Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IıIıIıIı Beklenen Nokia 6120 incelemesi ıIıIıIıI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: IıIıIıIı Beklenen Nokia 6120 incelemesi ıIıIıIıI Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zyphros

28 Ağustos 2007; 11:34:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Valla hocam ben hayret ediyorum yani telefon arayan almak isteyen nokia 6233,6300,v.b. telefonlarla ilgilenen ama hala 6120'den haberi olmayan insanlar var nasıl araştırıyorlar nasıl hangi kriterlere göre telefon bakıyorlar ben pek anlayamıyorum
Ben aldığım gün yanımda bir başkası da 6300 alıyordu, aradaki 30 YTL farka rağmen?!
Ben olsam 6300'ı bu telefona tercih etmemdeki tek etken metal kasası olurdu heralde, onun haricindeki bütün özellikleri (işlemci,video kaydı,symbian,3,5g,v.s.) 6300dan üstün bir telefon. Herhalde Nokia yeteri kadar telefonun reklamını yapmadı ya da henüz yapmaya başlamadı. Zaman geçtikçe ve insanlar bu telefondan haberdar oldukça gerektiği ilgiyi görecektir diye tahmin ediyorum
Ve yine ekliyorum, bar tipi ince kibar bir Nokia almayı düşünüyor ve araştırıyorsanız,6120siz geçirdiğiniz her güne biraz daha üzülmelisiniz...

yok imza mimza...
..:Roman Kosecki:..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 11:46:21 

Evet telefoncuların hiçbiri bilmiyor bu telefonu benim kardeşimde ve eşinde 6300 var beraber karşılaştırdık resmen 6120c 6300'ı ezdi geçti.tamam çok mükemmel demiyorum sonucunda 6300ın kasası çekil ama multimedya yönünden çok üstün bir telefon.6120c den benimde bir takım şikayetlerim var yok değil ama kötü diyemem.

tamam

-tuşlar küçük bazen zorluyor
-arka kapak boşluk yapıyor
-benim ekran paneli sağ altaan çok hafif oynuyor
-hoparlör beklediğim gibi çıkmadı

ama bunlar bu telefona kötü dememi gerektirmez sonucunda garantili bir alet alıyoruz
Barce

28 Ağustos 2007; 11:56:01 

Herkes biz gibi araştırmadığı için farkında değiller bence.Yoksa bu telefon 6300 ile kıyaslanamaz. Kıyaslamak abes olur.Üstün bir cihaz.Bence tek eksiği kamera ve videoda eksik kalması ki yanlış anlaşılmasın bu haliyle bile tatmin edici.Video d900 ayarında kamera 6233 ayarında.artısı hızlı işletim sistemi ve symbian oluşu.Bilmediğimiz bir sürü özellik var.Bu telefona yer bulucu eklenmiş,sip var ama ayarları ile uğraşamadım.menü hızı filan süper. n73 de 5 sn. de açılan bu modelde 1 sn. de açılıyor.Telefon çok şık gören beğeniyor.2.kamera zaten tam ekstra olmuş.Fiyat bir nebze pahalı gelebilir ama 50-100 ytl düşmesi halinde almayana gülerler.6300,6233,k750i,w810i,d900,u600,e50 de dahil olmak üzere tüm telefonları üç aşağı 5 yukarı biliyor ve kullanmışlığım var ve bu telefondan daha çok zevk aldığımı söylemek isterim.Bu ayarda telefon alacaklar kesinlikle 6120c yi gönül rahatlığı ile alabilirler,her yönden diğer modellerden çok fazla eksiği olmamakla beraber artıları daha fazla ve genel değerlendirme kriterlerime göre bence çok daha iyi.
Daha iyisini almak isteyen varsa n73,n80,e65,p1 aklıma gelenler ama ebat önemliyse sizler için yine dönüşünüz bu modele olacaktır.

Karadeniz fırtınası.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 11:59:51 

@Barce, @Zyphros siz bu telefona kılıf bulabildinizmi?elleseme parmak izim çıkıyor çok sinir bozucu ya sil sil dur

barış senin pil kapağında boşluk falan varmı yada kasada gözüne çarpan eksi bir yön varmı?
Zyphros

28 Ağustos 2007; 12:08:38 

Valla arkadaşlar başka alternatif bulamadığım için dandik iki liralık kadife kılıflardan aldım(bozuk para kesesi gibi olanlardan) boyun ipini de kestim,atıyorum telefonu içine büzüyorum ağzını iki ovalıyorum içinde ne iz kalıyor ne bişey hem içine koyup çıkarması rahat hemde zaten telefon küçük olduğu için cebe koyunca insanı rahatsız etmiyor.
Benimde bir sorum var:

Şarj olarak ne durumdasınız acaba; ben çok fazla telefonu kurcalayan biri değilim, günde 10 civarı mesaj ve 15-20dk arası telefon konuşmam oluyor daha doğru düzgün oyun bulup yükleyemediğim için oynayamıyorum. Bu şartlar altında tam iki gün gidiyor (geceleri telefon kapalı). Yorumlarınızı bekliyorum
Edit:
@Roman:Telefoncuda Golla diye bir marka vardı çok güzel kılıflar var ama tabi klasik deri kılıflardan değil her tarza hitap edecek şekilde kılıflar ama sadece şekilli diye de bez kılıfa 15-16 lira vermeye acıdım açıkçası!Bir örneği var mesela teknosa da linkten görebilirsin:
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145050662&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyphros -- 28 Ağustos 2007; 12:13:45 >

yok imza mimza...
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 12:16:13 

valla pazartesi sabah 7de aldım telefonu şarjdan hala 5kazık var düşün yani çok fazlada kurcalamadım enfazla 30sms zil sesi ayarı ve an fazla 10dk görüşme için kullandım şimdilik gayet iyi
Zyphros

28 Ağustos 2007; 12:20:02 

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

@Barce, @Zyphros siz bu telefona kılıf bulabildinizmi?elleseme parmak izim çıkıyor çok sinir bozucu ya sil sil dur

barış senin pil kapağında boşluk falan varmı yada kasada gözüne çarpan eksi bir yön varmı?

Bir link daha Golla'nın bir çok modeli bir arada:
http://www.sakaryatelekom.com.tr/t/901/subproduct.jsp?p=4029

yok imza mimza...
Barce

28 Ağustos 2007; 12:20:04 

Benim kasadan yana sıkıntım yok şu an için,telefonu cepte taşıyorum kılıf hiç kullanmadım zaten telefonu çok dikkatli kullanırım.
Gelelim şarj süresine telefon 24 saat açık ve minimum 3 gün gidiyor.Bunu bence telefon ayarlarından ekran parlaklığı vb. ayarları yaparak süreyi uzatabilirsiniz.İlk aldığımda telefonu kurcaladım,günde 2 saat mp3 dinledim ve günde 20-30 dakika konuşuyorum 3 gün gitti.Şu anda dün sabah şarjdan aldığım telefonda 1 derece düşme var,ama kurcalamam biraz azaldı.Yani telefon ayarlarını yaparak sürenin 3 günden aşağı düşmeyeceğini umuyorum.

Karadeniz fırtınası.
Zyphros

28 Ağustos 2007; 12:26:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Benim kasadan yana sıkıntım yok şu an için,telefonu cepte taşıyorum kılıf hiç kullanmadım zaten telefonu çok dikkatli kullanırım.
Gelelim şarj süresine telefon 24 saat açık ve minimum 3 gün gidiyor.Bunu bence telefon ayarlarından ekran parlaklığı vb. ayarları yaparak süreyi uzatabilirsiniz.İlk aldığımda telefonu kurcaladım,günde 2 saat mp3 dinledim ve günde 20-30 dakika konuşuyorum 3 gün gitti.Şu anda dün sabah şarjdan aldığım telefonda 1 derece düşme var,ama kurcalamam biraz azaldı.Yani telefon ayarlarını yaparak sürenin 3 günden aşağı düşmeyeceğini umuyorum.

Barce telefon ayarlarından kastettiğini biraz açar mısın? Bende seninle aynı ayarları yapmaya çalışarak süreyi deneyeceğim. Bu arada benim ekran koruyucum standart ekran koruyucusu (tarih ve saati içeren) ve 10sn. içinde devreye giriyor. Buna rağmen sürenin kısa olması dikkatimi çekmeye başladı açıkçası!

yok imza mimza...
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 12:37:33 

abicim ben ne pimpirikli adamım yaw kafayı yiycem böyle aletler bana gelmez bana takoz olacak ancak öyle 6630 kullana kullana kibarlığı unuttuk
Zyphros

28 Ağustos 2007; 12:44:39 

quote:

abicim ben ne pimpirikli adamım yaw kafayı yiycem böyle aletler bana gelmez bana takoz olacak ancak öyle 6630 kullana kullana kibarlığı unuttuk

Valla bende daha önce 6630 kullanıyordum şuraya koysam düşer buraya koysam çizilir diye; 6120de istim üstündeyim sürekli yok çizilir yok büzülür yok bilmem ne olur diye telefonu kullanamıyorum rahat rahat

yok imza mimza...
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 13:16:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Zyphros

quote:

Valla bende daha önce 6630 kullanıyordum şuraya koysam düşer buraya koysam çizilir diye; 6120de istim üstündeyim sürekli yok çizilir yok büzülür yok bilmem ne olur diye telefonu kullanamıyorum rahat rahat

AYNI ŞEKİLDE SANKİ MÜCEVHER ALMIŞIM MESAJ BİLE YAZMAK İSTEMİYORUM TELEFONDA PARMAK İZİ KALIR DİYE
Zyphros

28 Ağustos 2007; 13:20:02 

quote:

quote:

quote:

AYNI ŞEKİLDE SANKİ MÜCEVHER ALMIŞIM MESAJ BİLE YAZMAK İSTEMİYORUM TELEFONDA PARMAK İZİ KALIR DİYE

bence o dandik kadife kılıflardan almalısın baya rahatlatır seni beğenmezsende kaldır at çok büyük bir maliyeti yok zaten

yok imza mimza...
okan

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2007; 13:21:17 

quote:

@Okan:
Bu işler tabi ki bütçe meselesi ama aradaki fark sadece flaş ve video çekim kalitesi dışında daha pek çok artısı olan bir telefon (bana göre tabii)
-369 mhz işlemci ki hatırladığım kadarıyla şu an bu segmentteki en hızlı işlemci (yanılıyorsam düzeltin lütfen)
- 2. kamera ile 3,5G (HSPDA) desteği
-89 gr. ağırlık
- Symbian s60 9.2 senin için olmasa bu iki telefon arasında kalan çoğu kişi için tercih sebebi olabilir diye düşünüyorum.
-Ayrıca karanlıkta iki telefonla da foto çekmeye kalkarsan göreceksin ki tek led flaş bile ortamı aydınlatmaya ve 6300a göre daha iyi bir görüntü almana yardımcı oluyor.

karar senin

Teşekkür ederim hocam ancak önemsiz farklar bunlar benim için. 6300 daha iyi bir seçim olacak sanırım

Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 13:24:47 

BU AKŞAM EVE DÖNERKEN BİR BAKARIM SANIRIM DAHA MANTIKLI BEN ÇANTAMDA ÖYE TAŞIRIM
Zyphros

28 Ağustos 2007; 13:39:14