Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Warcraft III - Eurobattle.net Kurulum Rehberi (Resimli Anlatım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Diğer oyunlar >> Warcraft III - Eurobattle.net Kurulum Rehberi (Resimli Anlatım) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Riqimaru

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 15:06:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hepinize merhaba, çoğu kişinin sorunla karşılaştığı bir konuya el atmak istedim, inşallah yapamayan kişilerin derdine çare olur...

~~~Linkler~~~
Link 1 - http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_122a_English.exe
Link 2 - http://rapidshare.com/files/139483005/w3battle_122a.exe
Link 1 Alternatif - http://www.ausgamers.com/files/details/html/37016

1-) Warcraft III Reign of Chaos ve Frozen Throne'u bilgisayarımıza yüklüyoruz, dikkat edilmesi gereken tek nokta crack yapmamanız.

2-) Frozen Throne'un son sürümü olan 1.22a yamasını Link 1'den indiriyoruz ve kuruyoruz. Yama herşeyi otomatik yüklüyor herhangi birşey yapmaya gerek yok.

3-) Eurobattle.net sunucusuna bağlanmamız için gerekli olan yamayı Link 2'den indiriyoruz. Kurulum;

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

4-) http://www.eurobattle.net/register.php adresine giriyoruz ve gerekli alanları doldurup kayıt oluyoruz.

5-) Mail geldikten sonra mail ile gelen linke tıklayıp site üyeliğimizi aktifleştiriyoruz. http://app1.eurobattle.net/register adresine girip oyun üyeliğimizi alıyoruz.

6-) Mail geldikten sonra yine mail ile gelen linke tıklayarak oyun üyeliğimizi aktifleştiriyoruz. Masaüstüne gelen kısayol ile oyuna girebilirsiniz, oyuna girdikten sonra da Battle.net'e tıklayıp sunucuya bağlanabilirsiniz.

7-) Artık sunucuya bağlanabilmek oyun üyeliğini her ay aktifleştirmek gerekiyor, üyeliğinizi http://app1.eurobattle.net/activate adresinden aşağıdaki gibi aktifleştiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqimaru -- 30 Ağustos 2008; 19:53:39 >
Endoplazmik Retikulum

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 17:48:31 

Dotaya Başlamak İstiorum Bende Özelden Msn Fln atarsan sevinirim sorularım war

Lover's Grief ..
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche
Paradise_TK

14 Ekim 2007; 14:25:24 

ben normal battle.net ten oynuyom yine de güzel baya eglenceli oluyo europ. olınca pek deişeceğinni sanmıyom Forever dota forever undead forever veomancer and bloodseeker :D:D:D:D yaşasın kötülük

T-kanqusturan

Hayat Boş Pompala Çoş
RealBoy_Tr

Sisteme Gözat

14 Ekim 2007; 21:52:55 

COK saol ya bunu arıodumBende gelirim frozen ın cdsini almam lazım adındanda belli Dotacı olduun

MULTİ CAST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealBoy_Tr -- 14 Ekim 2007; 21:53:58 >

If U Wanna Be Sexy U Must Drink Pepsi!
spamX

15 Ekim 2007; 11:29:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ya niye benim emek verdiğim, uğraştığım konular hep altlarda kalıyor, yoksa beni beğenmiyor musunuz

Birsürü dota konusunun altında verildi bunlar

Wraith06

19 Ekim 2007; 21:19:54 

valla allah razı olsun yapmayı denıcem ben bı dota ya gıremedım delı oluyom

teşekkurler

Wraith06

19 Ekim 2007; 21:30:05 

3-) Eurobattle.net sunucusuna bağlanmamız için gerekli olan yamayı BURADAN indiriyoruz ve kuruyoruz.

bu siteye giremedim yaw

KingdomOfH3aven

20 Ekim 2007; 1:04:40 

eet bende giremedim Eurobattle.net sunucusuna bağlanmamız için gerekli olan yamayı BURADAN indiriyoruz ve kuruyoruz.
buna giremedim http://****.com/files/32999732/w3battle_121a.rar yıldız olduğu için girmio bi düzelt yada pm den yazarmsn

MuRaT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Ekim 2007; 13:16:06 

çok saolun nıcklerıde paylaşalım olmazsa orda buluruz bırbırımızı :)

Ne olduğunu bilmek kadar , ne olmadığınıda bilmek gerek ... l
Alésta

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 13:29:07 

quote:

Orjinalden alıntı: spamX

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ya niye benim emek verdiğim, uğraştığım konular hep altlarda kalıyor, yoksa beni beğenmiyor musunuz

Birsürü dota konusunun altında verildi bunlar

sonuçta 1 emek var

X-Fire Call of Duty 2 & 4 Gamers
DEMosTy

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 14:52:57 

Riqimaru herşeyi yaptım patchi kurcağım zaman hata veriyor InstallPath dosyasını bulamıyor (zaten yokta ) ben direk klasör olarak çıkarttım oyunu setuptan yüklemedim ondan kaynaklanıyormuş bi yardım edebilir misin?

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
rikimaru

20 Ekim 2007; 18:24:32 

quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Riqimaru herşeyi yaptım patchi kurcağım zaman hata veriyor InstallPath dosyasını bulamıyor (zaten yokta ) ben direk klasör olarak çıkarttım oyunu setuptan yüklemedim ondan kaynaklanıyormuş bi yardım edebilir misin?

işte aynen böle olucak orda ki yere sağ click/yeni- dize değeri/(adı "InstallPath" olucak)sonra çıkan değeri çift click ve ordaki yerede oyunu kurduğun yeri mesela :D:\oyunlar\Warcraft III yazdınmı patch kurulumunu kabul eder

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 20 Ekim 2007; 18:27:36 >

Coleyenema

20 Ekim 2007; 21:33:01