Şimdi Ara

İpoddaki şarkıları bilgisayara atmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2. Nesil İpod Nano 4 gb kullanıyorum. İpod umdaki şarkıları bilgisayara atma yolu yokmu ? ve bilgisayardan sadece 1 tane şarkıyı ipod'a diğer şarkıları silmeden atma yolu yokmu ? Hep tüm şarkılar siliniyor sonra bütün yüklü şarkıları bidaha ipod a atıyorum. Sırf bu iki şey yüzünden ipod dan soğuyorum. Yardım lütfen.

• Yamipod var, Floola var(ki ben şahsen kullanıyorum,kuruluma falan da gerek yok)Anapod var ama kullanma çünkü benim eski ipodu bozdu.Ve bunlara benzer bir sürü program var......
  • Yamipod'u önerebilirim çünkü sadece onu duydum ama hiç kullanmışlığım yoktur açıkcası.İnternetten falan da araştır.
  • Arkadaşlar ipod u bozma riskinin olmadığı bir program önerebilirmisiniz ?

Yamipod galiba bozmuyor ?
  • Yamipod duyulmuş bir program.10 kişiye sorsan 5-6 kişi önerir.Ben fazla kullanamadım iTunes vazgeçilmezim olduğu için ama PC'ye şarkı atma konusunda daha basittir Yamipod.iPod'unu da bozma riski olmaz.Sen yinede dikkatli ol.
  • Tamam teşekkürler ikinizede.
  • Ben de yamipodu duydum çoğunlukla. Yükledim ama benim ipodu görmüyo bi türlü anlamadım gitti... Bikaç kişiden daha duydum bu sorunu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    8 ay önce açıldı
    Mp3 playera format atmak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Ben de yamipodu duydum çoğunlukla. Yükledim ama benim ipodu görmüyo bi türlü anlamadım gitti... Bikaç kişiden daha duydum bu sorunu...

Bende tatildeyken laptop a yüklemiştim ondaki işletim sistemi windows vista idi ve görmüyodu , istanbula döndükten sonra windows xp işletim sistemi olan pc me yükledim gördü.
  • ben yamipod kullanıyorum v1,6 acayip kullanışlı hem yüklerken hem ipod dan biligsayara geri yüklerken
    tavsiye ederim.
  • yamipod kullanmaya başladım bende. Ama benimki galiba v1.3 , çok rahat,kolay ve acayip işe yarıyor. iTunes 'un açılması bile uzun sürüyordu.
  • benimde ipodum sağlamken yamipod kullanırdım
  • muzıklerı bilgisayara atmanın 0 rısklı bır yolu yokmu?
  • denetim masasından klasor seceneklerinden gizli klasorleri goster yapıp sonra bilgisayarımdan ipodun icine girip bulabilirsiniz.
  • Ben Yamipod' u indirdim ancak iPod' u görmüyor. Neden acaba? iPod' da bir sorun yok, çünkü iTunes görüyor.
  • başka bir sitede gördüğüm ve denediğim bir yöntemi öneriyorum:

1. ihtiyacınız olan program Total Commander ve onun bir eklentisi olan T-Pot (isimlerin üstüne tıklayarak indirebilirsiniz)
    2. programları indirdikten sonra önce tpot.zip dosyasını bir klasöre açıp, total commander ı kuruyoruz daha sonra configuraiton>>options dan plugin kısmına gelip Wfx tıklayıp add diyoruz ve tpot ı açtığımız klasörden gösteriyoruz.
    3. ipod u bağlayıp total comanderı açıyoruz sağ taraftan sürücü olarak [-/-] seçiyoruz ve tpot a giriyoruz,
    4. var/mobile/Media/iTunes_Control/Music/ klasörünü buluyoruz burada bir sürü klasör olacak hepsini kopyalıyoruz.
    5. daha sonra bunu istediğiniz yerde saklayabilirsiniz,yeni bir itunes a tanıtacağınız zaman itunes da add folder deyip bu klasörleri göstermeniz yeterli,isimleri otomatik çıkacaktır sadece bazı video isimlerinde sorun çıkabiliyor o kadar...

• YamiPod iyidir aslında ama illa isimleriyle atmak istiyorum diyorsan onu kulan yoksa G:\iPod_Control\Music\müzikklasörleri bölümünde de bulabilirsin
  • arkadaşlar ben yamipod indirdim ama şarkıları bilgisayara nasıl atacağımı bulamadım!! yani dışarı aktar diyorum ama çıkan pencerede ne yapsam bi türlü atmıyor napmam gerektiğini detaylı anlatabilecek birisi var mı ???? lütfen!!
  • UP
  • konu açılalı baya bi olmuş ama umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar
    floola yükledim ama açtığımda ipoddaki şarkıları göremiyorum ne yapmam lazımmm
  • bende yamipod kurdum görmedi ipodu acaba ısletım sıstemım wın7 oldugu ıcın olablrmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.