Hocam Legend yazısıyla bana bir avatar yaparsan sevinirim.Minnet duyarım üstüne teşekkür ederim.
Hocam o kadar çok istek olmuşki istemeye utanıyorum onun için boşver sen beni. Resim çalışmaların gayet güzel hizmetlerini bekliyor çabanızı takdir ediyorum.
Edit:İstemem yan cebime koy gibi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend86 -- 30 Ağustos 2007; 0:29:29 >
Hocam Legend yazısıyla bana bir avatar yaparsan sevinirim.Minnet duyarım üstüne teşekkür ederim.
Hocam o kadar çok istek olmuşki istemeye utanıyorum onun için boşver sen beni. Resim çalışmaların gayet güzel hizmetlerini bekliyor çabanızı takdir ediyorum.
Edit:İstemem yan cebime koy gibi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssalways -- 2 Eylül 2007; 1:51:03 >
Peace diye bi yazı yazarbilir misin. Hani karmaşık duygular içeren resimler olur ya o şekilde bişeyler yaparsan. Bişey daha dicem ama Bana yazdığın yazı çok güzel ama biraz küçük kalmış.. Acaba ?? ismini açıklamak istemeyen arkadaşın yazısında bi kedi var onun gibi değişik kedi resmi ile yazıyı da daha bi şekillendirirsen Yu Rak hacu derim
Kolay gelsin.
materyali ödünç (ç)aldım parmak çizecek halim yok
benim sucum degil bu hırsızlık. memleketten akrabalara resim isteseydin sen de. dh e çalışıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssalways -- 2 Eylül 2007; 1:51:52 >