lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Win32.Parite.A/B/C aynı bu virüs gibidir. Sıkıştırılmış dosya içindeki exe uzantılı dosyalara bile bulaşır. Kaspersky'ın eski sürümünde taradığımda silmiyor ama dosyalar bozuluyordu. Tahminimce, burda da düzeltemedi ve dosyalar bozulacağı için sildi.
Benimde başımı ağrıtan bir virüs bu: Bir internet sitesinden bunlar denmiş ben diskleri bile çabuk biçimlendirmeden uzun format attım ama hala system32'de linkinfo.dll dosyası duruyor ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım sizin de işinizi görür aşağıdaki yönerge
Alman.B is a network virus/worm with rootkit features, so it requires specific disinfection instructions:
1. Stop all network sharing or completely disconnect from the network 2. Set disinfection action for real-time scanner to "Disinfect Automatically" 3. Perform a full computer scan with F-Secure product that has a BlackLight engine 4. Select "Disinfect" action for all infected files 5. Files that can not be disinfected should be quarantined or deleted (select appropriate action manually) 6. Files, dropped by the virus: "linkinfo.dll", "nvmini.sys" and "IsDrv118.sys" should be deleted or quarantined 7. Broken infected files should be restored from a backup 8. After disinfection restart a computer 9. After restart perform a full scan again to make sure that no infection is left 10. Enable sharing or reconnect the network ONLY after ALL computers are disinfected, otherwise a single infected workstation can re-infect the whole network 11. Make sure that all network shares have strong passwords 12. After disinfection set the default disinfection action for real-time scanner to "Ask After Scan" if needed
bu olayın aynısı benım basımada geldı pcdekı tüm exeler sılındı ama vırusde sılındı kaspersky'ın calısma mantıgını çözemedım ama genede guzel bı program onun sayesınde kurtuldum virüslerden sonra tek tek gerı yukledım programları
bu virüsten kurtulmanın tek yolu malesef dosyaları silmek 6-7 ay kadar önce bende aynı sıkıntıyı yaşadım, hiçbir antivirüs temizlemiyor bu lanet virüsü !!!