Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LAPTOP NERDEN ALINIR??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> LAPTOP NERDEN ALINIR?? Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atlasi

22 Ağustos 2007; 13:32:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bircok laptop satan yerler var. bunlardan kimileri hizmeti iyi kimileri fiyatı vs. tabi guvenilir firmalrda bulmak zor..

sizin tecrubelerinizden hangi firmalar iyidir
fiyat konusunda ozellikle

NE GERÇEK
mailman

22 Ağustos 2007; 13:39:16 

benim tercihim pcdepo olurdu aldığınız bir cihazda 15 gün içinde donanımsal bir arıza çıkarsa birebir değişim yapıyorlar öyle diğer firmalar gibi teknik servise götürün cevabı almıyorsunuz

napolyon gercegı dogrumu
atlasi

22 Ağustos 2007; 13:49:00 

birebir degişim yapmaları cok iyi.
pc depo yu daha once duymuştum ama hic alışveriş yapmamıştım oradan.

arkadaşlar benim bir arkadas gecen ay istanbulda transdata ' dan hp marka laptop aldı. 1500ytl. ve fiyat konusunda cok iddialı konuşuyor. ona gore en uygun fiyatı bu firma veriyor diyor.

sizce ne kadar dogru?

NE GERÇEK
petsise87

22 Ağustos 2007; 17:05:59 

quote:

Orjinalden alıntı: mailman

benim tercihim pcdepo olurdu aldığınız bir cihazda 15 gün içinde donanımsal bir arıza çıkarsa birebir değişim yapıyorlar öyle diğer firmalar gibi teknik servise götürün cevabı almıyorsunuz

katılıyorum ben pc depodan aldım.bilgisayarı kurduktan iki saat sonra sol üst kösede bi yarı ölü piksel gördüm.ertesi günü mouse almaya yine pc depoya gittim bunu da sohbet arasında söyledim.Sahibi nerdeyse yalvardı değiştireyim memlun degilsen diye.Ben hayatımda böyle iş görmedim.Fiyatı da piyasanın en iyilerinden.

Canon Power Shot A 570 IS
atlasi

22 Ağustos 2007; 18:34:04 

quote:

Orjinalden alıntı: petsise87

quote:

Orjinalden alıntı: mailman

katılıyorum ben pc depodan aldım.bilgisayarı kurduktan iki saat sonra sol üst kösede bi yarı ölü piksel gördüm.ertesi günü mouse almaya yine pc depoya gittim bunu da sohbet arasında söyledim.Sahibi nerdeyse yalvardı değiştireyim memlun degilsen diye.Ben hayatımda böyle iş görmedim.Fiyatı da piyasanın en iyilerinden.

ciddimisin?

NE GERÇEK
petsise87

22 Ağustos 2007; 18:46:52 

ben aletten cok memlun kalmıştım donanımı hdd sesi cdromu işlemcisi falan yeni alacagım neme lazım onlardan problem cıkarır bu elektronik dedim degiştirmdim kendi istegimle ama cok rahat davrandılar dediğim gibi.cogu firma 4 tam ölü piksele anca degiştiriyo altındakilara ilgilenmiyo bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 22 Ağustos 2007; 18:53:56 >

Fb100.Yil

22 Ağustos 2007; 19:24:46 

ucuz reklam mı kokuyor burası?

yoksa bana mı öyle geldi...

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz!..
nKEEPr

22 Ağustos 2007; 20:34:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

ne ucuz reklamı kardeşim eleman memnuniyetini dile getiriyor arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyor...elma ile armutu karıştırmayalım...

mobile expert
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
keep on bass
lavaslasavas

22 Ağustos 2007; 23:44:10 

pcdepo.com un notebook konusunda uzmanlaşmış olması hizmet kalitesini baya arttırıyor dileğimiz böyle firmaların çoğalması

Acer 5100 2.2 Ghz +160 Gb Sata+2 Gb 667Ram+256 mb vga =Performans birincisi
x3x

22 Ağustos 2007; 23:46:45 

vatan computer

petsise87

22 Ağustos 2007; 23:56:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

Fenerbahceli yapma bunu bu piyasada PC depo gibi hizmet veren kaç firma var varsa vatandır o da bi yere kadar.Forumda bilen bilir reklam yapmam.Ben de cok attım böyle reklam kokuyor diye ama başka başlıklar altında başlıga bi bak istersen burada başka bişey söylenmez firmaların iyi yönünü kötü yönünü sayacaksın ben memlun kaldım hizmetlerinden artık 15 gün de geçti onlar sag ben selamet. ha bi çanta vermediler o ayrı ama mausu kaptım neyse hadi devam.

petsise87

23 Ağustos 2007; 15:06:47 

quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

aslında konu firmanın iyi yada kötü olaması değil pcdepo.com birşeyi çok iyi biliyor hem iyi fiyatla satıcaksın hemde müşteri memnuniyetini ön planda tutucaksın bu notebook satan firmalar için çok zor ama pcdepo.com bunu başarıyor

stok tuttugu için o öyle.yoksa elinde stok olmasa yine zorlanırdı.hazırda var elinde bolca aracısız ithalatcıdan alıyor ithalatcıya geri gönderiyor onun rahatlıgı bizi rahatlatıyor. bence öyle

intelinside

24 Ağustos 2007; 8:16:45 

notebook konusunda pcdepo.com en iyisidir bana göre adamlar yıllardır sadece notebook sata sata konularından uzmanlaştılar aslında en doğrusu bilgisayar bilgisayarcıdan , notebook notebookçudan , tencere tava evkurdan , kırmızı noktalı ürünler hepsiburadadan alınır

hayat 4000 devirden sonra başlar