mewluth arkadasim gosterdigin imza 2 tanedir ikisini karistirmissin ilk imza gereken ceza verilecektir oraya kadar 2 incisi bize olan yerle basliyo benim sordugum bu mesaj niye silinmis msn de soruyorum 30 saniyeni alir takmiyosun bile sonra gelip 2 mesaji karistiriyosun
beckhir, moonrose benim imza kural dışıymış sildiler ; ben de bunu koydum umarım bu da kural dışı değildir; gerçi buna eklencekler var ama önce öğrenmem gerekiyo
1. imzada yazının boyutunu nasıl küçültüyoz 2. yazının rengini nasıl değiştiriyoz
bi de bu avatarların boyutları niye bu kadar küçük olmak zorunda; hiç bi avatar olmuyo, olanlar da zaten anlaşılmıyo; sinir oldum
Herhangi bir kuraldışılık var mı imzamda acaba sayın forum yetkilileri? Üstte ayrıca kalan yazıyı da resmin yanına eklecektim ama şu an mevcut forum code'larıyla mümkün değil. Keşke "<table>" kullanabilseydik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan_karabay -- 26 Aralık 2005 16:55:26 >
TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersBloğumAdana25+http://aresturk.blogcu.com
benim imzamda kural dışı yapılmış aynı yazıları satır eksileterek yaptım umarım kilitlenmem imzayı değiştirirken nerede hata yapıldığını söyleyen birisi olursa çok sevinirim ... nerde hata yaptığımızı bilmeden nası düzenleyeceğiz ?
mesaj yazdıktan sonra altına herkez resim koyuyor(imza bölmüne veya avatara değil) ben koyamıyom Böyle kocaman resimler falan koyuyorlar nasıl koyuluyor söyler misiniz bİRDE YAZININ rengini nasıl dğiştiriyoz ve büyültüp küçültüyoz
(RAPİD'DEN DEĞİL ONU BİLİYORUM !)
İmzam kurallara uygunmu yaa bıktım artık imza değiştirmekten birisi cevap versin gerçi uygun olması lazım img. 50x100 ve 7792 bayt altındaki yazıdada bir kusur göremedim geçenkinede uygun diyodum ama oda patladı