Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
24.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 1 Aralık 2014; 9:42:27 >



  • 1994 senesinde yollara çıkan ve sanırım 1998 senesinde üretimi biten fiat'ın üretmiş olduğu bence en yakışıklı spor arabasıdır.küçük ferrari diye de bilinir tasarımından dolayı.üzerinde tipo ve tempra 2.0 i.e 16v'lerden tanıdık olan motor vardır ve 148 hp'lik bir güce sahiptir.
    kronik bir sorunu yoktur
    bence saydıkların diğer arabaların içinde alacağın en mantıklı araç bu olacaktır çünkü en ilgi çekici tasarıma sahip;diğer dediğin modeller ise herkeste olan ve göze alışmış gelen modellerdir ama fiat coupe çok da alışılagelmiş bir model değildir,her zaman dikkat çeker.

    performans olarak sana deneyimimizi anlatayım;burada 1996 senesinde fiat coupe vardı;biz 96 model sıfır kartal'ı 725 milyona aldığımızda coupe'yi alan arkadaş o aracı 2 milyar 100 milyona almıştı yani 3 kartal parası;neyse coupe'nin bakımlarını hep biz yapardık;bir gün abim beni de bindirdi coupe'ye ve burda yaklaşık 2 km'lik bir düz yol var orada evden çıkıp yolun sonuna varana kadar 190 km/h yazısına şahit oldum şehir içinde.
    bugüne kadar da onun gibi giden bir araç daha görmedim.

    uzun lafın kısası 10-11 milyara çok rahat fiat coupe bulursun
    bence diğer saydığın modellere bakma bile
    dediğimi dinle ve coupe al.
    fark edilirsin
    %100




  • Evet hocam bencede çok gösterişli bir araç. Hele birde temizi ve ferrari kırmızısına boyanmışını bulabilirsem tam süper olucak. Fiyat olarakta beni üzmez gibi geliyor. Dediğin fiyatlarada bulabilirim gibime geliyor sahibinden pazarda. 1-2000 ytl'de masrafla tadından yenmez gibime geliyor. Birde bu araçlara aksesuar bulmak kolaymı acaba ?
    Saygılarımla.
  • aksesuar olarak bu araca sadece performasn tipi son susturucu ve jant+lastik takabilirsin.
    öbür türlü bu arabaya body-kit hiç ama hiç yakışmıyor.
    xenon ve cd-mp3 çalar da bağladığın zaman ideal bir araç olur.
    arka stopları da değiştirebilirsin,bu tuningçilerde satılan(özellikle istanbul'da ki fiber tuning yapan yerlerde)hella'nıun çıkarmış olduğu ledli yuvarlak stoplar var;onlar couplerin stop yuvalarına tam oturuyor;istanbulda sarı bir coupe'de görmüştüm.
    bunları yapabilirsin.

    resimdeki tipo'nun arka stopları fiber kalıptan yapılma
    içindeki stoplar ayrı satılıyor
    markası hella
    ledli stop bunlar(kırmızı olanlar)
    coupe'nin arka farına tam oturuyor.
     .


    tunigshopları bi araştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 22 Ağustos 2007; 1:33:05 >




  • hastasıyım
  • "bucakli" hocam yorumlar ve öneriler için teşekkürler. Zaten aracı alırsam body kit falan düşünmüyorum çok abartı olur o tarz bir araçta benim tarzım değil zaten araç normalde gayet gösterişli. Evet arka stoplar dediğin gibi güzel olabilir. Jant ve lastik zaten şart birde güzel bir tesisat. Bunların dışında kadran ve ön konsoldaki aracın rengine göre boyalı olan bölüm varya oralara gri çıta falan bulunuyormu acaba diye sordum. Renkli araçlarda bu ön konsolda kötü bir görüntü sergiliyor birde kapıların içide bu şekilde aracın rengine göre boyalı galiba cam altları. Bunlara yapılacak bir şey varmı ?
    Saygılarımla.
  • arkadaslar fiat coupe bende var..arac super ama benimki en son cikan 2.0 20v turbo motorlu.asiri derecede hizli ve guvenli ancak alacak arkadaslar bilsin ki sonraki satisi daha zor olabilir cunku bu spor araba,bir aile arabasi olmadigi icin zor satilir....haa ben spor,cekici,farkli,sexy bir araba kullanmak istiyorum gerisi viz gelir diyorsaniz o zaman ok sorun yok cunku tam bir spor araba..arka koltuklarda sinirli alan var ama bagaji cok makul hacminde yani bayagi esyalar sigiyor...ancak alinca temiz olmasina ve motorun surekli kontrol edilmis olmasina dikkat edin cunku bu arabalar cok performanslidir ve daha cok bakim ister.eger yagi,suyu vaktinde degisirse hicbir sorun olmaz(serviste soylediler bunu bana) bir de 1998 e kadar degil 2000 yilina kadar uretildi...
  • Hocam bende bulabilirsem turbo'sundan almak isterim gerçi deli benzin yakıyordur ama haftada en fazla 2 kere kullanıcam zaten oda zevk için onun dışında yatıcak araba evin önünde. Ne kadar ortalama turboların piyasası hocam biliyormusun ? Birde normal kullanımda standart 2000 motor gibi yaktığını ve turbo açıldığında daha fazla yaktığını söylüyorlar bu doğrudumu ?
    Saygılarımla.
  • @levis_mk
    sanırım türkiye'de 3 tane coupe turbo var ve biri de sen de o zaman.
    biri de bilkent'teymiş heralde.
    diğeri nerde allah bilir

    @wescam
    arabanın içine hiç dokunma bence o boyalı dediğin kısımlar zaten coupe için özel.içine dediğim gibi sadece güzel bir cd-mp3 çalar bağla o kadar.
    bu arada turbo açılsada açılmasa da 2.0 i.e 20v'ler 16v'li motordan fazla yakar tahminimce çünkü 20v'li motorlar 5 silindir;16v'li motorlar 4 silinidir.
    bir de mecburen turbo açmasını bekleyeceksin;çünkü turbo devreye girmezse o araca binmenin bir anlamı kalmıyor.
    zor bulursun satılık turbo coupe.
    sen yine 16v'lik modele bak.
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4169793

    diğeri de bu galiba

    http://img329.imageshack.us/my.php?image=hwq4973qv2.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 22 Ağustos 2007; 12:00:14 >
  • Hocam sarı olanı deli gözüküyor yalnız :) 16v olsunda benim olsun hocam çok iyi valla. Birde stopları dediğiniz gibi Hella stoplardan galiba. Jantlarıda yakışmış araç çok diri ve çok iyi duruyor. Allah kazadan saklasın bende istiyorum valla :) "bucakli" hocam birde aracı 10-11000 ytl'ye bulursun demişsinde şu anda varmı piyasada bu fiyata temizi. Hatta 1-2 fazla olsunda çok temiz olsun mümkünse :) Bu arada artdeco'ya fiyat sordum hani alacağım aracın derisi kötü olursa diye fikrim olsun istedim 850 ytl dediler kapılar ve koltuklar için deri kaplama. Maksimum tesisatı lastiği jantı 15000 ytl ye temin edebilirsem süper olur ki sizin demenize göre bu fiyata alabilirim gibi görünüyor. Yada güzel binilmek için toplanmış fakat nakit sıkıntısından dolayı yada askerlikten dolayı satılan bir araçta denk gelebilir diye düşünüyorum. Valla acayip kafama yatmış durumda bu araç kafaya koydum :) Seside umarım Bravo Hgt'yi aratmaz bir hava filtresiyle. Yorumlara devam arkadaşlar. Beni bu aracı almaktan caydıracak ciddi bir yorum olmaz umarım :)
    Saygılarımla.




  • dediğim farlar bu coupe'deydi işte;yanlız bunun gibi çift egzos filan takıyım deme
    sade büyük yuvarlak bir egzos daha iyi durur.
     .



    dediğin gibi bir coupe denk gelebilir.

    ses olarak kesinlikle bravo hgt'yi aratmaz.

    inşallah temiz bir coupe alırsın
    aslında gri coupe iyiymiş ama komple boyalı sanırım
    bence bi ara görüş
    11 gibi alabilirsin pazarlıkla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 22 Ağustos 2007; 17:40:22 >
  • Hocam gri araca adam 20000 ytl yazmış 110000'e verirmi hiç :) Bu aracı kullanan ve yorumda buluncak arkadaşlardanda mesaj bekliyorum beyler.
    Saygılarımla.
  • Bu arada resimdeki sarı EJA plakalı coupe'de sahibinden.com'da satışta ama arkadaş 20000 ytl yazmış. Yaptığı bütün harcamaları fiyata aynen yansıtmış galiba :) Böylr bir cihaza en fazla 14 - 15000 ytl verilir herhalde kazası belası yoksa değilmi ? Boyası yeni ise, jantı lastiği yeniyse zaten 3-4000 ytl yapıyor bunların yenisi ve güzeli.
    Çok para vallahi. Şöyle sağlam ama boyası gidik bir coupe de işime gelir esasında ucuza bulabilirsem direk ferrari kırmızısına boyatırım 1500 ytl verip sıfır gibi olur :) Offf off uykularıma girer şimdi bu araba benim.
    Yorumlar hadiii arkadaşlar.
    Saygılarımla.
  • Varya hasta ettiniz akşam akşam nerden gene aklıma soktunuz bu arabayı.
  • Sendemi hocam :) Bana bırakın ilk ben alıcam :)
    Saygılarımla.
  • inşallah dostum benimkisi umut artık ufak bebeğimiz var o araba zor bundan sonra
  • @wescam
    kusura bakma ben 12 milyarlık adamın modifiye listesi filan varmış;onu gördüm
    o yüzden 11 gibi alırsın demiştim
    yanlış anlaşıma olmuş.

    ama bu kadar temizini değil de normal bir coupe'yi 12-13 gibi bulursun heralde.

    ne diyim;inşallah bir fiat coupe sahibi olursun ve forumda coupe'li bir arkadaşımız olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli

    @levis_mk
    sanırım türkiye'de 3 tane coupe turbo var ve biri de sen de o zaman.
    biri de bilkent'teymiş heralde.
    diğeri nerde allah bilir

    @wescam
    arabanın içine hiç dokunma bence o boyalı dediğin kısımlar zaten coupe için özel.içine dediğim gibi sadece güzel bir cd-mp3 çalar bağla o kadar.
    bu arada turbo açılsada açılmasa da 2.0 i.e 20v'ler 16v'li motordan fazla yakar tahminimce çünkü 20v'li motorlar 5 silindir;16v'li motorlar 4 silinidir.
    bir de mecburen turbo açmasını bekleyeceksin;çünkü turbo devreye girmezse o araca binmenin bir anlamı kalmıyor.
    zor bulursun satılık turbo coupe.
    sen yine 16v'lik modele bak.


    bucakli kardesim selam,ben turkiyeden degil makedonya da yasiyorum.bizde bu arabalar o kadar cok pahali degil(tum arabalar zaten daha ucuz sadece fiat degil).ornek benim arabanin fiyati burada asagi yukari 8000-9000 euro (1998-2000)model.siz beni yanlis analdiniz....cok selamlar...




  • Evet hocam ama herhalde toplu ve yakışıklısını uygun bir fiyata alırız gibime geliyor bakalım araçtırmalara ve satanlarla mesajlaşmalara başladık bile :)
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.