Uefa Kupası Finalinden Önce, İngiliz Bayrağı Açan Fenerlilere,GSlı Küçük Bir Taraftarın Açtığı Pankartla Verdiği Cevap: "Fenerli Abiler!!! Dedelerimiz İngilizlere O Bayrağı Açtırmamak İçin Çanakkale'de 190.000(Yüz Doksan Bin) Şehit Verdi!"==>>Kaynak beckhir(Teşekkürler) Yapma Koçum,Aç,Gözlerini.Ne Denizi,Ne İstanbul�u.Konya'dasın İyi Bak.Şu Karşındaki İnce Minare.Hemen Arkasındaki Alaaddin Tepesi.Tepeyi Aştın mı Sağına Soluna Camileri Alarak MEVLANA'ya Ulaşırsın. ==>>Kaynak Ekşi Sözlük
Sony Ericsson W800i + R1L002 + 512 MB Memory Stick Duo + Ben = Mutlu İnsan Portresi
imzan yanlis, silinmesi isabetli bir karar olmus. bu kadar inatci olmaya devam edersen bir cumle de bir baskasi kurar sana, uzulursun. tabi sahsina degil takimina buna mecbur etmeye gerenk yok. yasandi ve bitti, gerekli mesajlari alan aldi, alamayan da artik nasibini bir baska bahara sakladi. onlar zaten kaybedenlerden oldu. mevlana bile kurtaramaz onlari.
imzan yanlis, silinmesi isabetli bir karar olmus. bu kadar inatci olmaya devam edersen bir cumle de bir baskasi kurar sana, uzulursun. tabi sahsina degil takimina buna mecbur etmeye gerenk yok. yasandi ve bitti, gerekli mesajlari alan aldi, alamayan da artik nasibini bir baska bahara sakladi. onlar zaten kaybedenlerden oldu. mevlana bile kurtaramaz onlari.
imzada kural dışı olan bişey yokken silinmesi ne kadar mantıklı sahra sence?
yazdığım politik siyasi dini ya da devleti bölücü bir yazı değil takımımın bir anısı konyamın bir sözü ve telefonumla ilgili bir bilgi
tam bilemem ama 6 satır yazı var ve 2 satır boşluk.. ama kural içi olduğu tescillendi diyorsun... ilginç..
Bulurmuyum söyle seni o eski halinle uzansam uzaklardan öylesine öylesine derin içimdeki yerin bi köprü olsam yüreğimden yüreğine Sen şimdi uzak şehirlerde neden bu kadarı bana çok gelir sensizliğe alışmak zor gelir Yanlızlık nedir bilirmisin onca insan arasında ben sensiz yanlış yollarda Gel kurtar gel kurtar beni. . .
Adminler şu imzalara bu kadar takmasanız diyorum artık. çoğu kişinin imzasında size tepki var. benim eski imzamda kurallar dahilinde olduğu halde silinmiş. inanın böyle yaparak insanları forumdan soğutuyorsunuz..kaçıncı imza değiştirişim. kurallar dahilinde olan imzaları bile silmeye başladınız
silinen imzam buydu:
imzanız dışı kural. --hadi canım sende.. valla mı?
eleştiri kabullenemiyor iseniz söyleyin ona göre biz düzenleriz imzamızı.