İmzamda aynen şu yazıyordu " gazete okumak isteyenlere www.yenimesaj.com.tr " İmzamın kural dışı olduğunu düşünüp düzeltmişsiniz. ben neden kural dışı olduğunu anlamadım.Düzeltilme nedenini öğrenebilirmiyim lütfen...
Soruma cevap yok mu acaba?? Eğer cevap yok sa yanlışlık oldu deyip, tekrar aynı imzayı kullanacağım. Ceza da almak istemiyorum. O yuzden lütfen cevap verin...
Cevap yoksa yaz arkadaşım.
Yani şu bölüme bakıp bir şey yazmak zor geliyorsa modlara, sana da bir şey deme hakları yok bence.
iyi o zaman. ben de tekrar yazacağım. Eğer ceza verirlerse burayı da delil gösterecem.
Tekrar yazdım ve tekrar editlendi .mzam. ama hala hiç kimse neden kural dışı olduğunu söylemedi. Kural dışıysa koymayalım, eğer kural sorunu yoksa neden siliyosunuz? madem üst konu yaptınız arada bi bakıp cevap verin lütfen...
ZEUS__
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
26 Ocak 2006; 1:08:01
hocam şimcik şöyle oluyor.benim şu imzanın sağ tarafına 100*100 ve 20 kb boyutlarında bi resim koysam nasıl olur.yakışır mı?yoksam anayasal düzene karşı bir illegal harekette bulunmuş olurmuyum.teşekkürler,saygılar.
ZEUS__
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
26 Ocak 2006; 1:10:24
quote:
Orjinalden alıntı: internal_technic
Kurban olayım biri bana yardım etsin.Forum oluşturmak istiyorum ama nereden yapıldığını bilmiyorum.
forumdasın zaten şu an ya.o kadar kafaya takma.bi gün o da olur.elindeki forumun kıymetini bilmeyenin kendi forumu olmazmış.
sanırım daha öncede mesaj attım bu başlığa tam hatırlamıyorum ve aramayada üşendim ... lütfen şu imzaları silen kim ise neden sildiğini açıklasın ... bizde yeni imzamızı ona göre düzenleyelim ... !!!
imzada kullanılacak resim boyuru 100x75 olduğu zaman pek birşey görünmüyor, anlamını da yitiriyor. dosya boyutu 20 kb'ı geçmemek kaydıyla 200x150 olması daha mantıklı diye düşünüyorum. indirilecek dosya boyutu yine 20 kb'dan büyük olmayacağından sayfa açılmasında bir yavaşlama olmayacaktır...
kolay gelsin...
yaw arkadaşlar bu ceza verme ve cezayı sona erdirme işine kimler bakıyor. imzam yüzünden 1 hafta ceza aldim, nedenini bile bimiyorum. ceza aldığıma yanmıyorum cezam 2 hafta olmasına ragmen açılmadı. 3 gündür mail atıyordum sonunda bugün açılmış. bu ne düzensizlik ya, 1 hafta diyorlar mail atıp hatırlatmasam ömürboyu açmayacaklar..... anlamadım gitti................