benim tercihim pcdepo olurdu aldığınız bir cihazda 15 gün içinde donanımsal bir arıza çıkarsa birebir değişim yapıyorlar öyle diğer firmalar gibi teknik servise götürün cevabı almıyorsunuz
birebir degişim yapmaları cok iyi. pc depo yu daha once duymuştum ama hic alışveriş yapmamıştım oradan.
arkadaşlar benim bir arkadas gecen ay istanbulda transdata ' dan hp marka laptop aldı. 1500ytl. ve fiyat konusunda cok iddialı konuşuyor. ona gore en uygun fiyatı bu firma veriyor diyor.
benim tercihim pcdepo olurdu aldığınız bir cihazda 15 gün içinde donanımsal bir arıza çıkarsa birebir değişim yapıyorlar öyle diğer firmalar gibi teknik servise götürün cevabı almıyorsunuz
katılıyorum ben pc depodan aldım.bilgisayarı kurduktan iki saat sonra sol üst kösede bi yarı ölü piksel gördüm.ertesi günü mouse almaya yine pc depoya gittim bunu da sohbet arasında söyledim.Sahibi nerdeyse yalvardı değiştireyim memlun degilsen diye.Ben hayatımda böyle iş görmedim.Fiyatı da piyasanın en iyilerinden.
katılıyorum ben pc depodan aldım.bilgisayarı kurduktan iki saat sonra sol üst kösede bi yarı ölü piksel gördüm.ertesi günü mouse almaya yine pc depoya gittim bunu da sohbet arasında söyledim.Sahibi nerdeyse yalvardı değiştireyim memlun degilsen diye.Ben hayatımda böyle iş görmedim.Fiyatı da piyasanın en iyilerinden.
ben aletten cok memlun kalmıştım donanımı hdd sesi cdromu işlemcisi falan yeni alacagım neme lazım onlardan problem cıkarır bu elektronik dedim degiştirmdim kendi istegimle ama cok rahat davrandılar dediğim gibi.cogu firma 4 tam ölü piksele anca degiştiriyo altındakilara ilgilenmiyo bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 22 Ağustos 2007; 18:53:56 >
Fenerbahceli yapma bunu bu piyasada PC depo gibi hizmet veren kaç firma var varsa vatandır o da bi yere kadar.Forumda bilen bilir reklam yapmam.Ben de cok attım böyle reklam kokuyor diye ama başka başlıklar altında başlıga bi bak istersen burada başka bişey söylenmez firmaların iyi yönünü kötü yönünü sayacaksın ben memlun kaldım hizmetlerinden artık 15 gün de geçti onlar sag ben selamet. ha bi çanta vermediler o ayrı ama mausu kaptım neyse hadi devam.
aslında konu firmanın iyi yada kötü olaması değil pcdepo.com birşeyi çok iyi biliyor hem iyi fiyatla satıcaksın hemde müşteri memnuniyetini ön planda tutucaksın bu notebook satan firmalar için çok zor ama pcdepo.com bunu başarıyor
stok tuttugu için o öyle.yoksa elinde stok olmasa yine zorlanırdı.hazırda var elinde bolca aracısız ithalatcıdan alıyor ithalatcıya geri gönderiyor onun rahatlıgı bizi rahatlatıyor. bence öyle
notebook konusunda pcdepo.com en iyisidir bana göre adamlar yıllardır sadece notebook sata sata konularından uzmanlaştılar aslında en doğrusu bilgisayar bilgisayarcıdan , notebook notebookçudan , tencere tava evkurdan , kırmızı noktalı ürünler hepsiburadadan alınır