Eyyamın Rengi Sarı ister Lacivert Koy Yanına ister Kırmızı! Bu imzanin Nesi Kurala Aykırıymı? Bu hafta ligde yapılan iki maçta da Eyyam Yapılmadığını söyleyen mantık sahibi bir tane Futbol insanı varmı? MHK başkanı ve MHK başkan yardımcısı dahi Hakemlerin uygulamalarının kabul edilemez olduğunu belirtirken DH nin fbli hangi yöneticisinin Zoruna gitti Bu imza anlamış değilim Kesinlikle Cezama itiraz ediyorum ve Forum içi Eyyamında artık yeter noktaya geldiğini söylüyorum Hodri meydan Eyyam Yapılmadığını iddia eden Ceza puanı veren yönetici gelsin gerekçesini anlatsın
ceza puanı vermeye meraklı mod sayısı sürekli artıyor.Hadi imza kural dışı sildiniz ve o manidar yazınızı koydunuz e bu kırmızı çizik ne oluyor? Bu forumda imza atmak öss kazanmaktan zor. Bu ülkede herşey insanların hayatını zorlaştırmaya programlanmış sanki. Resmen ülkenin küçük aynası gibisiniz
Köpek, bir adamın en iyi arkadaşıdır.. İnanmıyorsanız şu basit deneyi yapabilirsiniz.. Karınızı ve köpeğinizi arabanızın bagajına kapatın.. Bir saat sonra kapağı açtığınızda sizi görünce mutlu olan hangisi görün..!
kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'... can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!
benim imzamın gerçekleri anlatması mı tahrik etti sizleri yoksa imla yazım vb yanlışlar mı var anlamış değilim.çok katı kurallar var. anayasada filan yer alıyo sandım bi an. bu kadar katı kurallar koymanız saçma.
Ya benim imzam 7 satır ve hic font kullanmadım kural dışı birşey yok ve ben 3-4 aydır bu imza ile dolaşıyorum o kadar da yonetici gördü kimse bişey demedi çünkü denilcek birşey yok kural dısı değil imza ve şimdi silinmiş bunun acıklaması nedir ? bir şarkı sozu ve kesin fenerli bir mod yada admin gördü ondan sildi baska hic bi acıklaması yok yani
Edit: imzamda hic bir ima ve bir anlam bulunmamaktadır sevdiğim bir şarkının sözlerini yazdım kural dısıda bir durum yoktur!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smh!! -- 1 Mayıs 2008; 17:52:17 >
ellerin ellerimden ayrılmasın sevgilim, gözlerin gözlerimden ayrılmasın azize ah azize ah azize yalvarırım gel gitme çok mesudum ben seninle ah azize ah azize beni terk etme, beni terk etme sev diyorsun azizem seni nasıl seveyim, vefakar olduğunu ben nerden bileyim.