adet resme giriyor da kafam karıştı
Koydum 2 sn sonra silindi cevap geldi sağolun
Trivium, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tenacious D, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down (Müziğine karışamayız), Moonspell, Paramore, Avril Lavigne, EvaneScence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish Bunları neden yazdım? Hiç, laf olsun...
Başta TRT ve Türk DİL KURUMU olmak üzere bir çok resmi özel kurumların sponsorluğunda hazırlanan organizasyonun linki nasıl kural dışı oluyor. Bunun neresi ideooloji, neresi gayr-ı ahlaki, neresi aşağılama argo.
İllede Angelina Julia nın ahlaksız pozlarından mı imza yapmam gerek anlamadım. Neyse hayırlısı.
Bende İNGİLİZCE ye sahip çıkarım
Onlar sizin görebildiğiniz kurallar olduğu için sadece onlara göre değerlendirmişsiniz sanırım. Oysa başka kurallar da var imzalar için. Mesela satır sayılarının sınırlanması gibi.
Anlamadığım bir mesele AreaOfEffect kardeşimizin avatarı da site kurallarına uygunmu acaba. Eğer öyle ise Saygılar....
İkincisi DrTeach ve egzantirig isimli üyelerin imza kısmı belimkinden çok daha uzun. Ona var da bize yok mu?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 26 Haziran 2006; 15:41:07 >
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
ætilla
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
29 Haziran 2006; 15:11:31
ya insan bi uyarır yani ya...yada ne biliyim of of