Şimdi Ara

Takas Yorum Konuları hakkında ve KO Genel Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takas Yorum konuları için artık Knight Online Genel'i değil Knight Online Konu Dışı bölümünü kullanmalısınız. Bildiğiniz gibi Knight Online Genel'de engellenemez bir post artışı vardır. Biz artık bölümdeki ilgiyi diğer bölümlere kaydırmayı düşünüyoruz. Sohbet ve kişisel sorunlarınızı Knight Online Genel yerine Knight Online Konu dışı bölümünde tartışmanız forumumuz açısından daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca yanlış yere açtığınız konular dolayısıyla ilk seferde uyarı ikinci seferde uzaklaştırma alacaksınız.

Herkesin bu konuya çok dikkat edeceğine ve bizi zor durumda bırakmayacağına eminim.
    İyi Forumlar dilerim.
    Num@n.

• ama şu tarafını unutmuşum adamlar acil takas yapmak için açıyorlar bu topicleri konu dışına koyarsak adamın bir sonraki güne randevu vermesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birlik001 -- 21 Ağustos 2007; 16:29:54 >
  • ama insanlara bu takas konularında acil cevap lazım ve konu dışı bölümünde fazla user olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

ama insanlara bu takas konularında acil cevap lazım ve konu dışı bölümünde fazla user olmuyor..

Bu bir sebep olamamaz. Acil konuysa orda bakılır orda cevaplanır. Bu tarz konuların cevaplayıcısı kişilerde bundan sonra oraya baksın. Her ne kadar benim açımdan kötü bir uygulama olsada mecburuz uymaya. Konu dışı benim muhabbet alanım bir bakıma takas konularının gelmesi kötü oldu ama olması gereken buydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

ama insanlara bu takas konularında acil cevap lazım ve konu dışı bölümünde fazla user olmuyor..

belkide modlarında aklındaki genel bölümündeki yoğunluğu diğer bölümede yayarak her yerde anında cvp olabilir. sadece genel bölümü aktif olcağına her bölüm aktif olarak daha gzl bi forum olur diye düşünüyorum bu arada post artsada azalsada kimseye bi yararı yoq sadece görüntü
  • konu dısı premium char takas v.b. bölümler de genel olarak düşündügümüzde kimse olmuyor we dogal olarak arkadaslarımız genel bölüm e acma geregi duyuyor bu biraz zor olacak ama inş. istediginz gibi olur..
  • konu dışını acıldımı 1 saat kımse bakmıo acil sorcağımız şeyleri buraya yazıoz ki herkes hemen görsün diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UKELALIK YAPMAK İSTEMİYORUM AMA KO GENELDE NE TARTIŞACAZ BİLEMİYORUM. NEYİN UYGUN OLUP OLMADIĞUNDAN KORKMAYA BAŞLADIM BEN...
  • bencede arkadaslraı destekliyorum biraz sacma bir uygulama oldugu söylenebilir bizim amacımız zaten orda acilen cvp beklemek...
  • evt ko genele ne yazcağımı şaşırdım

ne yazarsak suç oluo num@n hatırladınmı beni
    beni banlamak senin için bi zevk
  • ko genelde ıyıdı dıger arkadaslara katılıorum konu dısında fazla kullanıcı olmuor
  • num@n ko genelle - konu dışı arasında büyük bir kişi sayısı farkı var . takas konularını genele acarsak takas hakkında daha iyi yorumlar alabiliriz . bu yüzden bence yalnış bi karar almışsınız
  • Herkes kendi davasında bu uyarıya dikkate alan çok az kişinin olacagını sizde biliyorsunuz Adamın düşüncesi Banalrmısn ? Banla fark yapmaz fake adres açarım 3-5 tane sizi daha çok uğraştırırım Zor dostum Zor
  • ne fark eder bence genel kısmı dogru bu konuda
  • bence ayriyetten muhabbet için heres burada topluluk olduğu yerde daha zevkli. olmasın böyle bir uygulama.
  • hiç bir zaman konu dışına bakılmadı bakılmıyıcak ve takas topiclerini buraya yazıcam beyler kimse kusura bakmasın oralara ne zaman bişiler yazsam bi ayda 10 okuma oluyor o kadar feci durum yani kusura bakmayın yok artık diorum zaten kirli yeterince forum...
  • Arkadaşlar amacımız geneldeki yoğunluğu azaltmak. Ozaman biz diğer bölümleri toptan kapatalım Genel kalsın ? Satışıda resimide takasıda herşeyide bir bölümde toplayalım. Çık çıkabiliyorsan işin içinden. KO Genel in amacı oyundaki yenilikleri tartışmak fikir belirtmek. Nedir mesela? Yeni Moradon geliyor... Name Change Kapatılmış vs vs. Aslında biliyorsunuz işi... Herşeyi bir düzene bağlamalıyız. Eğer derdiniz postsa buranında post artışını kaldırırız olur biter..
  • çok kötü bir uygulama oldu.
    forumdan artık tek takas konularından yararlanabilcek duruma gelmişiz bare bunu elimizden almayın.
    günde kaç topic e emeğe saygı diyorum bir elin 5 parmağını geçmez.
    bukadar saçma topicler arasından takas konularının ko konu dışına alınması çok saçma.
    edit:numan temenimmde budur.
    ko genelde post artışı olmasın ama takas konuları genelde kalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 21 Ağustos 2007; 19:02:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

çok kötü bir uygulama oldu.
    forumdan artık tek takas konularından yararlanabilcek duruma gelmişiz bare bunu elimizden almayın.
    günde kaç topic e emeğe saygı diyorum bir elin 5 parmağını geçmez.
    bukadar saçma topicler arasından takas konularının ko konu dışına alınması çok saçma.
    edit:numan temenimmde budur.
    ko genelde post artışı olmasın ama takas konuları genelde kalmalı.

aynen katılmaktayım takasları yorumlamak falan elimizden geldiiince yardımcı oluoruz burada konu dışına çıkılması demek bizim ora ile daha az ilgilenmemiz kısaca bizim sorunumuz olduğunda daha az ilgi görmemiz...
  • bencede cok hatalı bir uygulama olmuş bence resimler , videolar ve ko bölümü olması yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 21 Ağustos 2007; 19:25:18 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.